26 / 04 / 2024

thy lahor tarifeli yolcu uçuşu

thy lahor tarifeli yolcu uçuşu

Türk Hava Yolları A.O, bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu' na yaptığı açıklamada Pakistan'ın Lahor şehrine tarifeli yolcu seferlerini başlattığını açıkladı. Konuyla ilgili resmi açıklama haberimizde...

THY 'Büyük Göç'e hazır!

THY, 5 Nisan’da saat 03.00’te başlayacak ve 45 saat sürecek İstanbul Havalimanı’na taşınma sürecine hazırlanıyor. 6 Nisan gecesi saat 02.00 ile 14.00 arasında tüm tarifeli yolcu uçuşlarına kapatılacak.

THY yolcularını uyardı, 6 Nisan'da büyük taşınma başlıyor!

THY Basın Müşavirliği, "Yeni evimiz İstanbul Havalimanı'na taşınmamız nedeniyle 6 Nisan saat 02.00 itibarıyla Atatürk Havalimanı'ndaki tüm tarifeli uçuşlarımıza son veriyoruz" açıklamasını yaptı...

THY Ordu-Giresun Havalimanı'na tarifeli sefer düzenleyecek!

THY 'nin, Türkiye 'de deniz üzerine inşa edilen ilk havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı 'na tarifeli seferlerin başlatılmasına karar vermesi, iki kentte de sevinçle karşılandı.

THY'den erasmus öğrencilerine yüzde 20 indirim!

THY Yönetim Kurulu Başkanı Topçu, AB Bakanı ve Başmüzakereci Bozkır'ın isteği üzerine Türkiye Ulusal Ajansı arasında imzalanan protokol kapsamında erasmus öğrencilerine tanınan yüzde 15 bilet indirimini yüzde 20'ye çıkardı

THY Erasmus öğrencilerine indirimi yüzde 20'ye çıkardı!

THY Yönetim Kurulu Başkanı Topçu, AB Bakanı ve Başmüzakereci Bozkır'ın isteği üzerine Türkiye Ulusal Ajansı arasında imzalanan protokol kapsamında erasmus öğrencilerine tanınan yüzde 15 bilet indirimini yüzde 20'ye çıkardı.

THY'den Erasmus indirimi!

THY ile Türkiye Ulusal Ajansı arasında imzalanan protokolle Erasmus programı yararlanıcılarına, yurt dışı seyahatlerinde yüzde 20 bilet indirimi ve 10 kilogram ek bagaj hakkı tanınacak.

THY Yılın En iyi Yapılandırılmış Finansman ödülünü kazandı!

THY Avrupa İhracat Ajansı garantili, Japon öz sermayeli, satın alma opsiyonlu faaliyet tipi finansal kiralama yöntemi ile seçkin ve yenilikçi bir finansmanı başarıyla tamamlayarak Türkiye'de "Yılın En iyi Yapılandırılmış Finansman" ödülünün sahibi oldu.

Elektrik kesintisi nedeniyle THY uçağı Adnan Menderes Havalimanı’na iniş yaptı!

Milas - Bodrum Havalimanı’nda elektrik kesintisi nedeniyle pistin ışıklarının kesilmesi sonucu İstanbul - Bodrum seferini yapan THY uçağı İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na iniş yapmak zorunda kaldı.

Didier Drogba THY'nin yeni yüzü oldu!

Türk Hava Yolları'nın (THY) yeni reklam yüzü tanıdık bir isim oldu. THY, bir süredir sponsorluk için görüşmelerde bulunduğu Chelsea'de forma giyen Galatasaray'ın eski yıldızı Fildişili futbolcu Didier Drogba'yı seçti

THY 46 milyon yolcuyu uçurdu!

THY ocak-ekim döneminde yüzde 13.7 artışla 46.2 milyon oldu.Ocak-Ekim 2013 döneminde 40.6 milyon olan toplam yolcu sayısı, 2014 yılının aynı döneminde yüzde 13.7 arttı. Yolcu sayısındaki artış iç hatlarda yüzde 13.9, dış hatlarda yüzde 13.6 oldu.

THY Sabiha Gökçen'e filo kuruyor!

9 ayda 1.5 milyarlık kâr eden THY'nin yatırım rotasında İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı var. Genel Müdür Temel Kotil, "Yeniden yapılanıyoruz, kalıcı bir filo kurulacak" dedi

THY mil ile alışveriş dönemini başlattı!

Türk Hava Yolları (THY) mil ile alışveriş dönemini başlattı. Türk Hava Yolları mil ile alışveriş dönemini başlattı. Mil sahibi THY yolcuları, millerini shopandmiles.com sitesinde alışveriş yaparak harcayabilecek.

THY‘den bir rekor daha!

Türk Hava Yolları (THY), 2014 yılının dokuz aylık döneminde 1 milyar 545 milyon lira net kar elde etti.Buna göre, THY bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla satışlarını yüzde 33 artırarak 18,4 milyar liraya çıkardı.

thy lahor tarifeli yolcu uçuşu Haberi

thy lahor tarifeli yolcu uçuşu


THY'den yapılan açıklama şöyle:


Ortaklığımız Yönetim Kurulu'nca, uçak müsaitliğine bağlı olarak Pakistan'ın Lahor şehrine tarifeli yolcu seferleri başlatılmasına karar...