28 / 03 / 2024

tokat otel

tokat otel

Tokat'ta, UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne giren Ballıca Mağarası'nın yanında sağlık için yurda gelenlere hizmet sunulması amacıyla otel inşa edilecek.

Tokat'ta Ballıca Mağarası'nın yanına 4 milyon TL'ye otel yapılacak!

Tokat'ta, UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne giren Ballıca Mağarası'nın yanında sağlık için yurda gelenlere hizmet sunulması amacıyla otel inşa edilecek.

Tokat Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden 118 milyon TL'lik inşaat yatırım!

Tokat Vakıflar Bölge Müdürü Yılmaz Kılınç 3 iş hanı, 2 kültür merkezi, 1 otel ve 56 konutla toplamda 118 milyon liralık yatırımın gerçekleştirildiğini kaydetti.

Çamlık Projesi Tokat Erbaa'yı değiştirecek!

Tokat’ın Erbaa ilçesinde çamlık koruluğu için belediye tarafından düzenlenen mimari yarışmalarla başlatılan proje çalışmaları tamamlandı. Proje alanında restoran, otel, kış bahçesi ve havuz yapılması planlanıyor.

Dedeman Tokat Park Otel'in temeli atıldı!

Dedeman Tokat Park Otel'in temel atma töreni gerçekleşti. Vali Cevdet Çan'ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Bandırmak, Ticaret ve Sanayi Odası Başkam Ahmet Arat ve diğer davetliler katıldı.

Tokat Turhal Büyük Otel icradan satılıyor!

Tokat ilinin Turhal bölgesinde bulunan Turhal Büyük Otel, apart evler, halı saha, basket ve voleybol sahası, sosyal tesis ve otopark ile birlikte 2 milyon 850 bin TL'ye kapalı teklif usulü ile ihale edilecek.

Tokat Reşadiyede on yıllığına kiralık termal tesis!

Tokat Reşadiye Belediye Başkanlığı, Reşadiye Belediyesi Termal Otel , restaurant ve 14 adet villa tipi apart evden oluşan tesisi kapalı teklif usulü ile 10 yıllığına kiraya vermek üzere ihale düzenledi

Babas Kaplıca Birliği Termal Otel yaptırıp kiraya verecek!

Babas Kaplıca Birliği Bolu'da 4 yıldızlı termal otel yaptırıp kiraya verecek

Uludağ'daki otel ve mekanik tesisi yıkımı için son 10 gün!

Uludağ birinci bölgede 14 otel ve 4 mekanik tesise 'kaçak alanların yıkılması' için 30 Kasım'a kadar verilen süre 10 gün sonra bitiyor

Real İstanbul AVM'ye otel teklifi geldi!

Türköz, İttifak Oliv Yapı'nın proje alanına inşa etmeyi plandığı Real İstanbul AVM'ye otel teklifi geldi

Martı Otel, 9.7 milyon TL net kar elde etti!

Martı Otel İşletmeleri A.Ş, Avrupa pazarında gösterdiği yüksek performans sayesinde büyümeye devam etti

Realistanbul'a Araplardan otel teklifi!

Türköz, İttifak, Oliv Yapı ortaklığının Merter'de Realistanbul projesi kapsamında yapmayı planladığı Alışveriş projesi yerine, Dubaililerden "otel yapalım" teklifi geldi

Crystal, bu yıl 2 bin 100 odalı iki otel satın aldı

Crystal Otelleri Üst Düzey Yetkilisi Umman Çetinbaş, krize rağmen otel zincirinin büyümeye devam ettiğini,
yeni oteller yaparak turizm hizmetine sunduklarını söyledi

Yılmaz Ulusoy: Çeşme'ye otel yapacağız

Ulusoy Holding Eşbaşkanı Yılmaz Ulusoy, "Çeşme'ye bir otel yaparak, turizm sektöründe de yerimizi alacağız." dedi

tokat otel Haberi

tokat otel

Tokat'ta, UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne giren Ballıca Mağarası'nın yanında sağlık için yurda gelenlere hizmet sunulması amacıyla otel inşa edilecek.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; İl Kültür ve Turizm Müdürü Adem Çakır ve Şube Müdürü Selahattin Adıgüzel ile yatırımcılardan Eyüp Ülkü, Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Çelik'i makamında ziyaret etti.

Ülkü, burada yaptığı açıklamada, Rus yatırımcı Ebusüfyan Magomidoviç ile Ballıca Mağarası'nın yanında 4 milyon TL'lik yatırımla tesis yapacaklarına dikkat çekti. 

Rusya'dan hasta getirilmesi gibi konularda ön anlaşmaları yaptıklarına dikkat çeken Ülkü, "Ballıca Mağarası yanında sağlık turizmi için yabancı ortağımızla birlikte 2 bin 425 metrekare kapalı alana sahip, 25 odalı otel inşaatına başlayacağız. Şu ana kadar proje için 103 bin dolar harcadık, toplamda 4 milyon liralık bir yatırım olacak. İlimiz için...