26 / 04 / 2024

tmsf istanbul arsa ihalesi

tmsf istanbul arsa ihalesi

TMSF, 3 ayrı kentte 26 arsayı satışa çıkardı. Arsaların ihaleleri 12 Şubat 2013 tarihinde yapılacak...

2023 TOKİ İstanbul arsa sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

TOKİ İstanbul arsa kura çekimi 4 Nisan’da tamamlanırken, kura sonuçları isim listesi, e-devlet’ten erişime açıldı. İlk olarak 27 Mart tarihinde çekilmeye başlanan arsa kuraları için ayrıntılar merak konusu oldu. İşte 2023 TOKİ İstanbul arsa sonuçları isim listesi...

TOKİ İstanbul arsa kuraları peş peşe çekiliyor! TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir? Hemen bakın!

TOKİ İstanbul arsa kuraları peş peşe çekiliyor! Peki TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir? Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın!

TOKİ İstanbul arsa kuralarında son dakika! Kura sonuçları peş peşe açıklandı! TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir?

Pek çok kişi tarafından merakla beklenen TOKİ İstanbul arsa kura sonuçları peş peşe açıklandı. Peki TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir? TOKİ arsa kura sonucu nereden sorgulanır?

TMSF, İstanbul ve Gaziantep'teki 4 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Naksan Plastik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, Nakpilsa Plastik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, Royal ve Atlas Halı Ticari ve İktisadi Bütünlüğü ile BCF 1 Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satıyor. 

Kanal İstanbul arsa fiyatlarını 2 ila 4 kat artırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nin sağladığı entegre ulaşım ağıyla değerlendiren EVA Gayrimenkul Değerleme, Kanal İstanbul güzergahında arsa fiyatlarının son bir yılda geometrik artış kaydettiğini belirliyor.

TMSF İstanbul ve Muğla'daki 14 gayrimenkulü satışa çıkarıyor!

T.C. Tasarruf Meduatı Sigorta Fonu 2. Tahsilat Daire Başkanlığı, İstanbul'da 8, Muğla'da 6 taşınmazı satışa çıkardı. 3 Mayıs 2016 ihale edilecek 14 gayrimenkulün satış bedeli 34 milyon 2 bin 880 TL olarak belirlendi.

Kanal İstanbul, arsa fiyatlarını zıplattı!

Kanal İstanbul Projesi'nin detayları ve ihale süreci netleşmeye başladıkça tahmini geçiş güzergahında bulunan arsaların fiyatları 2011 yılından bu yana 7-8 kat yükseldi. İşte ayrıntılar...

İstanbul arsa sorunu yaşıyor!

İstanbul'da küçük ve orta ölçekli yatırımcılar arsa bulamazken, büyük yatırımcılar da bu konuda zorluk çekiyor.

2005 yılında Küçükçekmece Belediyesi'den İstanbul Üniversitesi'ne arsa!

2005 yılında İstanbul Üniversitesi'ne yeni kampüs alanı için Küçükçekmece Belediyesi arsa tahsis edecekmiş. Küçükçekmece'de kampüsün kurulacağı alanın çevresinde de 750 bin kişilik bir şehir kurulacakmış.

2005 yılında Kandilli'de 83.000 metrekarelik arsa satışa sunulacakmış!

2005 yılında TMSF, Boğaziçi Görünüm ve Etkilenme Bölgesi'nde yer alan 83 bin metrekarelik, sit alanı, arsayı satışa çıkaracakmış. Konut izni olmayan Kandilli'deki arsa için 15 milyon lira muhammen bedel belirlenmiş.

İstanbul Sarıyer'de 1.2 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığından: İstanbul Sarıyer'de bulunan arsa 8 Temmuz 2015 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak gayrimenkulün geçici teminat bedeli 1 milyon 207 bin 710 lira olarak belirlendi.

İstanbul Sarıyer'de 1.1 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığından: İstanbul Sarıyer'de bulunan arsa 8 Temmuz 2015 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak gayrimenkulün geçici teminat bedeli 1 milyon 152 bin 438 lira olarak belirlendi.

İstanbul Sarıyer'de 1 milyon 381 bin TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığından: İstanbul Sarıyer'de bulunan arsa 8 Temmuz 2015 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak gayrimenkulün geçici teminat bedeli 1 milyon 381 bin 737 lira olarak belirlendi.

tmsf istanbul arsa ihalesi Haberi

tmsf istanbul arsa ihalesi

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) İştirakler ve Gayrimenkuller Dairesi Başkanlığı İstanbul, Kocaeli ve Muğla'da olmak üzere 3 ayrı kentte 26 arsayı satışa çıkardı. İhaleler 12 Şubat 2013 tarihinde TMSF'nin merkez binasında yapılacak.


İstanbul Bakırköy'deki Kartaltepe Mahallesi Eski Derby Lastik Fabrikası arazisi olarak bilinen 13 bin 945 metrekare kullanım alanı olan 10 arsanın tahmini fiyatı ise 60 milyon TL.


Kocaeli Bayramoğlu Darıca'daki 13 parsellik 13 arsanın tahmini 90 milyon dolardan satılacak.


Muğla Marmaris'teki 40 bin 770 metrekarelik 3 arsanın tahmini fiyatı 27 milyon...