19 / 04 / 2024

timur gayrimenkul kağıthane

timur gayrimenkul kağıthane

İstanbul Avrupa Yakası'nda 2 bloklu olarak konumlandırılan ve içinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ile 3 oda 1 salon daire seçeneklerinin bulunduğu Nef 08 Kağıthane Evleri'nde taksitler 1.100 TL'den başlıyor...

Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor!

Gayrimenkul sektörünün lider firmaları arasında yer alan Sinpaş Holding’in geliştirdiği, Türkiye’nin ilk yataya kurulu A+ ofis projesi Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor.

Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi açıldı!

Özgür Çelik ve Sedar Erdoğan ortaklığında kurulan Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi 19 Haziran 2021 tarihinde açıldı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Kağıthane Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Kağıthane Şubesi bugün Kağıthane'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Yeşil GYO Kağıthane Elexia Levent 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul ili, Kağıthane ilçesi, Merkez Mahallesi, 6087 ada 13 nolu parselde yer alan 27 adet bağımsız bölümde bulunan şirket hissesine ilişkin 2020-1223 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Yapı Kredi Koray GYO Kağıthane Ofis Park 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray GYO'nun portföyünde yer alan ''Kağıthane Ofis Park" projesine ilişkin Ekol Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Kağıthane Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Kağıthane Şubesi bugün Kağıthane'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından kuruldu.

Vizyonevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı! 

Vizyonevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane Şubesi bugün Kağıthane'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Toykar tarafından kuruldu. 

Kağıthane Ofis Park 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kağıthane Ofis Park'a ilişkin Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Kağıthane Ofispark 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kağıthane Ofispark projesine ilişkin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Servet GYO Kağıthane Flatofis'in yüzde 50'sini aldı!

Servet GYO Kağıthane Flatofis Projesi'nde inşa edilecek yapıların yüzde 50'sini satın almak üzere Sinpaş Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş. ile gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi imzaladı...

Seyrantepe-Kağıthane cazibesini koruyor!

Gayrimenkul sektöründe yaşanan durgunluğa rağmen bazı bölgelerde yatırımlar sürüyor. İstanbul'un merkezine kolay ulaşımıyla öne çıkan Seyrantepe-Kağıthane de bu bölgeler arasında yer alıyor. Bu bölgede planlama, üretim ve satış aşamasında 38 proje bulunuyor.

Nidapark Ayyıldız Kağıthane daire fiyatları 2018!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Ayyıldız projesi Kağıthane'nin en merkezi konumda, metro istasyonun hemen yanında konumlandırılıyor..

Kağıthane'de konut fiyatları son 5 yılda yüzde 65 arttı!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa'nın verilerine göre Kağıthane‘de konut fiyatları son 5 yılda yüzde 65 artış gösterdi. 

timur gayrimenkul kağıthane Haberi

timur gayrimenkul kağıthane

Timur Gayrimenkul tarafından İstanbul Avrupa Yakası'nın son zamanların en işlek bölgelerinden biri olan Kağıthane'de inşa edilen ve 2 bloktan oluşan Nef 08 Kağıthane Evleri, bünyesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerini bulunduruyor.


Blok katlarının 14 ve 11 olarak tasarlandığı projede, daire fiyatları 190 bin liradan başlıyor. Projeden konut satın almak isteyenler bir çok ödeme imkanından yararlanabiliyor. Nef 08 Kağıthane Evleri projesinde ister banka rkedisi ile ister firma bünyesinde yer alan ödeme seçeneklerinden yararlanıalbiliyor.


Nef 08 Kağıthane Evleri, KDV oranını yüzde 1 olarak uyguluyor. Taksit fiyatlarının 1.100 TL'den başladığı proje, şehir merkezinde yükseliyor.


Şehrin en işlek bölgesi Mecidiyeköy'ün hemen arka tarafında kalan projede 5 bin lira peşinatla konut alınabiliyor. 


Konut büyüklüklerinin 40 metrekare ile 133...