29 / 03 / 2024

ThyssenKrupp Asansör Türkiye

ThyssenKrupp Asansör Türkiye

Alanının önde gelen şirketleri arasında yer alan thyssenkrupp Asansör Türkiye, eğitimli insan kaynağı yetiştirmeye yönelik faaliyetlerini İstanbul’da hayata geçireceği eğitim merkezi ile sürdürüyor.

thyssenkrupp Asansör Türkiye, İnsana Saygı Ödülü'nü aldı!

İnternet üzerinden yapılan iş başvurularının yüzde 98’ini 13 gün içinde yanıtlayan thyssenkrupp Asansör Türkiye, Kariyer.net İnsana Saygı Ödülü’ne layık görüldü.

ThyssenKrupp Asansör'den akıllı binalara destek!

Yapılan Ar-Ge çalışmaları ile sektöre dünya çapında yenilikçi bir yaklaşım getiren ThyssenKrupp Asansör Türkiye'nin Genel Müdürü Turgay Şarlı, enerji verimliliğinden çevresel faktörlere kadar “akıllı bina" kavramını desteklediklerini belirtiyor.

ThyssenKrupp'ın TWIN asansörü Türkiye'de!

ThyssenKrupp Asansör Türkiye, TWIN adı verilen asansör sistemini Türkiye’ye getirdi. ThyssenKrupp Asansör TWIN, aynı asansör kuyusu içinde birbirinden bağımsız olarak çalışan iki asansör kabininden oluşuyor.

ThyssenKrupp Asansör yeni sistemi TWIN'i tanıttı!

ThyssenKrupp Asansör Türkiye, TWIN adı verilen asansör sistemini Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul 2015'te tanıttı. TWIN, aynı asansör kuyusu içinde birbirinden bağımsız olarak çalışan iki asansör kabininden oluşuyor.

Türkiye’de yapı direncini sağlamanın maliyeti 1,2 trilyon dolar!

Dünya Bankası’nın Türkiye direktörü, Türkiye'deki yapıların direncini sağlamak için 1,2 trilyon dolar maliyetinin olduğunu kaydetti.

Türkiye asansör ihracatında dünyada 9’ncu sırada!

Asansör ihracatında dünyanın en iyileri arasında yer alan Türkiye, asansördeki 195 milyon dolarlık ihracatıyla dünyada 9’ncu sırada yer alıyor. Türkiye, asansör sektöründe yakın coğrafyalara ihracatla büyük ivme yakaladı.

Prof. Dr. Celal Şengör resmen uyardı: Türkiye ciddi bir deprem tehdidi altında! Ege ve Doğu Anadolu'yu işaret etti!

Prof. Dr. Celal Şengör, Türkiye’nin farklı bölgelerinin deprem riski altında olduğuna dikkat çekti ve yaptığı açıklamada Ege ve Doğu Anadolu'yu işaret etti. İşte Şengör'ün o açıklamaları...

Ünlü ekonomi profesörü: Türkiye Ekonomi Modeli istisnadan biri sanırım!

Kobe Üniversitesi Ekonomi alanı Profesörü olan Charles Yuji Horioka, 'Türkiye Ekonomi Modeli'ne dair bazı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Philips’ten içinizi ısıtan haber! Meraklıları sakın kaçırmayın! Çelik termoslu filtre kahve makinesi sonunda Türkiye’de

Soğuk kış günlerinde artık kahveniz sıcak kalacak. Philips, uzun zamandır Türkiye’de satışı olmayan çelik termoslu filtre kahve makinasını satışa açtı. Benzerlerine açık ara fark atabilecek nitelikteki ürünün fiyatı da içinizi ısıtacak.

Samsung Odyssey Ark 1000R kavisli oyun monitörü Türkiye’de satışta! Fiyatı belli oldu..

Teknoloji devi Samsung, Ağustos ayındaki gerçekleşen Gamescom 2022 kapsamında, en yeni oyun ekranları olan Odyssey Ark 1000R, Odyssey G70B ve G65B dahil olmak üzere Odyssey serisini tanıtmıştı. Peki yeni Odyssey serisi Türkiye’de ne kadara satışa sunulacak?

