26 / 04 / 2024

TMSF Kısmet Kiremit gayrimenkul satışı

TMSF Kısmet Kiremit gayrimenkul satışı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Kısmet Kiremit Toprak Sanayi İnşaat Gıda ve Tarım Ürünleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne ait 3 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 11 bin 500 TL ile 1 milyon 900 bin TL arasında değişiyor.

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bezci: Konut satışları kısmen yavaşlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 500 baz puan artışı kararından sonra Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, faizleri değerlendirerek, son faiz artışlarının konut satışlarını kısmet yavaşlatacağını açıkladı.

Kısmet adeta ayaklarına geldi! Doğal gaz krizinden en çok onlar kazandı!

Geçtiğimiz yıl Avrupa'da yaşanan doğal gaz krizinden Cezayir, Katar ve Mısır siyasi ve ekonomik olarak kar elde ederken, Libya’nın ise içerde yaşadığı siyasi bölünme nedeniyle bu fırsatı değerlendiremediği ortaya çıktı.

Radisson Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Radisson Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Ümraniye'de Selman Kısmet tarafından kuruldu.

TMSF el konulan Yeni Dünya Sağlık Hizmetleri şirketini satışa çıkardı

TMSF, Yeni Dünya Sağlık Hizmetleri Hisseleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü satışa çıkardığını açıkladı. Satışa konu olacak ihale tarihi ve saati de açıklandı.

Artı Bir Yapı Tasarım Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Artı Bir Yapı Tasarım Ve Otomotiv Limited Şirketi Şişli'de Kısmet Tanrıverdi tarafından kuruldu.

Panora GYO 2021'de 2 milyon TL'lik kira sözleşmesi düzenledi!

Panora GYO tarafından yıllık toplam kira geliri yaklaşık 1 milyon 983 bin TL olan ve 2021 yılı için farklı tarihlerde düzenlenen kira sözleşmeleri, Funda Pastanesi, Utopian, Maiame, Dyson, Nespresso, Kısmet By Milka, Altınbaş, Fakir şeklinde açıklandı.

Kuşadası Kısmet Otel 97 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. Kuşadası İcra Dairesi, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Türkmen Mahallesi'nde yer alan Kısmet Otel'i 97 milyon TL'ye icradan satıyor...

Kısmet Internatıonal Tradıng Group Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Kısmet Internatıonal Tradıng Group Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Meltem Görür ve  Cem Üzel Yalçın tarafından kuruldu.

Coşkun Kardeşler Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Coşkun Kardeşler Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  300 bin TL sermaye bedeli  ile Hülya Soyer Kısmet Coşkun tarafından kuruldu.

İnşaat malzemelerinde ihracat sevinci!

Mart ayında 995 milyon dolarlık ihracat ile rekor kıran demir ve demir dışı metal sektörü, gelecek yıldan umutlu. İDDMİB Başkanı Öztiryaki, "1-12 Nisan'da 375 milyon dolarlık ihracatımız var. Nisanda yeni rekorları açıklamak kısmet olacak" diye konuştu.

Kısmet Group Turkey Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kısmet Group Turkey Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Meltem Görür tarafından kuruldu.

TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları!

TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları ve proje detayları..

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in Sincan'daki fabrikasını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)  Birleşim Varlık Yönetim A.Ş. Ankara Sincan’daki fabrika binasını satışa çıkardı.

TMSF Kısmet Kiremit gayrimenkul satışı Haberi

TMSF Kısmet Kiremit gayrimenkul satışı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Kısmet Kiremit Toprak Sanayi İnşaat Gıda ve Tarım Ürünleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne ait 3 gayrimenkulü satıyor. 

Manisa'nın Salihli ilçesinde yer alan gayrimenkullerin satış bedelleri 310 bin TL ile 432 bin TL arasında değişiyor. 

Arsa ve tarla vasıflı taşınmazların satış ihalesi 6 Şubat 2020 tarihinde saat 14:30'da Muradiye Mahallesi Sanayi Caddesi No:40 adresinde yapılacak.

1-KISMET KİREMİT TOPRAK SANAYİ İNŞ.GIDA VE TARIM ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİC.LTD. ŞİRKETİ’ne ait yukarıda tapu bilgileri bulunan 3 adet gayrimenkul teklif alma yöntemi ihale ile belirtilen muhammen değerler üzerinden KDV hariç satılacaktır. İlanın 1. sırasındaki 13 adet parsele tek tek değil topluca tamamına teklif alınacaktır.
2-Teklifler, ihale gününden bir önceki iş günü olan 05.02.2020 tarihinde saat 17:00’ye kadar Petek...