05 / 05 / 2024

tmsf Dumankaya son durum

tmsf Dumankaya son durum

Evlerine bir türlü kavuşamayan Dumankaya Mozaik mağdurları TMSF yöneticilerine seslendi.

TMSF'den son dakika! AFAD'a 102 milyon TL destek!

TMSF, AFAD'a 102 milyon lira sağladığını bildirdi. Koza Altın bünyesindeki iş makineleri ve tecrübeli madenciler, arama kurtarma ekip ve ekipmanları bölgeye sevk edildi.

TMSF'den Dumankaya müjdesi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, kurumun yönetimine devredilen Dumankaya İnşaat'ta konutlarını teslim alamayan 1000'den fazla mağdur olduğuna vurgu yaparak, Adres Sancaktepe ve Vadi projelerinde Mayıs-Haziran gibi bir çalışmanın başlayabileceğini açıkladı. 

TMSF, Dumankaya'nın 86 taşınmazını satışa çıkardı!

TMSF, Dumankaya Grubu şirketlerine ait 86 taşınmazı satışa çıkardı. Gayrimenkuller, 20 Nisan tarihine kadar teklif toplama usulü ile ayrı ayrı ihale edilecek.

Dumankaya Mozaik mağdurları TMSF’ye seslendi!

Evlerine bir türlü kavuşamayan Dumankaya Mozaik mağdurları TMSF yöneticilerine seslendi.

TMSF'den Dumankaya açıklaması!

TMSF Başkanı Muhittin Gülal, TMSF kayyumunda yönetilen Fi Yapı, İnanlar ve Dumankaya olmak üzere üç inşaat şirketi olduğunu söyleyerek, burada bu şirketlerden daire alanların mağduriyetlerinin giderilmesi noktasında çalışma başlattıklarını söyledi.

Dumankaya İnşaat mağdurları TMSF önünde eylem yaptı!

FETÖ soruşturması kapsamında TMSF'ye devredilen Dumankaya İnşaat'tan, yapım aşamasındaki projelerden daire alan vatandaşlar, 3 yıl geçmesine rağmen dairelerinin teslim alamadığı gerekçesiyle eylem yaptı...

TMSF’den Dumankaya mağdurlarına müjde!

TMSF 2016 yılında yönetimine el koyduğu Dumankaya İnşaat'tan konut satın alan vatandaşlara müjdeyi verdi. TMSF konu ile ilgili yaptığı açıklamasında projelerin tamamlanacağını vatandaşlara teslim edileceğini kaydetti.

TMSF, Dumankaya'nın Gebze'deki plazasını 18.5 milyon TL'ye satıyor!

FETÖ'ye mali destek sağladığı gerekçesiyle TMSF''ye devredilen Dumankaya Şirketler Topluluğu'nun Gebze'de bulunan plazası satışa çıkarıldı. 6 katlı plaza 18 milyon 500 bin TL'ye satılacak.

Dumankaya'nın şirketleri tasfiye edilecek!

TMSF, Dumankaya şirketlerinin tasfiye edileceğini açıkladı. TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, 'Dumankaya ile ilgili Alman bir firma ile anlaşmak üzereyiz. Dumankaya'daki mağduruiyeti 10 gün içinde çözeriz' diye açıklama yaptı.

Dumankaya'dan TMSF açıklaması!

Anadolu 1. Sulh Ceza Hakimliği'nin kararıyla Dumankaya ailesine bağlı şirketlere TMSF yetkililerinin kayyum olarak atanmasına karar verildi.Bu karar üzerinde Dumankaya'dan açıklama geldi. İşte Dumankaya'dan TMSF açıklaması..

Dumankaya, TMSF'ye devredildi!

DUMANKAYA ailesine bağlı şirketler "FETÖ’ye finansal destek sağladıkları” gerekçesiyle yürütülen soruşturma kapsamında TMSF’ye devredildi. Denizli'de ise iki büyük tekstil firması TMSF'ye devredildi.

Dumankaya Mozaik 72 ay 0 faiz fırsatı için son gün yarın!

Dumankaya Mozaik projesinde Ramazan ayı kampanyası kapsamında başlatılan 72 ay 0 faiz fırsatı için son gün yarın...

Dumankaya Horizon'da son daireler! Teslimler başladı!

Dumankaya İnşaat tarafından inşa edilen Horizon projesinde son daireler. 899 bin TL'den başlayan konut fiyatları 2 milyon 437 bin TL'ye kadar çıkıyor.

tmsf Dumankaya son durum Haberi

tmsf Dumankaya son durum


TMSF’nin elinde olan Dumankaya Grubu ve Fi Yapı Grubu, yarım kalan inşaat projelerini bitirmek için Alman Dress&Sommer liderliğindeki konsorsiyumla işbirliği anlaşması imzalaması ve yurtdışından 450 milyon Euro kredi tahsis etmesinin üzerinden bir sene geçti. Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, geçen bu süre zarfında inşaatlara çivi dahi çakılmadı.Konut mağduru vatandaşlar, TMSF’ye seslenerek, “Gazetelere ve televizyonlara çıkıp, şu şirketi kara geçirip anlatıyorsunuz ya çıkın beceremedik diye bunu da anlatın. Sayenizde elindeki avucundaki, başını sokacak bir ev almak için ortaya döken bizler, sırf siz işinizi düzgün yapamadınız diye bu gayemizden gittikçe uzaklaşıyoruz” dedi.

TMSF'nin geçtiğimiz yıl 21 Haziran tarihinde elinde olan Dumankaya Grubu ve Fi Yapı Grubu, yarım kalan inşaat projelerini bitirmek üzere Alman Dress&Sommer liderliğindeki konsorsiyumla işbirliği anlaşması imzaladı. Eurabau GmbH, CPB Project Development...