27 / 04 / 2024

tokat belediyesi konut satışı

tokat belediyesi konut satışı

Tokat Belediyesi, Tokat ili, Merkez ilçesi, Günevi Mahallesi'nde yer alan 2+1, 3+1 ve 5+1 olmak üzere toplam 9 daireyi satıyor...

Osmangazi Belediyesi konut, ticaret ve depolama alanı imarlı 9 arsa satıyor!

Bursa İli Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de yer alan 9 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar konut, ticaret ve depolama alanı imarlı.

Tuzla Belediyesi konut imarlı 3 arsa satacak!

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı, Tuzla Tepeören'de yer alan konut imarlı 3 arsayı satışa çıkardı.

Tokat Belediyesi düğmeye bastı! 11 Mahallede 3 bin 199 konut dönüşecek!

Türkiye genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları start aldı. Bu kapsamda Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, kentte 3 bin 199 adet konutun kentsel dönüşümle yeniden inşa edileceğini söyledi. İşte konut projelerine ilişkin tüm detaylar...

İnegöl Belediyesi konut ve ticaret imarlı 5 arsa satacak!

İnegöl Belediye Başkanlığı Bursa İnegöl'de yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 10 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Türkiye'de ilk olacak 'Sosyal Hizmetler Kampüsü' inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Tokat Valiliği ve Tokat Belediyesi'nin hazırladığı proje ile temeli atılan Türkiye'de bir ilk olacak Sosyal Hizmetler Kampüsü'nün yüzde 90'ı tamamlandı.

Üsküdar Belediyesi konut imarlı arsa satacak! 

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Çengelköy'de yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 1.824 metrekare alana sahip.

Bağcılar Belediyesi konut imarlı arsa satacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul İli Bağcılar Belediye Başkanlığı, Bağcılar'da yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihalesi 9 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Nilüfer Belediyesi konut imarlı 5 arsa satacak!

Nilüfer Belediyesi Nilbel Sosyal Otel Düğün Salonu Kreş Kafeterya Otopark İşletmeciliği ve Personel Anonim Şirketi, Bursa Nilüfer'de yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi konut imarlı 8 arsa satacak! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Çakmak Mahallesi'nde yer alan 8 adet arsayı satışa çıkardı...

5 soruda TOKİ Tokat Sosyal Konut Projesi 2022! Tokat ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak...

TOKİ Tokat konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Tokat ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi konut ve ticaret alanı imarlı 4 arsa satıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Karesi'de yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 20 Temmuz 2022 tarihinde yapılacak. 

Tokat Belediyesi 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla 2+1, 3+1, 4+1 konut satıyor! Ev almak isteyenlere müjde!

Tokat Belediyesi, Tokat ili, Merkez ilçesi, Günevi Mahallesi'nde yer alan 2+1, 3+1 ve 5+1 olmak üzere toplam 9 daireyi satıyor...

Çanakkale Belediyesi konut yaptıracak! İhalesi 25 Mayıs'ta!

Çanakkale Belediye Başkanlığı, Çanakkale Güzelyalı Köyü'nde inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanının detayları...

tokat belediyesi konut satışı Haberi

tokat belediyesi konut satışı

Tokat Belediyesi tarafından, Tokat ili, Merkez ilçesi, Günevi Mahallesi'nde yer alan 2+1, 3+1 ve 5+1 olmak üzere toplam 9 daire satışa sunuldu. 

Tokat Belediye Başkanlığı tarafından satışa sunulan evlerin satış ihalesi açık artırma usulüyle 19 Temmuz 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek. 

Peki Tokat Merkez'de satışı yapılacak konutların büyüklükleri kaç metrekare? Tokat Merkez'de satışa sunulan evlerin fiyatları ne kadar? İşte merak edilen tüm ayrıntılar...

Tokat Belediye Başkanlığı, Tokat Merkez'de yer alan 2+1, 3+1 ve 5+1 konut tipindeki 9 daireyi satıyor. Dairelerin 3'ü 2+1, 5'i 3+1 ve 1 tanesi de 5+1 konut tipinde. 

Satışı yapılacak konutların büyüklükler, 90 metrekare ile 246 metrekare arasında değişiyor. Evlerin fiyatları ise 450 bin TL'den başlıyor 850 bin TL'ye kadar yükseliyor. 

İşte Tokat Belediye Başkanlığı tarafından verilen...