26 / 04 / 2024

TKG Adapazarı Otomotiv

TKG Adapazarı Otomotiv

Reysaş GYO, TKG Adapazarı Otomotiv ile yaptığı kira sözleşmesi, depolama alanı 500 metrekare olarak 1 seneliğine yenilendi. Kiraya verilen depodan 1 senede yaklaşık KDV dahil 120 bin TL gelir elde edilecek...

Reysaş GYO Sakarya'daki deposunu 150 bin TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun Sakarya'da 34 bin 199,71 metrekare arsa üzerinde bulunan 600 metrekare depolama alanı "TKG Adapazarı Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş."e 11 aylığına 150 bin TL'ye kiraya verdi. 

Reysaş GYO, TKG Adapazarı Otomotiv ile kira sözleşmesini yeniledi!

Reysaş GYO, TKG Adapazarı Otomotiv ile yaptığı kira sözleşmesi, depolama alanı 500 metrekare olarak 1 seneliğine yenilendi. Kiraya verilen depodan 1 senede yaklaşık KDV dahil 120 bin TL gelir elde edilecek...

Reysaş GYO Sakarya'daki deposunu 85 bin TL'ye kiraladı!

Reysaş GYO, Sakarya'da bulunan 1.692 metrekarelik binanın 350 metrekare depolama alanını TKG Adapazarı Otomotiv'e kiraladı

Betek İnşaat Taşımacılık Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Betek İnşaat Taşımacılık Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mete Cönettin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta Çekmeköy, Aşıklar Çayırı Sokak, Gür İnşaat Apartmanı'nda kuruldu.

DFM Yapı İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DFM Yapı İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Furkan Adıbelli tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta Kartal, Çavuşoğlu Apartmanı'nda kuruldu.

Adapazarı Adalı Serdivan mahallesindeki AVM'nin ihalesi iptal edildi!

Adapazarı Belediyesi Başkanlığı' ndan bugünkü resmi gazetede verilen ilana göre Adapazarı Adalı Serdivan mahallesinde yer alan eğlence ve ticaret merkezi niteliğindeki binanın inşaat ihalesi iptal edildi...

Adapazarı'nda inşaat sektörünün beklentisi Meclis'e taşındı!

Adapazarı'nda inşaat sektörünün beklentisi Meclis'e taşındı. Büyükşehir Belediye Meclisinde kat sınırının 3 kata çıkarılması gündeme geldi. Zeki Toçoğlu ' Balansız bozmadan bir şeyler yapıp kamuoyuna ilan edeceğiz' dedi...

İztu İnşaat Bilişim Organizasyon Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İztu İnşaat Bilişim Organizasyon Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Erdal Durmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Ocak'ta Kağıthane'de Fazilet Caddesi'nde kuruldu.

Tijen Yapı Endüstri Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tijen Yapı Endüstri Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Memet Sadık Horasan, Muzaffer Şimşek tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta kuruldu.

Ginet İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ginet İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gürbüz Ertem tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta Beylikdüzü Uyum Evler A1 Blok'ta kuruldu.

Ayan Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayan Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yücel Ayan, Celil Ayan tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Ocak'ta kuruldu.

Demir Yıldız Hafriyat Nakliyat İnşaat Madencilik Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Demir Yıldız Hafriyat Nakliyat İnşaat Madencilik Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Halil Demir tarafından 800 bin TL'lik sermaye ile 10 Ocak'ta kuruldu.

Asba İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Asba İnşaat Otomotiv Limited Şirketi, 10 bin TL 'lik sermaye bedeli ile 10 Ocak 2013 tarihinde Kağıthane, Ortabayır Mahallesi, Sivas Sokak'ta No:8/A 'da kuruldu.

TKG Adapazarı Otomotiv Haberi

TKG Adapazarı Otomotiv

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) depo kiralama bildirimi hakkında açıklama yaptı.

Reysaş GYO portföyünde bulunan Sakarya İli Arifiye İlçesi Yukarıkirezce Mahallesi 2586 Ada 70 Parsel üzerindeki 10 bin 326,55 metrekare arsa üzerinde bulunan 1.692 metrekarelik binanın 350 metrekare depolama alanında kiracı olarak bulunan "TKG Adapazarı Otomotiv San.ve Tic.A.Ş." ile yapılan kira sözleşmesi, depolama alanı 500 metrekare olarak 1 seneliğine yenilendi. Kiraya verilen depodan 1 senede yaklaşık KDV dahil 120 bin TL gelir elde edilecek.

Reysaş GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz portföyünde bulunan Sakarya İli Arifiye İlçesi Yukarıkirezce Mahallesi 2586 Ada 70 Parsel üzerindeki 10.326,55 m2 arsa üzerinde bulunan 1.692 m2'lik binanın 350 m2 depolama alanında kiracı olarak bulunan "TKG Adapazarı Otomotiv San.ve Tic.A.Ş." ile yapılan kira sözleşmesi, depolama...