29 / 03 / 2024

THY kampanya

THY kampanya

Türk Hava Yolları 4-5 Ekim 2022 tarihleri arasında tüm yurt içi bilet alımlarını 299,99 TL'den başlayan fiyatla satma kampanyası düzenledi.

THY'den iç hatta indirim kampanyası!

Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan indirimden yararlanmak isteyenler, 7 Aralık'a kadar satın alacakları biletle uçuşlarını 1 Nisan ile 27 Ekim 2015 tarihleri arasında gerçekleştirebilecek.

THY mil ile alışveriş dönemini başlattı!

Türk Hava Yolları (THY) mil ile alışveriş dönemini başlattı. Türk Hava Yolları mil ile alışveriş dönemini başlattı. Mil sahibi THY yolcuları, millerini shopandmiles.com sitesinde alışveriş yaparak harcayabilecek.

THY'den iç hat uçuşlarında indirim kampanyası!

Türk Hava Yolları ( THY ), 30 Eylül'e kadar "online" iç hat bileti alacak yolcularına, 6 Ocak-30 Nisan 2015 arasında 55 liraya seyahat imkanı sundu.

THY, 65 yaş üstü yolculara indirimi kaldırdı!

Türk Hava Yolları (THY), 65 yaş üstü yolculara uyguladığı indirimi 23 Haziran itibari ile kaldırdığını duyurdu.THY'nin engelli, çocuk ve öğrenci indirimlerinin devam ettiği öğrenildi.

THY'den ucuz bilet kampanyası! Yüzde 20 indirim yapılacak!

Türk Hava Yolları (THY) yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında aile üyelerinden en az 3 kişinin alacağı biletlerde yüzde 20 indirim uygulanacak. İşte kampanyaya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

THY'den son dakika açıklaması! Ankara-İstanbul biletleri yüzde 40 indirimle satılacak! Kampanya tarihleri belli oldu!

Türk Hava Yolları (THY), kuruluşunun 90'ıncı yıl dönümü nedeniyle İstanbul-Ankara arasındaki seferlerde yüzde 40 indirimle bilet satışlarınıın yapılacağını duyurdu. Peki bu kampanya ne zamana kadar devam edecek?

THY'den iç hat uçuşları için bilet kampanyası! 399 liradan başlayan fiyatlar! İşte kampanya detayları...

Türk Hava Yolları iç hat uçuşları için bir kampanya daha düzenledi. Kampanya kapsamında iç hatlarda yapılacak uçuşlarda 399 liradan başlayan avantajlı bilet uygulaması başlatıldı.

THY'den iç hatlarda dev kampanya! İndirimli bilet için bu tarihleri kaçırmayın! 

Türk Hava Yolları (THY), 1 Mart -14 Nisan 2023 tarihleri arasında yurt içinde seyahat planlayanlar için yeni bir kampanyaya imza attı. İşte THY'in iç hatlardaki indirim kampanyasının tüm detayları...

THY’den yeni ucuz bilet kampanyası! Son tarih belli oldu!

Türk Hava Yolları son dönemlerde açıkladığı kampanyalarına bir yenisini daha ekledi.  Gidiş- dönüş her şey dahil bilet fiyatlarında indirime giden THY’nin kampanya detayları nelerdir?

THY kampanya ne zaman 2022? Uçak biletleri ne zaman indirime girer?

THY kampanyası vatandaşların gündeminde yer almaktadır. İşte THY ucuz bilet kampanyasına dair araştırılan detaylar!

THY'den 299 liraya uçak bileti! Gören duyan inanmadı, bu fiyata uçmayan kalmasın! 2 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Türk Hava Yolları, yurt içi uçak bileti alanlara indirim düzenliyor. Kampanya kapsamında THY biletleri 299 TL'ye düştü! Türk Hava Yolları Resmen açıkladı, sakın kaçırmayın! Bu fiyata herkes uçacak! İşte 2 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Yeşilyurt İnşaat'tan THY çalışanlarına yüzde 17 indirim kampanyası!

Yeşilyurt inşaat tarafından Anadolu Yakasının gelişen bölgelerinden Kurtköy'de hayata geçirilen Still İstanbul Diamond projesinde; Sabiha Gökçen, THY, Netaş ve Tekno Park çalışanları için kampanya düzenlendi.

Still İstanbul Diamond'ta Sabiha Gökçen çalışanlarına özel kampanya!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Anadolu Yakası'nın gelişen bölgelerinden Kurtköy'de hayata geçirilen Still İstanbul Diamond projesinde; Sabiha Gökçen, THY, Netaş ve Tekno Park çalışanları için kampanya düzenlendi.

THY çalışanlarına Still İstanbul Diamond'da indirim!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Anadolu Yakası'nın gelişen bölgelerinden Kurtköy'de hayata geçirilen Still İstanbul Diamond projesinde; Sabiha Gökçen, THY, Netaş ve Tekno Park çalışanları için kampanya düzenlendi.

Still İstanbul Diamond'dan THY çalışanlarına özel kampanya!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Kurtköy'de hayata geçirilen Still istanbul Diamond projesinde; Sabiha Gökçen,THY, Netaş ve Tekno Park çalışanlarına özel kampanya düzenlendi.

Still İstanbul Diamond'tan Sabiha Gökçen,THY, Netaş ve Tekno Park çalışanlarına kampanya!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Anadolu Yakası’nın gelişen bölgelerinden Kurtköy’de hayata geçirilen Still İstanbul Diamond projesinde; Sabiha Gökçen,THY, Netaş ve Tekno Park çalışanlarına özel kampanya düzenlendi.

Çukurova Tower'da Ramazan ayına özel kampanya 3 bin 600 TL peşinat!

Kaba inşaatı biten ve dış cephesi hızla ilerleyen Kartal'ın incisi 36 katlı Çukurova Tower'da ramazan ayına özel yepyeni bir kampanya başlıyor. Çukurova Tower'dan ev alanlara 3 bin 600 TL peşinat...

THY kampanya Haberi

THY kampanya

Türk Hava Yolları 4-5 Ekim 2022 tarihinde alınan tüm yurt içi uçuşlarda geçerli olacak erken rezervasyon kampanyasının detaylarını duyurdu. 

6 Şubat-9 Nisan 2023 tarihleri arasındaki uçuşlarda biletlemeler geçerli sayılacak. Fiyat olarak da 299,99 TL belirlendi. İşte kampanyanın diğer tüm detayları...

THY sosyal medya hesabından Türkiye Bir Başka Güzel! ifadesiyle kampanyayı duyurdu.  THY yaptığı paylaşımda 4-5 Ekim 2022  tarihlerinde tüm yurt içi uçuşlarda geçerli erken rezervasyon fırsatından yararlanın, 6 Şubat-9 Nisan 2023 tarihleri arasında 299,99 liradan başlayan fiyatlar ve Türk Hava Yolları ayrıcalıklarıyla uçun diye belirtti.

Kampanya sadece Türk Hava Yolları tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerli sayılıp, Sabiha Gökçen Havalimanı’na yapılan uçuşlarda, Türk Hava Yolları codeshare seferlerde ve AnadoluJet uçuşlarında geçerli bulunmayacak.

Öte yandan THY 30 Avrupa ülkesine gidiş geliş 119 Euro...