Yanlış duymadanız! Amazon, Türkiye'de personel alımlarına başladı

Amazon, yeni kurulan lojistik üssü için Türkiye'den personel alımı yapıyor. 4 yıldır Türkiye pazarında bulunan alışveriş devi Amazon bünyesinde çalıştıracağı personel alımları için görüşmelerini Tuzla'da yapmayı tercih etti.

Volkswagen Golf R Türkiye'de! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Dünyanın en çok satan otomobil markası Volkswagen, Yeni Golf R modelini Türkiye'de satışa sunuldu. Peki modelin fiyat listesi ve özellikleri nasıl? İşte Volkswagen Golf R hakkında merak edilen herşey haberimizde... 

Türkiye'nin ünlü koylarında imar kirliliği!

Dünyanın En Güzel Koyları Birliği'nin 2012-2015 yılı Başkanı olan ve şu anda da genel sekreter görevini üstlenen Galip Gür (59), önemli açıklamalarda bulundu. Gür, Türkiye'de ve turizmde önde gelen ülkelerin koylarının rant, imar kirliliği ve betonlaşma tehlikesinde olmasının altını çizdi.

Türkiye'de hangi bölgelerde deprem riski yüksek?

Vatandaşlar yaşadığı bölgenin deprem riski taşıyıp taşımadığını merak ederken Deprem Mühendisliği Uzmanı Prof. Dr. Zeki Hasgür, Türkiye genelinde deprem riskinin yüksekliği bakımından dikkat çeken bölgelere ilişkin açıklamalar yaptı.

Gayrimenkul sektörü Türkiye ekonomisinin lokomotifi!

TÜGEM Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan, gayrimenkul sektörünün Türkiye ekonomisinin lokomotifi niteliğinde olduğunu belirtti. BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon da gayrimenkul danışmanlığı konusunda mesleki belgesi olmadan bu işi kayıtsız yapan kişiler için belge zorunluluğu getirildiğini açıkladı...

RoyalCert, Türkiye’nin asansör karnesini açıkladı!

A Tipi Muayene Kuruluşu RoyalCert, Türkiye’nin 2019 yılı asansör karnesini ve kuruluşun 2019 yılı değerlendirmesini paylaştı...

Naci Görür, Türkiye'nin başlıca deprem bölgelerini açıkladı!

Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabından Türkiye'de meydana gelen depremlere ilişkin paylaşımlarda bulundu. Görür, Türkiye'nin başlıca deprem bölgelerini, fay hatlarıyla birlikte açıkladı...

ThyssenKrupp Asansör Türkiye Haberi

ThyssenKrupp Asansör Türkiye

Alanının önde gelen şirketleri arasında yer alan thyssenkrupp Asansör Türkiye, eğitimli insan kaynağı yetiştirmeye yönelik faaliyetlerini İstanbul’da hayata geçireceği eğitim merkezi ile sürdürüyor. Çalışanlara ve iş ortaklarına yönelik eğitimlerin sadece bu amaca yönelik ayrı bir merkezde gerçekleştirileceğini söyleyen thyssenkrupp Asansör Türkiye Genel Müdürü Turgay Şarlı, “2 bin 500 metrekarelik kapalı alana sahip 6 katlı bir binayı şirketimizin eğitim merkezine dönüştürmek üzere çalışmaya başladık” dedi.


“Eğitim faaliyetleri, çalışanlarımızın kalite sözcüğünün felsefesini kavramaları ve performans gelişiminde çok önemli bir role sahip. Beyaz ve mavi yakalı çalışanlarımızın yanı sıra iş ortaklarımızın da eğitim ihtiyaçlarını eksiksiz karşılayacak, yetenek ve uzmanlıklarını geliştirmelerine yardımcı olacak tam donanımlı bir merkez inşa ediyoruz” diye konuşan Turgay Şarlı, konu ile ilgili olarak şu bilgileri verdi:


“Teknik ve mesleki eğitimler ile...