26 / 04 / 2024

thyssenkrupp Asansör yapı fuarında hangi ürünlerini sergiledi

thyssenkrupp Asansör yapı fuarında hangi ürünlerini sergiledi

Bu yıl 39’uncusu düzenlenen Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da yenilikçi çözümlerini tanıtan thyssenkrupp Asansör Türkiye’ye ilgi büyük oldu.Şirket, fuarda biri asansör sistemi diğer ticari yürüyen merdiven sistemi olmak üzere iki ürüne odaklandı.

Gürel Yapısal Çelik Asansör Sistemleri Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürel Yapısal Çelik Asansör Sistemleri Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Gürel tarafından kuruldu.

Atagünler İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Plastik Kimyevi Maddeler Asansör Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Atagünler İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Plastik Kimyevi Maddeler Asansör Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Lokman Yeşilyurt tarafından kuruldu.

Güderpen Yapı Malzemeleri Pvc Asansör Otomotiv Ve Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Güderpen Yapı Malzemeleri Pvc Asansör Otomotiv Ve Nakliye Limited Şirketi Pendik'te Hüseyin Güder tarafından kuruldu.

Cnr Grup Yapı İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnr Grup Yapı İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Murat Kaya tarafından kuruldu.

Betrenk İnşaat Asansör Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Betrenk İnşaat Asansör Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de Recep Vurmaz  tarafından kuruldu.

Betrenk İnşaat Asansör Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Betrenk İnşaat Asansör Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Recep Vurmaz tarafından kuruldu.

Baş Yapıt Grup İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baş Yapıt Grup İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Mehmet Güli Akgün tarafından kuruldu.

Asansör Periyodik Kontrol Yönetmeliğinde Değişiklik!

Asansör Periyodik Kontrol Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31699 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Perforje İnşaat Yapı Malzemeleri Asansör Ve Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Perforje İnşaat Yapı Malzemeleri Asansör Ve Elektrik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 360 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yıldırım tarafından kuruldu.

Binaya sonradan asansör yapılabilir mi?

Hürriyet yazarı Oya Armutçu bugünkü yazısında binaya sonradan asansör yapılıp yapılamayacağını kaleme aldı. İşte Armutçu'nun o yazısı...

Cennet-Cehennem mağaralarına yapılan asansör ve seyir terasına tepki!

Mersin'in Silifke ilçesinde bulunan Cennet-Cehennem mağaraları için 2 yıl önce Kalkınma Bakanlığı tarafından hazırlanan 10 milyon TL'lik asansör projesi tartışmalara sebep oldu. Demir asansörün bölgenin doğal yapısına zarar verdiği belirtildi...

Bağcılar'da 1466 asansör mühürlendi! 

Bağcılar'da kamu kurumları, okul, hastane, ibadethane, iş yeri ve konutları kapsayan 3 bin 64 asansöre kontrol yapıldı. Kontrol sonucunda bin 466 asansör mühürlenerek hizmet dışı bırakıldı. 

Binalara yeni deprem güvenliği ve asansör şartnamesi geldi!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ'te Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ ile binalara yeni deprem güvenliği ve asansör şartnamesi geldi..

thyssenkrupp Asansör yapı fuarında hangi ürünlerini sergiledi Haberi

thyssenkrupp Asansör yapı fuarında hangi ürünlerini sergiledi

Bu yıl 39’uncusu düzenlenen Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da yenilikçi çözümlerini tanıtan Thyssenkrupp Asansör Türkiye, sektör profesyonellerinden büyük ilgi gördü. Dünya genelinde 150 ülkede faaliyet gösteren Almanya merkezli şirketin uzun yıllara dayanan deneyim ve uzmanlığını ülkemize taşıyan Thyssenkrupp Asansör Türkiye, fuarda biri asansör sistemi, diğeri ticari yürüyen merpen olmak üzere, iki ürüne odaklandı.


Ürünlerle ilgili bilgi veren Thyssenkrupp Asansör Türkiye Genel Müdürü Turgay Şarlı, aynı asansör kuyusu içinde birbirinden bağımsız olarak çalışan iki kabinden oluşan TWIN’in yenilikçi yapısı ile öne çıktığını söyledi. Şarlı, “TWIN, inşaat maliyetlerinin düşmesine, bina içindeki kullanım alanlarının artmasına yardımcı olurken, asansör bekleme ve yolculuk sürelerini de önemli ölçüde azaltıyor. Hız, esneklik ve konforu aynı anda sunabilen TWIN, bina içinde önemli bir alan kazanımı sağlıyor. Bu sayede...