29 / 03 / 2024

Titreyen Göl turizm

Titreyen Göl turizm

Titreyengöl, çevreye ve doğal dengeye uyumlu projelerle yeniden turizme kazandırılacak. Yeni projelerle Manavgat'ın Titreyengöl-Sorgun turizm bölgesi 'Ekoturizm' merkezi haline getirilecek...

Titreyen Göl turizme kazandırılacak!

Antalya Managat'ta yer alan Titreyen Göl'ün turizm merkezi olması için çalışmalara başlandı...

Soygül Turizm Ve Organizasyon Limited Şirketi Kuruldu!

Soygül Turizm Ve Organizasyon Limited Şirketi Beyoğlu’nda 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Hasan Gülmen ve Selin Soyyılmaz ortaklığıyla  kuruldu.

Yeni 100 Yıl Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni 100 Yıl Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sezayir Yüksel tarafından kuruldu.

Gül Gül Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Gül Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Gül Gül tarafından kuruldu.

Gül Evim Emlak İnşaat Gıda Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Gül Evim Emlak İnşaat Gıda Turizm Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Kılıç tarafından kuruldu.

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

Gül Sarıgül Turizm Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gül Sarıgül Turizm Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te Abdullah Başaran ve Murat Kürt ortaklığı tarafından kuruldu.

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Mehmet Gül ve Haluk Gül ortaklığında kuruldu.

Sahra Gül Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahra Gül Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Gülüstan Bulut tarafından kuruldu.

Saklıgöl Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saklıgöl Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de İLyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

Gürsel Turizm borsada ne zaman işlem görecek? Gürsel Turizm halka arz sonuçları açıklandı!

Gürsel Turizm’in borsada işlem göreceği tarih merak konusu oldu. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından halka arz başvurusu onaylanan Gürsel Turizm, halka arz ediliyor. İnfo Yatırım aracılığında 3-4 Mart tarihlerinde Borsa'da Satış-Sabit Fiyatla Talep Toplama yöntemiyle gerçekleşti.

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Gürbüz Yılmaz tarafından açıldı.

Uğur Kılıç Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Gıda Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Kılıç Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Gıda Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Kılıç tarafından kuruldu.

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1 Şubesi açıldı!

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1  6 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Sönmüş tarafından açıldı.

Titreyen Göl turizm Haberi

Titreyen Göl turizm

Titreyengöl-Sorgun Turizm Yatırımcılar Birliği (TİS0YAB) ve Antalya yerel yönetimi,Manavgat Titreyengöl ve Sorgun Ormanları'nı, yapılacak çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarıyla ekolojik turizmin merkezlerinden biri haline getirmeyi planlıyor. Antalya bölgesinin deniz, kum güneş turizminin yanı sıra doğal güzellikleriyle de turizmde ön plana çıkması gerektiğini belirten TİSOYAB Başkanı Hüseyin Aydoğan, "Sorgun Ormanı'nm turistlerin ve halkın hizmetine kazandırılması, Titreyengöl peyzaj projesinin hayata geçirilmesi, Titreyengöl'ün doğal kimliğine kazandırılması ile arıtma sorunlarının çözümüne dayalı çalışmaların başlatılması konusunda yerel yönetimimizle uzlaşma sağlandı. Bu projelerin hayata geçirilmesiyleTitreyengöl Manavgat ve bölge turizminin yüz akı olacak" dedi. 

Bölge büyük potansiyele sahip Titreyengöl bölgesinin dünyada ender bulunan yerlerden biri olduğuna dikkat çeken Aydoğan, "Deniz, göl, ırmak, orman gibi doğal güzellikleriyle dünyada eşi benzeri olmayan bölge, en güzel ekoturizm merkezlerinden biri olabilecek...