26 / 04 / 2024

ticari gayrimenkul yatırımları 2018

ticari gayrimenkul yatırımları 2018

Son yıllarda piyasalardaki hareketlilik ve yeni ürünlerle birlikte yatırım tercihlerinde değişim gözleniyor. 

Levent Maslak Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Levent Maslak Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Halil Uçar ve Meltem Telli ortaklığında kuruldu.

Ticari gayrimenkul yatırımları kazandırıyor!

Türkiye son yıllarda ticari gayrimenkul yatırımı talebinin hızla arttığı ülkelerin başında geliyor. Uzun ya da kısa vadede kar hedefi veya kira beklentisi olan birçok yabancı ve yerli yatırımcı, ticari gayrimenkul yatırımına yoğun ilgi gösteriyor...

7hılls Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

7hılls Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Çeşmeci tarafından kuruldu. 

Net Garanti Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Net Garanti Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Nuri Karahasanoğlu ve Zeyfi Yalçıntepe ortaklığında kuruldu. 

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 5 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 2 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Avcılar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Avcılar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 9 milyon 650 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Ergene Velimeşe Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ergene Velimeşe Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 5 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Bakırköy 222 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 222 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Bakırköy 221 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 221 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 260 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Bakırköy 215 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 215 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 960 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

All In One Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

All In One Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Kahramaner tarafından kuruldu. 

GNŞ Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

GNŞ Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Vedat Gülzari, Harun Yavuz, Herman Yervant Azdikoğlu, Ömer Beyhatun ve Mustafa Bekman ortaklığında 1 milyon 729 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

ticari gayrimenkul yatırımları 2018 Haberi

ticari gayrimenkul yatırımları 2018

Yatırımcıların ilgisi, klasik TL mevduat, döviz, altın üçgeninden kira sertifikaları, fon sepetleri, yabancı hisse senetleri, Eurobondlar, altın katılım fonları gibi araçlara kayıyor. Bu değişimi yatırım fonu pazarında görebiliyoruz.

Ekonomist Dergisi'nden Talip Yılmaz'ın haberine göre, bunun yanında son dönemde piyasaya sürülmeye başlayan ve nitelikli bireysel yatırımcılar ile kurumsal yatırımcılar için dizayn edilen gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatırım fonları (GSYF) da ilgiyle karşılanıyor.
 
Geçmişte Türkiye'de yatırımcının belirli alternatifleri vardı: TL mevduat, yastık altı altın, döviz, arsa, dükkan, ev... Bu döngü içinde hareket edilirdi. Zamanla para ve sermaye piyasalarının gelişimiyle birlikte yeni yatırım araçları da hayatımıza girmeye başladı. Günümüzde yatırımcı için TL mevduat ve döviz mevduat hala en önemli yatırım araçları. Ancak yatırımcı artık yeni arayışlar içinde. Gelişen ve...