25 / 04 / 2024

TOGG ilk şarj istasyonunu kurdu!

TOGG ilk şarj istasyonunu kurdu!

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG için meraklı bekleyiş sürüyor.  Artık sona yaklaşılırken araçla ilgili yeni detaylar da gelmeye devam ediyor.



TOGG 2023'TE YOLLARDA OLACAK!

TOGG için geri sayım sürerken önceki açıklamalardan edinilen bilgilere göre; ilk elektrikli yerli ve milli otomobil 2023 yılının ilk çeyreğinde yollarda olacak. Aracın ilk olarak C-SUV modeli satışa çıkacak. Ardından diğer modellerde ilerleyen zamanlarda tek tek satışa sunulmuş olacak. İlk olarak Türkiye'de satışına başlanacak olan TOGG'un yaklaşık altı ay sonra da diğer Avrupa ülkelerinde satışa çıkması bekleniyor.

Türkiye’nin ilk doğuştan elektrikli, sıfır emisyonlu ve akıllı otomobili olarak tarihe geçecek olan TOGG, ayrıca  sınıfının en uzun aks mesafesi, en geniş iç hacmi, en iyi hızlanma performansı ve en düşük toplam sahip olma maliyeti gibi özellikleriyle de oldukça dikkat çekiyor. 

TOGG CEO’su Mehmet Gürcan Karakaş geçtiğimiz aylarda otomobille ilgili  "Kullanıcıyı ve veriyi merkezimize alarak mobilite çözümler üzerinde çalışıyoruz. Biz otomobili yeni nesil akıllı cihaza dönüştürüyoruz. Çünkü değişen kullanıcı beklentileri doğrultusunda geçmişte telefonlarda yaşanan dönüşümün bir benzeri bugün otomotivde yaşanıyor”  ifadelerini kullanmıştı.

Peugeot 208 fiyatları ne kadar oldu? İşte 11 Ekim 2022 fiyat listesi

Hyundai i20 Ekim fiyatlarında şok! İşte 10 Ekim 2022 fiyat listesi...

Volkswagen T-ROC fiyatları ne durumda? İşte 8 Ekim 2022 fiyat listesi


Geri Dön