29 / 03 / 2024

TOGG evde şarj oluyor mu

TOGG evde şarj oluyor mu

TOGG için artık nefesler tutuldu. Yerli otomobil TOGG’un ne zaman yollarda olacağı ve fiyatının ne olacağı merak ediliyor. İşte TOGG fiyatı ne olacak? sorusunun yanıtı!

TOGG fiyatı ne kadar olur? TOGG full elektrikli mi?

TOGG tanıtılmasına az bir zaman kala heyecan dorukta yaşanıyor. Bu bağlamda yerli otomobil TOGG hakkında sorulan soruların sayısı da artmaya devam ediyor.

TOGG 1 şarjda kaç km gider? TOGG evde şarj oluyor mu?

TOGG hakkında heyecan dorukta. Bu noktada TOGG 1 şarjda kaç km gider? TOGG evde şarj oluyor mu? şeklinde sorulan soruların sayısı artmaya başladı. İşte yanıtlar!

TOGG yeni özellikleri ile görücüye çıkacak...

TOGG'un yeni özellikleri ile piyasaya çıkacağı kaydedildi. Buna göre, şarj süresinin kısalacağı ve yeni özellikler geleceği belirtildi. İşte TOGG’un yeni özellikleri ve haberin detayları...

TOGG sahipleri en çok şarj ücretlerini merak ediyordu! 

Togg T10X için ön sipariş sahiplerini tespit edecek dijital çekiliş kısa bir zaman önce yapılmıştı. Araçlarını teslim alacak vatandaşların en çok merak ettiği şarj ücretleri de açıklandı.

Togg T10X kaç liraya şarj olacak? İşte kısa ve uzun mesafede ödenecek şarj ücretleri!

Yerli otomobil Togg’un ilk sahipleri 29 Mart tarihinde yapılan çekiliş ile kamuoyuna açıklandı. Araçlarını almak için gün sayan tüketiciler, şimdi de Togg’un kilometre başına ne kadar enerji tüketeceğini merak ediyor.

TOGG şarj ücreti belli oldu mu? TOGG şarj ücreti ne kadar? TOGG kaç dakikada şarj olur?

TOGG şarj ücreti gündemde yer alan konulardan bir tanesidir. Peki TOGG şarj ücreti belli oldu mu? İşte detaylar!

Togg sonrası İSPARK otoparklarına elektrikli şarj istasyonları kuruluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki İSPARK otoparklarına elektrikli otomobiller için elektrikli şarj istasyonu kurulacak. İSPARK Genel Müdür Yardımcısı Samet Aslan 2030 yılında İSPARK otoparklarının kapasitesinin yüzde 10'unun elektrikli araçlara hizmet vermesinin amaçlandığını söyledi.

Togg'da yeni gelişme! Merakla beklenen şarj ücretleri açıklandı

Yerli otomobil Togg'un şarj ücretleri netleşti. Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun şarj istasyonu ağı olan Trugo'da fiyat listesi açıklandı. kW/s başına birim ücret 7,99 lira olarak belirlendi. İşte tüm detaylar...

TOGG'un şarj ücretleri ortaya çıktı! İşte 2023 TOGG şart ücretleri!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun şarj istasyonu ağı Trugo'nun fiyat listesi yayınlandı. Yeni fiyatlar, kW/s başına birim ücretin 7,99 lira olduğunu gösteriyor. Bu açıklama, Togg'un kısa menzilli ve uzun menzilli modellerinin kilometre başına ne kadar yakıt tüketeceğini de belirliyor.

Türkiye’de yıl sonuna kadar kaç tane elektrikli araç şarj istasyonu olacak?

Türkiye Elektrikli ve Hibrid Araçlar Derneği (TEHAD) Başkanı Berkan Bayram, yerli otomobil Togg’un ön siparişte aldığı yoğun talep sonra 2023 sonuna kadar Türkiye genelinde elektrikli şarj istasyonu sayısının 10 bine ulaşabileceğini ifade etti.

Evde prize takıp şarj edilebilen Renault Twizy E-Tech fiyatları belli oldu! 27 Kasım 2022 fiyat listesi...

Kolayca herhangi bir ev tipi prize dahi bağlanarak kolayca şarj edilebilen Renault Twizy E-Tech'in fiyatları belli oldu. Peki, Renault Twizy fiyatları ne kadar? Renault Twizy E-Tech kaç TL? İşte 27 Kasım 2022 Renault Twizy E-Tech fiyat listesi...

EPDK, TOGG için devreye girdi: Uygulama 1 Ocak'ta başlayacak

Seri üretime başlanan Türkiye'nin ilk yerli otomobili TOGG'un gelecek yılın Mart ayında yollarda olması bekleniyor. TOGG'un yollara çıkmasıyla birlikte aracın nerede, ne kadar zamanda şarj edileceğine yönelik EPDK, ŞarjetTR uygulamasını geliştirdi.

Elektrikli araç 100 km'de ne kadar yakıyor? Hangi istasyonlar daha avantajlı?

Elektrikli, dizel, benzinli hangi araç ne kadar yakıyor? Elektrikli araç 100 km'de ne kadar yakıyor? İstasyonların tarifeleri nasıl? Evde şarj daha mı ucuz? İşte elektrikli araçlarla ilgili merak edilen maliyet hesabının detayları...

TOGG 1 şarjda kaç km gider? TOGG evde şarj oluyor mu?

TOGG hakkında heyecan dorukta. Bu noktada TOGG 1 şarjda kaç km gider? TOGG evde şarj oluyor mu? şeklinde sorulan soruların sayısı artmaya başladı. İşte yanıtlar!

TOGG ilk şarj istasyonunu kurdu!

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG için meraklı bekleyiş sürüyor.  Artık sona yaklaşılırken araçla ilgili yeni detaylar da gelmeye devam ediyor.

TOGG evde şarj oluyor mu Haberi

TOGG evde şarj oluyor mu
TOGG FİYATI NE KADAR OLACAK, TOGG NE ZAMAN ÇIKACAK?  

TOGG’un fiyatının ne olacağı çok sık sorulan sorular arasında yer alıyor.

İşte merak edilen o detaylar...

TOGG’un fiyatının ne olacağı merakla bekleniyor. Bu konuda geçtiğimiz günlerde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank açıklamada bulunmuştu. Varank, TOGG’un fiyatının ne olacağı konusunda şunları söyledi; “TOGG yerli otomobilin seri üretiminin 29 Ekim 2022 tarihinde başlayacağını belirtti ve fiyat bilgisi olarak da "Rakip elektrikli otomobillere göre ucuz olacak.”

Yıl sonuna kadar üretilen araçların teste gireceğini dile getiren Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank fabrikanın 2025 yılına kadar tam kapasite çalışacağını da ekledi. ÖTV dilimine göre hesaplandığında TOGG'un C-segment SUV modelinin 900 bin lira civarında olması bekleniyor. Ekim ayı itibariyle seri üretime geçmeyi planlayan TOGG, satışa Mart 2023...