29 / 03 / 2024

tmsf kiralama ihaleleri

tmsf kiralama ihaleleri

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, İnelsan Mühendislik İnşaat'ın Sakarya Erenler'deki deposunu kiraya verecek.

2 ildeki 12 adet konut satılıyor, 16 adet gayrimenkul kiraya veriliyor! İhale tarihleri bir bir açıklandı!

Bandırma Belediyesi ve İzmit Belediyesi gayrimenkul satış ve kiralama ihalelerini peş peşe yayımladı. Arsalar ve iş yerleri kiralanıyor; konutlar satılıyor. İşte 2 ildeki satış ve kiralama ihaleleri ile ilgili detaylar...

Belediyeden İstanbul ve 1 ilde daha kiralık 100 iş yeri! Mega kentte iş yeri arayanlar bu tarihi kaçırmayın!

İstanbul ve Mersin'de yer alan 100 iş yeri için kiralama ihalesi düzenleniyor. İş yerlerinin kiralama ihaleleri 14 Mart tarihinde yapılacak.

Gebze ve Ataşehir'de 1 adet arazi ile 3 adet konut kiraya veriliyor!

Gebze Belediyesi ve Ataşehir Belediyesi tarafından 4 adet gayrimenkul kiraya veriliyor. Peki kiralama ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan 3 şehirde 2 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla kiralık arazi! KDV'siz ödeme fırsatıyla!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir, Ankara ve Konya'da yer alan 3 adet araziyi kiraya verecek. Arazilerin kiralama ihaleleri Şubat ve Mart ayı içerisinde yapılacak.

Tekirdağ'daki 78 adet iş yeri ile Edirne'deki sosyal tesis kiraya veriliyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa'da 78 adet iş yeri ile Edirne Karaağaç'taki sosyal tesis alanı kiraya veriliyor. Peki iki ildeki kiralama ihaleleri ne zaman yapılacak? 

Ankara ve Edirne'deki 412 gayrimenkul kiraya verilecek! 

Ankara ve Edirne'de bulunan toplam 412 gayrimenkulü kiraya verilecek. Söz konusu kiralama ihaleleri 25 Ocak tarihinde yapılacak.

İki ilde satılık ve kiralık 37 iş yeri!

Samsun ve Giresun'da yer alan 37 iş yeri için satış ve kiralama ihaleleri düzenleniyor. İşte o ihaleler ile ilgili detaylar...

Saruhanlı Belediyesi'nden Manisa'da kiralık 10 arazi!

Saruhanlı Belediye Başkanlığı, Manisa Saruhanlı'da yer alan 10 adet araziyi kiraya verecek. Arazilerin kiralama ihaleleri 5 Aralık'ta yapılacak.

Antalya'daki sera arazileri kiraya veriliyor!

Turizmin gözde şehri Antalya'da bulunan sera arazileri için kiralama ihaleleri yapılacak. İşte detaylar...

TMSF, 5 şirketi satışa çıkardı!

TMSF, İstanbul ve Gaziantep'te yer alan 5 fabrikayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan gayrimenkullerin ihaleleri 18 Aralık 2020 tarihinde gerçekleştirilecek. 

Kocaeli encümen toplantısında kiralama ihaleleri yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binasında düzenlenen encümen toplantısı Genel Sekreter Balamir Gündoğdu’nun katılımı ile gerçekleştirildi…

İstanbul Fatih'te 39 milyon TL'ye onarım karşılığı kiralama ihaleleri!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü 38 milyon 972 bin 160 TL bedelle restorasyon veya onarım karşılığı kiralama işi ihale edecek.

İstanbul Defterdarlığı'ndan satılık ve kiralık 3 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kadıköy Emlak Müdürlüğü ve Kartal Emlak Müdürlüğü tarafından satılık ve kiralama ihaleleri ilanı yayınlandı..

tmsf kiralama ihaleleri Haberi

tmsf kiralama ihaleleri

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, HB Teras Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin Sakarya Erenler'deki deposunu kiraya verecek. Gayrimenkulün aylık kira bedeli 18 bin TL olarak belirlendi.  İhale 23 Aralık 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

1. Şirketin TEKLİF ALMA YÖNTEMİYLE KİRALAMA İHALESİ başlığıyla yayınlanmakta olan yukarıdaki listedeki 1 no.lu bağımsız bölümünün 1/4 hissesi Erenler Gayrimenkul A.Ş., 1/4 hissesi Ada Doğu Karadeniz İnşaat Ltd.Şti, 1/2 hissesi İnelsan Mühendislik A.Ş.'ne , 2 no.lu bağımsız bölümün 3/4 hissesi Erenler Gayrimenkul A.Ş., 1/4 hissesi Ada Doğu Karadeniz İnşaat Ltd.Şti.ne ait olup her bir bağımsız bölümün kapalı alanı kısmi bodrum 288 m2, zemin 6.916 m2, asma kat 700 m2 olmak üzere 7.904 m2 den olmak üzere 2 adet bağımsız bölümün toplam kapalı alanı 15.808...