19 / 04 / 2024

Timsah Arena stadında asansör kazası mı yaşandı

Timsah Arena stadında asansör kazası mı yaşandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını gerçekleştirdiği Timsah Arena'da Bursaspor- Galatasaray mücadelesi sonunda stadyumdan ayrılmaya hazırlanan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin bindiği asansör zemine çakıldı.

Bursa Timsah Arena Mart'ta tamam!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Timsah Arena Stadı'nda sona yaklaşıldı. Stadyumun çenesinin Mart ayında tamamlanacağı açıklandı.  

Bursa Timsah Arena'da son durum!

Bursa Timsah Arena'da ‘timsah kafası’nda imalatlar tamamlanma aşamasına geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ramazan Bayramı’ndan sonra kafanın olduğu bölümün de yeşil örtü ile kaplanacağını söyledi.

Yıkımı devam eden Bursa Atatürk Stadı'nda yangın!

Bursaspor'un maçlarını yaptığı "Timsah Arena"nın tamamlanarak hizmete açılmasının ardından yıkımına başlanan Atatürk Stadı'nın güney kale arkası tribünlerinde yangın çıktı

Malatya Arena Stadı’nda sona doğru!

Sosyal ve sportif tesislerin değişim dönüşümü kapsamında 2012 yılında yapımına başlanan Malatya Arena Stadı’nın çimleri serilmeye başlandı.

Malatya Arena Stadı'nda koltuk montajı yapılıyor!

Malatya Arena Stadının tribünlerine koltuk monte edilmesine başladı. Rengi gri, sarı ve kırmızı olarak belirlendikten sonra siparişi verilen ve dün Malatya’ya ulaşan koltukların Arena Stadının tribünlerine monte edilmesi işlemi başladı.

Malatya Arena Stadı'nda son hazırlıklar yapılıyor!

Yapımı devam eden Malatya Arena Stadının tribünlerine monte edilecek koltukların renkleri belli oldu.

Malatya Arena Stadı’nda sona yaklaşıldı!

Yapımına büyük bir hızla devam edilen Malatya Arena Stadı’nda çalışmalar aralıksız sürüyor.

Gaziantep Arena Stadı'nda sona gelindi!

Gaziantepspor’un 2016-2107 sezonunda maçlarını oynamayı hedeflediği yeni stadı Gaziantep Arena’nın inşaatında sona geliniyor.

Malatya Arena Stadı'nın inşaatı ne durumda?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, yapımı süren Malatya Arena Stadı'nda incelemelerde bulundu. Turan, stat inşaatını devralan firmanın çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

Malatya Arena Stadı 2 ay erken teslim edilecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, yapımı süren Malatya Arena Stadı'nda incelemelerde bulundu.Turan: "Firmaya verdiğimiz yasal süre şubat ayı itibarıyla doluyor ancak müteahhitle görüştük inşallah yıl sonu gibi kabule girmiş olacağız." dedi.

GAP Arena Stadı inşaatında son durum!

TFF 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un maçlarını yaptığı GAP Arena Stadı'ndaki çim iyileştirme çalışmalarının 15 gün içerisinde tamamlanacağı bildirildi.

Timsah Arena vinç kazası davasında karar çıktı!

BURSA’da, geçen şubat ayında lodos nedeniyle Timsah Arena Stadı inşaatında devrilen vinç altında kalan taksi şoförü 28 yaşındaki Fatih Demirkıran’ın ölümü, yolcu Kübra A.’nın ağır yaralanması davasında karar verildi.

Gaziantep Arena Stadı açılıyor!

Gaziantepspor Mali Asbaşkanı Bülent Konca ve As Başkan Mehmet Er, Gaziantep Arena Stadı'nda incelemelerde bulundu. Konca "Bursaspor maçını yeni statta oynamak istediğimizi TFF'ye yazılı bir şekilde bildirdik. " dedi.

Timsah Arena stadında asansör kazası mı yaşandı Haberi

Timsah Arena stadında asansör kazası mı yaşandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını gerçekleştirdiği Büyükşehir Belediye Stadyumu tartışmaların odağında bulunmaya devam ediyor. Projesiyle birçok ödül kazanan stadyumdaki eksikler ise giderilmeye çalışılırken, gündeme bomba gibi düşen bir haber Bursa kamuoyunu sallayacak gibi duruyor. Renkli tribünlerinin yarattığı atmosfer ile dillere destan bir ambiyansın oluştuğu Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda geçtiğimiz hafta yaşanan bir kaza yüzünden kent dinamiklerinin yüreği ağzına geldi. 


KORKULU ANLAR 

Geçtiğimiz hafta oynanan Bursaspor- Galatasaray mücadelesi sonunda stadyumdan ayrılmaya hazırlanan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin bindiği asansör zemine çakıldı. Altepe'nin yanında protokol tribünde bulunanların da yer aldığı asansörün düşmesinin ardından öfkelenen Başkan, stadyumun inşaatını yapan GİNTAŞ firması yetkililerine ulaşarak, yaşanan aksaklığın bir an önce giderilmesi için talimat verdi öte yandan basın tribününe çıkan asansörde de meydana gelen kazalar yüzünden de karşılaşmaları...