20 / 04 / 2024

Tılal İnşaat Sarıyer

Tılal İnşaat Sarıyer

Tılal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nour Bulbul, Ghaleb Bulbul ve Bashar Bulbul ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 9 Haziran'da Sarıyer, Maslak Mahallesi'nde kuruldu.

Sln Lojistik Turizm Akaryakıt Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sln Lojistik Turizm Akaryakıt Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Sarı, Hüseyin Sarı ve Özgür Kuş ortaklığında kuruldu.

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat'ın kesin mühleti uzatıldı!

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat tarafından adi konkordatodan kaynaklanan davada kesin mühlet süresü 20 Mayıs 2021'den itibaren 6 ay süreyle uzatıldı. 

Sarıyer'in 60 yıllık tapu sorunu çözülüyor!

İBB tarafından gerçekleştirilen ‘Sarıyer Islah İmar Planları’ Çalıştayı’nda, ilçedeki tapu ve imar sorunları konuşuldu. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, bu çalıştaydan çıkacak sonuçların sadece Sarıyer’i değil, kentin tapu sorunu olan tüm bölgelerini ilgilendireceğine dikkat çekti...

Mebkom Telekomünikasyon Taahhüt Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mebkom Telekomünikasyon Taahhüt Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Korkmaz tarafından kuruldu.

İzoforte Yalıtım İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

İzoforte Yalıtım İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. İzoforte Yalıtım İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ümraniye'ye taşındı. 

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı bugün!

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı (TEBİF), Congresium Ankara Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenecek. 

Gebze Emlak Konutları 3. Etap için Mustafa Ekşi İnşaat'a yer teslimi yapıldı!

314 milyon 800 bin TL teklifle Gebze Emlak Konutları 3. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini kazanan Mustafa Ekşi İnşaat'a yer teslimi yapıldı.

Aras Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aras Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Engin Kahrıman imzasıyla kuruldu.

Mahall Bomonti Türkerler İnşaat fiyatlar!

Mahall Bomonti Türkerler İnşaat fiyatları 320 bin TL'den başlayarak değişiyor. Mahall Bomonti İzmir projesi 30 Haziran 2019 tarihinde teslim edilecek...

Erdemler Konut Taahhüt ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdemler Konut Taahhüt ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye Zehra Erdem imzasıyla kuruldu.

Topraklar Karot Su Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topraklar Karot Su Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Gül Ayşe Çiçek imzasıyla kuruldu.

Aydos Taahhüt ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydos Taahhüt ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Koray Aydos imzasıyla kuruldu.

İde Taahhüt Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İde Taahhüt Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tevfik Hasançebi ve Bülent İlbay ortaklığında 10 bin TL sermaye bedeli ile Bahçelievler'de kuruldu.

Tılal İnşaat Sarıyer Haberi

Tılal İnşaat Sarıyer

Tılal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nour Bulbul, Ghaleb Bulbul ve Bashar Bulbul ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 9 Haziran'da Sarıyer, Maslak Mahallesi'nde kuruldu. 


Tılal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır 1.  Her türlü  inşaat işlerini taahhüt etmek, 2.  Yurt içi veya Yurtdışı  gerçek veya tüzel kişiler ile resmi kurum ve kuruluşlara her türlü gayrimenkullerle ilgili profesyonel danışmanlık hizmeti sunmak mühendislik müşavirlik ve  kontrollük hizmetleri yapmak, perspektif ve maket yapımı, restorasyon projeleri hazırlanması, bunlarla ilgili her türlü plan ve projeler, teklif  dosyaları, fizibilite ve etütlerin hazırlanması, keşif  raporları ve her türlü teknik kontrol hizmetleri tatbikat projeler hazırlanması, hesap raporları ve en geniş anlamda yapı gayrimenkul danışmanlık hizmetinin sunulması. Veya bu...