26 / 04 / 2024

TOGG 1 şarjda kaç km gider

TOGG 1 şarjda kaç km gider

TOGG için artık nefesler tutuldu. Yerli otomobil TOGG’un ne zaman yollarda olacağı ve fiyatının ne olacağı merak ediliyor. İşte TOGG fiyatı ne olacak? sorusunun yanıtı!

TOGG fiyatı ne kadar olur? TOGG full elektrikli mi?

TOGG tanıtılmasına az bir zaman kala heyecan dorukta yaşanıyor. Bu bağlamda yerli otomobil TOGG hakkında sorulan soruların sayısı da artmaya devam ediyor.

TOGG 1 şarjda kaç km gider? TOGG evde şarj oluyor mu?

TOGG hakkında heyecan dorukta. Bu noktada TOGG 1 şarjda kaç km gider? TOGG evde şarj oluyor mu? şeklinde sorulan soruların sayısı artmaya başladı. İşte yanıtlar!

TOGG açıkladı! 2030 yılına kadar 1 milyon araç üretilecek!

TOGG Üst Yöneticisi (CEO) Gürcan Karakaş, Türkiye'nin yerli otomobili Togg’da 2030'a kadar 5 farklı modelde 1 milyon araç üretmek istediklerini söyledi. 

Togg'a bir faiz zammı daha geldi! 2 Ekim itibariyle resmen değişecek

Türkiye'nin yerli otomobil markası Togg'a özel sunulan taşıt kredisi faiz oranlarında artışa gidiliyor. 2 Ekim tarihi itibariyle yüzde 1,59'a olan faiz oranı yüzde 2,11'e çıkacak.

İç ve dış borçlara günde 1 milyar 646 milyon lira faiz ödüyoruz!

Ocak-ağustos döneminde, devlet iç ve dış borçlara günde ortalama 1 milyar 646 milyon 503 bin 343,77 lira faiz ödedi. TOGG fabrikası 22 milyar liraya mal olmuştu. Böylece ayda 2 TOGG otomobil fabrikasından daha büyük bir rakam faize gitmiş oldu.

Önce zam şimdi gecikme! Togg'da teslimatlar ertelendi

Togg bekleyenler dikkat. Geçtiğimiz günlerde ilk zammını yapan Togg şimdi de T10X'in teslimatlarını 1 ay gecikeceğini açıkladı. Hak sahiplerine gönderilen bir mail ile durum açıklandı. İşte tüm detaylar...

Fırsatçılar iş başında! Togg'un fiyatı ikinci elde dörde katlandı

Türkiye’nin yerli otomobili TOGG T10X modeli ile yollara çıktı. Başlangıç olarak 953 bin liradan satışa sunulan aracın teslimatlarının ardından 1 ay bile geçmemesine rağmen ikinci el piyasasına düştü. Ancak fiyatı 4 katına çıktı.

TOGG Suv'un satış fiyatı belli oldu! İşte kendi sınıfında rakip karşılaştırması!

Togg T10X, 953 bin TL'den başlayan fiyat etiketine sahip olacak. T10X'in uzun menzilli versiyonun satış fiyatı ise 1 milyon 215 bin TL olarak belirlendi.

Türkiye'nin otomobiline ÖTV ayarı! İşte TOGG'un vergili ve vergisiz fiyatı

Yollara çıkması heyecanla beklenen Türkiye'nin otomobili TOGG için Elektrikli otoda indirimli ÖTV’ye tabi matrah artırıldı. Düşük ÖTV’ye bağlı matrah 700 bin TL'den 1.25 milyona çıktı. 

EPDK, TOGG için devreye girdi: Uygulama 1 Ocak'ta başlayacak

Seri üretime başlanan Türkiye'nin ilk yerli otomobili TOGG'un gelecek yılın Mart ayında yollarda olması bekleniyor. TOGG'un yollara çıkmasıyla birlikte aracın nerede, ne kadar zamanda şarj edileceğine yönelik EPDK, ŞarjetTR uygulamasını geliştirdi.

Ünlü ekonomist TOGG'un kaç TL'den satılacağını açıkladı!

Ekonomist Murat Muratoğlu, TOGG'un fiyatı için 1 milyon TL bandında bir rakam beklediğini söyledi.

1,8 milyar euro yatırım yapılan TOGG'un 5 ortağı kim?

TOGG'un açılımı ne? TOGG'un sahibi olan holdingler hangileri? TOGG'un fiyatı ne olacak? Kaç adet üretilecek ne zaman yollarda olacak? İşte merak edilen soruların yanıtları...

TOGG 1 yılda kaç tane üretilecek?

Türkiye'nin yerli otomobil TOGG artık hayal olmaktan çıkıyor. TOGG’un fabrikası 29 Ekim’de açılıyor. Bu aşamada da bazı sorular sıklıkla sorulmaya başlandı. İşte onlardan biri de “TOGG 1 yılda kaç tane üretilecek?” sorusunun yanıtı!

TOGG'da nefesler tutuldu! Satışlar ne zaman başlayacak, fiyatı ne kadar olacak? İşte detaylar...

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG için Gemlik ilçesindeki dev fabrikada hazırlıklar tamamlandı. Yılda 80 bin otomobilin banttan indirilmesi hedeflenen 1.2 milyon metrekare üzerine kurulu dev tesiste yapılan son hazırlıklar ile tamamlanan bağlantı yolları havadan dron ile görüntülendi.

TOGG 1 şarjda kaç km gider? TOGG evde şarj oluyor mu?

TOGG hakkında heyecan dorukta. Bu noktada TOGG 1 şarjda kaç km gider? TOGG evde şarj oluyor mu? şeklinde sorulan soruların sayısı artmaya başladı. İşte yanıtlar!

TOGG 1 şarjda kaç km gider Haberi

TOGG 1 şarjda kaç km gider
TOGG FİYATI NE KADAR OLACAK, TOGG NE ZAMAN ÇIKACAK?  

TOGG’un fiyatının ne olacağı çok sık sorulan sorular arasında yer alıyor.

İşte merak edilen o detaylar...

TOGG’un fiyatının ne olacağı merakla bekleniyor. Bu konuda geçtiğimiz günlerde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank açıklamada bulunmuştu. Varank, TOGG’un fiyatının ne olacağı konusunda şunları söyledi; “TOGG yerli otomobilin seri üretiminin 29 Ekim 2022 tarihinde başlayacağını belirtti ve fiyat bilgisi olarak da "Rakip elektrikli otomobillere göre ucuz olacak.”

Yıl sonuna kadar üretilen araçların teste gireceğini dile getiren Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank fabrikanın 2025 yılına kadar tam kapasite çalışacağını da ekledi. ÖTV dilimine göre hesaplandığında TOGG'un C-segment SUV modelinin 900 bin lira civarında olması bekleniyor. Ekim ayı itibariyle seri üretime geçmeyi planlayan TOGG, satışa Mart 2023...