Timsah Arena görselleri Haberi
Bursaspor'un yeni stadı Timsah Arena'da çalışmalar devam ediyor.Gece gündüz ayrımı yapılmadan 180 işçiyle 24 saat aralıksız çalışmalar devam ediyor.
İşte Timsah Arena'nın kare kare son hali!
Bursaspor'un yeni stadı Timsah Arena'da çalışmalar devam ediyor. Gece gündüz ayrımı yapılmadan çalışmaları devam eden stadın kare kare son hali..
Bursaspor Başkanı Ali Ay ve beraberindeki yöneticiler Timsah Arena için Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile bir araya geldi. Görüşmede tattaki eksikler görüşüldü, çözüm formülleri ele alındı.
Bursa Hakimiyet Gazetesi'nin Bursaspor'un yeni stadı Timsah Arena'daki güvenlik açığıyla ilgili 'Aman Dikkat başlıklı haberi yetkilileri harekete geçirdi. Yüklenici firma GİNTAŞ'ı güvenlik önlemlerini alması konusunda uyardı.
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan, taraftarların "Timsah Arena" olarak adlandırdığı stadın açılış kurdelesini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kesti. Erdoğan, gösteri maçının başlama vuruşunu da yaptı
Büyükşehir Belediyesi'nin kente kazandırdığı dünyanın en heyecan verici 10 stadından biri olan Timsah Arena yarın açılıyor Görkemli bir törenle hizmete girecek olan stadın açılışındaki özel maçta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da forma giyecek
Bursaspor'a çağ atılacak Timsah Arena Sadı'nın açılışı 21 Aralık'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da forma giyeceği bir gösteri maçıyla yapılacak.
Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa ettirilen 45 bin seyirci kapasiteli Timsah Arena Stadyum'unda incelemelerde bulundu.
Bursaspor'da, camianın ve futbolseverlerin heyecanla bekledikleri Timsah Arena, açılış için gün sayıyor. Stat Türkiye'nin en güzel, dünyanın ilk 10 stadı arasında yer alacağını belirtti.
Timsah Arena'nın yapımını üstlenen GİNTAŞ Firması'nın işi yıllardır ağırdan alması Bursaspor'a pahalıya patladı. TFF ve UEFA yetkilileri Eskişehir ve İzlanda maçları için Timsah Arena'ya 'maç oynanabilir raporu' vermedi.
UEFA ve TFF yetkilileri, gerçekleştirdikleri denetimlerde Bursaspor'un oynamak için gün saydığı Timsah Arena Stadyumu'na, "maç oynanabilir" raporu vermedi.
Bursa'ya kazandırılan ve dünyanın en heyecan veren 10 stadyumu arasında gösterilen Timsah Arena'da çalışmalar son aşamaya geldi. Helikopter kamera ile 300 metre yükseklikten kaydedilen Timsah Arena adeta büyüledi.
Timsah Arena inşaat son aşamaya gelirken, çimlerin serilmesiyle stadyum gerçek anlamda ortaya çıktı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni stadyumu sezona yetiştirmek amacıyla gece gündüz yoğun bir tempoyla çalıştıklarını söyledi.
"Timsah Arena" olarak adlandırdığı statta çim serme çalışmaları başladı. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen stadın zemini 8 günde çimle kaplanacak.
Özlüce Tesisleri'nde 6 ayda yetiştirilen Timsah Arena'nın çimlerinin serme işlemine başlandı.16 bin parça halinde taşınacak çimlerin bir hafta içerisinde serilmesi amaçlanıyor.
Bursaspor'un yeni stadı Timsah Arena'da çalışmalar devam ediyor.Gece gündüz ayrımı yapılmadan 180 işçiyle 24 saat aralıksız çalışmalar devam ediyor.
İşte Timsah Arena'nın kare kare son hali!