26 / 04 / 2024

TOGG ilk şarj istasyonunu kurdu!

TOGG ilk şarj istasyonunu kurdu!

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG için meraklı bekleyiş sürüyor.  Artık sona yaklaşılırken araçla ilgili yeni detaylar da gelmeye devam ediyor.



TOGG uzun süredir Türkiye gündeminde yer alıyor. Türkiye'nin yerli ve milli otomobili ile ilgili neredeyse her gün yeni bir bilgi daha geliyor.  Son olarak bugün açıklanan yeni bir haber daha gündeme bomba gibi oturdu. Elektrikli otomobil şarj şirketi Trugo, geçtiğimiz haftalarda TOGG'la anlaşma sağlamıştı. Şirket, ilk şarj istasyonunu kurduğunu resmen duyurdu.

İstanbul-Ankara otoyolu üzerine kurulan istasyon, tüm elektrikli otomobillere hizmet verecek şekilde oluşturuldu. TOGG'un yollara çıkmasına çok az bir süre kala yaşanan bu gelişme aracı merakla bekleyenleri sevindirdi.

Trugo'nun sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada  şu an için 6 şarj portunun yerleştirildiği belirtildi. Ayrıca paylaşımda şu ifadelere de yer verildi:

"Dördü 180 kW, ikisi 300 kW üzeri, toplam 6 adet şarj cihazını, İstanbul ve  Ankara  arasında yer alan en önemli geçiş noktası konumundaki Bolu HighWay Dinlenme Tesisi’ne yerleştirdik. Tüm elektrikli araç kullanıcıları bu şarj cihazlarını çok yakında kullanmaya başlayabilecekler."


Geri Dön