24 / 04 / 2024

ticari projelerde kdv

ticari projelerde kdv

Yıldırım Grup İcra Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, Yıldırım Kule’de gerçekleşen basın toplantısında gazeteciler ile bir araya geldi.

Belediye, KDV'den muaf ticaret imarlı arsayı 6 taksitle satıyor! İhalesi 12 Aralık'ta!

Erzurum Yakutiye Belediye Başkanlığı, Erzurum Yakutiye'de yer alan 2 adet ticari alan imarlı arsayı KDV'den muaf olarak satıyor. İşte arsaların fiyatları ve tüm detaylar...

Bilgiçler Yapı: Ticari gayrimenkul yatırımcısında yavaşlama yok!

İstanbul’da, dükkan ve ofislere talep artıyor. Gayrimenkul sektöründe, konut satış rakamlarında düşüş olurken, ticari gayrimenkul üreten markalı projelerde hareketlilik devam ediyor.

Studio House projesinde ister ticari, ister ev tapulu daireler! 24 ayda teslim! 

Mega kent İstanbul’un dönüşümünde önemli rol üstlenen Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi’nin, Bahçeşehir’de inşa ettiği ‘Studio House Ispartakule Projesi’nde home ofis daireler ticari tapu veya ev tapusu ve yüzde 18 KDV ile alıcılarını bekliyor.

Belediye konut ve ticari alan imarlı arsa satacak! Bu ilde KDV'den muaf arsa fırsatını kaçırmayın!

Kırıkkale Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Fabrikalar Mahallesi'nde yer alan konut ve ticari alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 2 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Yatırımcılar bu fırsatı kaçırmayın! Belediye KDV’siz konut ve ticari nitelikli 2 arsayı satışa çıkardı!

Belediye konut ve ticari nitelikli 2 arsayı satışa çıkarttı. 18 Ocak 2023’te yapılacak ihalenin muhammen bedeli de açıklandı. Arsalar kapalı teklif usulü ile satılacak. İşte detaylar…

İl Özel İdare KDV'den muaf konut ve ticari alan imarlı arsa satacak!

Düzce İl Özel İdaresi İl Encümeni, Düzce Kültür Mahallesi'nde yer alan konut ve ticari alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Araba fiyatlarını düşürecek teklif geldi! ÖTV'siz ve KDV'siz araç satışı başlayacak mı?

TESK Başkanı Bendevi Palandöken, ticari taşıtlar için bir defaya mahsus ÖTV'siz ve KDV'siz satış imkanı sunulması talebinde bulundu. İşte Bendevi Palandöken'in konuyla ilgili o açıklamaları...

Altan Elmas: Ofis ve ticari alanlarda 0.54 faiz uygulanmalı!

KONUTDER Başkanı Altan Elmas, sıfır konut satışlarını hızlı arttırmak amacı ile yeni teşviklere ihtiyaç olduğunu söyleyerek, "Üreticilerin ellerinde ofis ve ticari alan stoku var. Bunlar kampanyadan yararlanamıyor. Bunlara yönelik KDV indirimi olabilir. 0,64 değil de 0,54 faiz uygulanabilir" dedi.

İnşaat sektöründen tapu harcı sıfırlanması ve KDV indirimi talebi!

İMİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç, tapu harçlarının geçici olarak sıfırlanması, konut ve ticari alanların satışında KDV indirimlerinin uygulanması çağrısında bulundu...

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV fırsatıyla indirimli ofisler!

Ulusal ve uluslararası birçok markanın bulunduğu Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV fırsatıyla indirimli ofis satışları devam ediyor. Proje, laza ofis, cadde ofis, loft ofis, stüdyo ofis ve ticari birimlerden meydana geliyor.

ONAG Yapı’nın 3 projesinde yüzde 10 KDV indirimi!

ONAG Yapı İzmir'de hayata geçireceği projelerinde birçok kampanya sunuyor. Şemikler, Ataşehir ve Sasalı’da inşa edilen projelerde KDV indirimi, 0,98 faiz, tapu harcı indirimi, kişiye özel ödeme seçenekleri ve lansman öncesi fiyat avantajı sağlanıyor. 

Folkart İncity'de ticari alanlarda yüzde 10 KDV indirimi!

Folkart İncity'de ticari alanlarda yüzde 10 KDV indirimine ek olarak yüzde 12'ye varan peşin indirimi veya 36 ay 0 faize varan ödeme seçenekleri sunuluyor. 

KDV indirimi ticari projelerde de uygulanmalı!

Fertaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, konutlarda uygulanan KDV indiriminin ticari alanlarda da uygulanması gerektiğinin altını çizdi.

ticari projelerde kdv Haberi

ticari projelerde kdv

Konya yolunda yükselen Yıldırım Kule projesinin detayları hakkında bilgi veren Yıldırım, gazetecilerin gündeme dair sorularını da cevapladı.Konya Yolu hattının Ankara’da en çok dikkat çeken hat olduğunu ve Yıldırım Kule’nin de o sebeple bu hat üzerinde yükseldiğini anlatan Zafer Yıldırım “Sağlı sollu yüksek ve prestijli binalar ve arka tarafta ise yerleşim yerleriyle desteklenen ve insan yoğunluğunun olduğu yerler olacak” açıklamasında bulundu. Bundan sonra da ticari anlamda yeni projeler yapacaklarını anlatan Yıldırım, her lokasyonun kendisine göre bir artısı eksisi olduğunu anlattı. Yıldırım Kule’nin trafik sıkıntısından uzakta olduğunu anlatan Yıldırım Malazgir Bulvarı ve Eskişehir yolu ve İncek Yoluna olan bağlantıların Yıldırım Kule’yi daha kıymetli hale getirdiğini söyledi. Projede, havalandırmadan güvenliğe, otopark sayısından konumu ve kat yüksekliğine kadar çok detaylı bir biçimde her...