24 / 04 / 2024

THY pisa sefer saatleri

THY pisa sefer saatleri

THY Pisa seferlerine başladı. İtalya’daki Pisa kentine bugün ilk seferini yapan Türk Hava Yolları ( THY ) uçağı için Uluslararası Galileo Galilei havaalanında tören düzenlendi.

THY'nın İtalya'daki yeni rotası Palermo! Biletler 259 dolarından başlıyor!

Türk Hava Yolları (THY), İtalya'nın tarihi turizm şehirlerinden Palermo'ya ilk uçuşunu yaptı. İstanbul'dan sabah saat 06.45'te havalanan TK 1373 sefer sayılı ilk uçak Palermo Havalimanı'na yerel saatle 8.30'da iniş yaptı.

THY açıkladı! 296 bin 819 kişiyi tahliye edildi

Türk Hava Yolları (THY), Kahramanmaraş merkez üslü yaşanan depremlerin akabinden 6-21 Şubat arası bölgeye yapılan 1646 sefer ile 296 bin 819 kişinin  boşaltıldığı bilgisini verdi. 

THY Üsküp'te yeni ofis açtı!

Türk Hava Yolları (THY) Makedonya'nın başkenti Üsküp'te yeni ofisini açtı. THY, 1998 yılından bu yana sefer gerçekleştirdiği Makedonya'da, iş birliğinin artırılması amacıyla bünyesine yeni bir ofis daha kazandırdı.

THY Ordu-Giresun Havalimanı'na tarifeli sefer düzenleyecek!

THY 'nin, Türkiye 'de deniz üzerine inşa edilen ilk havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı 'na tarifeli seferlerin başlatılmasına karar vermesi, iki kentte de sevinçle karşılandı.

THY'den sefer iptalleri!

THY'den sefer iptalleri geldi. İstanbul Atatürk Havalimanı'nda bugün beklenen kuvvetli lodos nedeniyle Türk Hava Yolları'nın ( THY ) bazı seferlerinin karşılıklı olarak iptal edildiği bildirildi.

THY, Ukrayna Kherson'a sefer düzenliyor!

Türk Hava Yolları ( THY ), Ukrayna'nın önemli kentlerinden biri olan Kherson'a sefer düzenlemeye başladı.THY, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Kherson'a ilk etapta haftada 4 sefer yapacak...

THY, Kherson'a sefer düzenlemeye başladı!

Türk Hava Yolları ( THY ), Ukrayna'nın önemli kentlerinden biri olan Kherson'a sefer düzenlemeye başladı.THY, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Kherson'a ilk etapta haftada 4 sefer yapacak.

THY İstanbul-Pisa seferini gerçekleştiren uçak acil iniş yaptı!

Türk Hava Yolları' nın ( THY ) İstanbul- Pisa seferini gerçekleştiren yolcu uçağı, iki yolcunun rahatsızlanması ve Ebola virüsü şüphesi üzerine Roma'ya acil iniş yaptı...

THY, İstanbul-Diyarbakır seferlerine yeniden başladı!

THY Basın Müşavirliği' nden edinilen bilgiye göre, " TK 2606 " sefer sayılı tarifeli uçak, saat 16.40' ta Atatürk Havalimanı' ndan Diyarbakır'a hareket etti...

Havayolu şirketleri bayramda ek sefer düzenleyecek!

Bazı havayolu şirketleri, Kurban Bayramı öncesinde artan yolcu talebini karşılamak için ek seferler düzenleyecek. THY, Kurban Bayramı öncesi yaşanabilecek yoğunluk üzerine iç ve dış hatlarda 39 ek sefer koyacak.

THY'nin ciroda tek rakibi Koç!

HABOM tesisini Sabiha Gökçen’e kuran THY, şimdi THY Teknik ile bu şirketi tek çatı altında birleştirecek. 550 milyon dolarlık yatırımla yapılan HABOM ile THY Teknik’in yeni merkezi ise yine Sabiha Gökçen olacak

THY filosunu A350 ile büyütmek istiyor!

THY filosunu A350 ile büyütmek istiyor. Uçağı gezdikten sonra soruları yanıtlayan Hamdi Topçu, “Önümüzdeki birkaç ay içinde THY yeni jenerasyon uçakların dağılımı konusunda çalışmalar yürütüyor.

THY, Birmingham'da golf turnuvası düzenledi!

Türk Hava Yolları (THY), ile Trinity Mirror Medya Grubu'nun, Warwickshire Golf and Country Club'ta düzenlediği turnuvada, eski İngiliz milli futbolcular Ron Atkinson ve Alan Smith'in yanı sıra yaklaşı 60 amatör golfçü mücadele etti.

THY pisa sefer saatleri Haberi

THY pisa sefer saatleri

İtalya’daki 9’uncu uçuş noktası Pisa’ya ilk seferini gerçekleştirirken Boeing 737 tipi uçak, havaalanında itfaiyenin oluşturduğu su takı ile karşılandı.


İlk sefer olması sebebiyle uçağın kapısına serilen kırmızı halıda kurdele kesilirken, yerel kostümler giyen görevliler yolculara kırmızı güller verdi.


İstanbul’dan Pisa’ya yapılan ilk sefere katılan THY Pazarlama Müdürü Ahmet Olmuştur ile Pisa Havaalanı Genel Müdürü Gina Giani, ilk sefer olması sebebiyle birlikte pasta kesti.


Açılışa ilişkin yapılan basın açıklamasında, Havaalanı Genel Müdürü Giani, THY’ye Pisa’ya hoşgeldin demekten büyük onur duyduğunu belirterek, THY ile bu şbirliğinin sadece başlangıç olduğunu, bu seferin Toskana ile doğu arasında gerçek bir köprüye dönüşeceğini ifade etti. THY yetkilisi Olmuştur da İtalya’da pek çok noktaya uçtuklarını, Pisa uçuşları dolayısıyla oldukça heyecanlı olduklarını, bu seferin başlamasından ötürü onur duyduklarını kaydetti. Pisa...