26 / 04 / 2024

Tılal İnşaat adresi

Tılal İnşaat adresi

Tılal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nour Bulbul, Ghaleb Bulbul ve Bashar Bulbul ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 9 Haziran'da Sarıyer, Maslak Mahallesi'nde kuruldu.

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat'ın kesin mühleti uzatıldı!

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat tarafından adi konkordatodan kaynaklanan davada kesin mühlet süresü 20 Mayıs 2021'den itibaren 6 ay süreyle uzatıldı. 

İzoforte Yalıtım İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

İzoforte Yalıtım İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. İzoforte Yalıtım İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ümraniye'ye taşındı. 

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı bugün!

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı (TEBİF), Congresium Ankara Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenecek. 

Metraj Yalıtım İnşaat İzolasyon İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metraj Yalıtım İnşaat İzolasyon İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 14 Aralık 2017'de Yavuz Aydın tarafından kuruldu. 

Ega Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ega Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Emre Güler tarafından kuruldu. 

Vizyon Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Erkan İsen tarafından kuruldu.

Vizyon Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Erkan İsen tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Vadi Müteahhitlik Yalıtım İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vadi Müteahhitlik Yalıtım İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Hatice Erdem ve Burak Terzi ortaklığında kuruldu. 

Tümenbatur İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tümenbatur İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Vildan Tümenbatur ve Mahmut Tümenbatur ortaklığında 15 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

FNF Yapı Taahhüt ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

FNF Yapı Taahhüt ve İnşaat Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Nesat Sanlıer, Fatih Tarkoçin ve Fatih Semiz ortaklığında kuruldu. 

Türkerler İnşaat'tan Ankara Çukurambar'a yeni proje!

50 yıl önce Ankara'da küçük bir mağazayla başlayan Türkerler Holding, konut, baraj, tünel, yenilebilir enerji gibi her alanda varlığını güçlendirerek yoluna devam ediyor. Türkerler İnşaat, Ankara Çukurambar'da yeni konut projesine hazırlanıyor.

Ada Yapıt Mimari İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ada Yapıt Mimari İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İsmail Öden tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Hdh Yapı Taahhüt Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hdh Yapı Taahhüt Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi Hanife Kübra Demirci ve Hasan Demirci ortaklığında 3 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Tılal İnşaat adresi Haberi

Tılal İnşaat adresi

Tılal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nour Bulbul, Ghaleb Bulbul ve Bashar Bulbul ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 9 Haziran'da Sarıyer, Maslak Mahallesi'nde kuruldu. 


Tılal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır 1.  Her türlü  inşaat işlerini taahhüt etmek, 2.  Yurt içi veya Yurtdışı  gerçek veya tüzel kişiler ile resmi kurum ve kuruluşlara her türlü gayrimenkullerle ilgili profesyonel danışmanlık hizmeti sunmak mühendislik müşavirlik ve  kontrollük hizmetleri yapmak, perspektif ve maket yapımı, restorasyon projeleri hazırlanması, bunlarla ilgili her türlü plan ve projeler, teklif  dosyaları, fizibilite ve etütlerin hazırlanması, keşif  raporları ve her türlü teknik kontrol hizmetleri tatbikat projeler hazırlanması, hesap raporları ve en geniş anlamda yapı gayrimenkul danışmanlık hizmetinin sunulması. Veya bu...