19 / 04 / 2024

thy uçaklarında ikram

thy uçaklarında ikram

Türk Hava Yolları hamsili pilavdan kuru fasulyeye, kuzu incik ve tandırdan dil balığı ve levrek sarmaya kadar geniş bir lezzet yelpazesini uçaklarda yolculara sunmaya başladı...

Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası: Yurt dışı uçuşlarında 11€'dan başlayan fırsatlar sunuyor!

AnadoluJet'ten sonra Pegasus'ta indirimli bilet kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında yurt dışı biletleri 11 euro + vergilerle satışa sundu. 

Süleyman Sözen kimdir? Hazine Müsteşarlığı’nda ne iş yaptı? Garanti BBWA’da hangi alanda çalışıyor?

Süleyman Sözen hangi alanlarda çalıştı? Doğuş Grubu’nda ne iş yaptı? Şu an hangi alanda çalışıyor? İşte Süleyman Sözen ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

THY, uçak biletleri ile ilgili önemli bir duyuru yayınladı: Yüzlerce kişiye para iadesi yapılacak

Türk Hava Yolları (THY), İsrail ile yaşanan Hamas savaşı nedeniyle İsrail uçuşlarını durdurmasının ardından, Mısır, Ürdün ve Lübnan sınırlarında yaşanan gelişmelerin yolcuları etkilememesi için önemli bir avantaj sağladı. Belirli tarihlerde biletleri olan kişilere para iadesi yapılacak. Peki şartlar

THY Haziran ayında 7,7 milyon yolcu taşıdı!

Açıklanan rakamlara göre, Türk Hava Yolları (THY), Haziran ayında  7,7 milyon yolcu taşıdı ve yüzde 83,5 doluluk oranına ulaştı.

Türk Hava Yolları, 600'e yakın Uçak siparişi vermeyi planlıyor!

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, şirketin yakın gelecekte büyük bir uçak siparişi vereceğini açıkladı. Bolat, yaklaşık 600 uçak siparişi vermeyi planladıklarını belirtirken, bu siparişlerin 200'ü geniş gövdeli, 400'ü ise dar gövdeli uçaklar olacak.

THY'nin yolcu sayısı yüzde 31 arttı! Nisan ayında 6,5 milyon yolcu taşıdı!

Türk Hava Yolları (THY), Nisan ayında 6,5 milyon yolcu taşıyarak, yolcu sayısını bir önceki senenin aynı dönemine göre yüzde 31 artırdığını açıkladı.

ŞOK'tan kuyruk oluşturacak çılgın müjde! ŞOK 15 Şubat Çarşamba Kataloğu yayında! 15 Şubat 2023 fiyat listesi...

ŞOK'tan son dakika müjdesi! Hemen buraya bakın, aktüel ürünler arasında yok yok! Peki, ŞOK Market'te diğer aktüel ürünlerin fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte ŞOK kataloğu 15-21 Şubat 2023 fiyat listesi...

Çok ucuza uçak bileti almak isteyenler dikkat! AnadoluJet bir kampanya daha duyurdu! Sakın kaçırmayın

Türk Hava Yolları'nın markası AnadoluJet, 1 Eylül-31 Ekim 2023 tarihleri arasındaki tek yön direkt iç hat uçuşlarında 399 liradan başlayan avantajlı biletleri satışa sunduğunu duyurdu. Peki bu kampanyanın koşulları neler?

AnadoluJet çılgın kampanyasını duyurdu! 399 TL'ye ucuz uçuş fırsatı!

Türk Hava Yolları'nın başarılı markası AnadoluJet, 26 Nisan ve 14 Haziran 2023 tarihleri arasında tüm iç hat uçuşlarında 399 TL'den başlayan fiyatlarla avantajlı biletleri satışa çıkardı.

THY'den iç hat uçuşlarında yüzde 20 indirim! 11 Nisan'a kadar biletlerinizi alın! 

Türk Hava Yolları (THY) iç hat uçuşlarında, beraber seyahat edecek üç kişi ve üzeri ailelere ekonomi sınıfında geçerli yüzde 20 indirim kampanyasını başlattı. İşte ayrıntılar...

THY uçak biletlerinde indirim! İşte şartlar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Türk Hava Yolları arasında imzalanan protokolle tüm şehit yakınları, gazi ve gazi yakınlarına bilet ücretlerinde indirime gidildi. İşte tüm detaylar...

Topçu Brothers Group Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topçu Brothers Group Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Kamil Topçu ve Remzi Topçu ortaklığında kuruldu.

Rize-Artvin Havalimanı açılış tarihi belli oldu! İlk Erdoğan ve Aliyev'in uçakları iniş yapacak

Rize-Artvin Havalimanı yapım döneminde 56 farklı sektöre doğrudan veya dolaylı olarak fayda sağladı. Rize-Artvin Havalimanı'nın açılış tarihi 14 Mayıs 2022 olarak açıklandı. Rize-Artvin Havalimanı'na ilk inişi Erdoğan ve Aliyev'in uçakları yapacak.

thy uçaklarında ikram Haberi

thy uçaklarında ikram


Türk Hava Yolları (THY) 60 milyon TL harcayarak yenilediği ikram konseptini gazetecilere tanıttı. Skytrax değerlendirmesinde ‘Dünyanın En İyi Ekonomi Sınıfı’ (2011) ve ‘Dünyanın En İyi Business Sınıf Uçak İkramı’ (2013) sunan havayolu şirketi seçilen Türk Hava Yolları ikram konseptini 60 milyon TL’ye yeniledi. Yolcu memnuniyetini daha da üst seviyelere taşımak amacıyla yapılan değişiklikle servis malzeme ve ekipmanlarının tümü değiştirildi.  THY ve DOCO’nun ortak kuruluşu TURKISH DO&CO’nun Business, Comfort ve Ekonomi sınıfları için hazırladığı yeni ürünler Türk kültürünü yansıtan, modern ve sade bir tasarıma sahip. Osmanlı ve Selçuklu motiflerinden esinlenerek yeniden yorumlanan tasarımlarda uçak üstü kullanım kolaylığı ve yeni trendler göz önünde tutuldu.


YENİ İKRAM KONSEPTİNDE NELER VAR


Türk Hava Yolları’nın öncelikle uzun uçuşlarda yolcuların beğenisine sunduğu yemekler arasında hamsi pilav, kuru...