20 / 04 / 2024

Volkswagen T-ROC fiyatları ne durumda? İşte 8 Ekim 2022 fiyat listesi

Volkswagen T-ROC fiyatları ne durumda? İşte 8 Ekim 2022 fiyat listesi

Ekim ayında fiyatlarına zam yapmayan nadir otomobil üreticilerinden biri olan Volkswagen, T-ROC modeli ile de dikkatleri çekmeyi başardı. İşte detaylar...



İkinci el araç satışlarına gelen düzenleme ve oluşan ÖTV indirimi beklentisi sonrası araç fiyatlarının ucuzlaması beklenirken zamlar peş peşe geldi. Bir çok otomobil üreticisi, Ekim ayıyla birlikte araç fiyatlarını güncelledi. Bu ay zam yapmayan nadir markalardan biri ise Volkswagen oldu. Alman üretici, şimdilik Türkiye fiyatlarını sabit tutma kararı aldı. Fakat ilerleyen zamanlarda Volkswagen cephesinden de zam haberi geleceği tahmin ediliyor. Bu nedenle Volkswagen marka araç satın almak isteyenlerin zamdan önce alım satım yapmaları tavsiye ediliyor.

Fiyatı sabit kalan modellerden birisi de Volkswagen T-ROC oldu. B sınıfı bir SUV modeli olan T-ROC, şık tasarım yapısıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı Araç, 445 litrelik bir bagaj hacmine sahip. Bu anlamda tam bir aile arabası olarak karşımıza çıkıyor.  

Volkswagen T-ROC özellikleri

Yeni T-Roc'un kendini kanıtlamış 1.5 litre hacimli TSI güç ünitesi, yüksek performans beklentisini düşük yakıt tüketimi ile birleştiriyor. T-Roc'un 1.5 TSI motoru, Volkswagen’in devrim niteliğindeki Aktif Silindir Yönetimi "ACT" sistemi ile donatıldı. 4 silindirli bu güçlü motor, düşük bir motor gücüne ihtiyaç duyulduğunda örneğin sabit hızda yapılan sürüşlerde, sahip olduğu dört silindirden ikisini geçici olarak kapatıyor ve ultra düşük tüketim moduna geçiyor. 2 silindirle aracı ilerleten 1.5 TSI, ek güç gerektiği bir anda, sürücünün gaz pedalına dokunuşu ile birlikte sadece 11 milisaniye içinde ilgili silindirleri sarsıntısız ve hissedilmeden devreye alıyor. Bu da ortalama  yüzden 16 daha düşük bir yakıt tüketimi sağlıyor.


Geri Dön