19 / 04 / 2024

tokat park uygulaması

tokat park uygulaması

Tokat’ta park metre uygulamasını faaliyete geçmesi ile birlikte Gaziosmanpaşa Bulvarı’nda park sorunu büyük ölçüde ortadan kalktı. Belediye Başkanı Adnan Çiçek, ”ne olacak bu Tokat’ın trafik sorunu" cümlesi artık havada kaldı” dedi...

İmar uygulamasında yeni döneme geçildi!

1 Haziran 2019’dan itibaren imar uygulaması görmemiş alanlarda hazırlanıp onaylanacak yeni imar planlarında, bisiklet yolları ile bisiklet park istasyonları zorunlu hale gelecek. Karar, 1 Ocak itibariyle yürürlüğe girdi.

TOKİ Tokat Artova 2017 başvuruları!

Tokat Artova Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 1 adet konut açık satışa sunuldu. İşte, TOKİ Tokat Artova 2017 başvuruları...

Gayrimenkul Sertifikası ilk Park Mavera'da uygulanacak!

Gayrimenkul Sertifikası uygulamasının ilk örneği TOKİ’nin öncülüğünde Makro İnşaat’ın Park Mavera projesinde gerçekleştirilecek.

Tokat Zile'deki çocuk parkının imar planı iptal edildi!

Tokat Zile'deki çocuk parkının imara açılmaması yönünde dava açan Avukat Sultan Aktaş'ın davası sonuçtu. Mahkeme, planın iptal edilmesi gerektiği kararını verdi.

Çorum'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Çorum Belediyesi, şehir içi trafiğinin düzenlenmesine yönelik çalışmaları kapsamında şehrin ana arterleri arasında yer alan Gazi ve İnönü caddelerinde geçici park uygulaması geliyor.

Trabzon’daki Sera Gölü Tabiat Parkı yenileniyor!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından "Sera Gölü Tabiat Parkı Peyzaj Uygulaması" projesi başlatıldı.

Tokat'taki park sayısı 2 katına çıkacak!

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, 2016 yılında 15 yeni park yaptıklarını, hedeflerinin ise 150 parka ulaşmak olduğunu belirtti.

Tokat Kemer'e çocuk parkı ve semt spor sahası inşa edilecek!

Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Osman Altunordu, ''Çocuk parkı olmayan Kemer Mahallesi’nde Tokat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce çocuk parkı ve semt spor sahası yapılacak.''dedi

Tokat Zile'ye yeni park!

Zile Belediyesi Fen İşleri ekiplerince İlçenin Yunus Emre Mahallesinde devam eden park çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Vidinel yaptığı açıklamasında İlçemizde bulunan 24 mahallemize en az birer tane park sözümüz vardı." dedi

Tokay Zile'de inşaat şirketine satılan çocuk parkının resmini çekmek yasak!

Tokat’ın Zile ilçesinde mahallelilerin itirazlarına rağmen inşaat yapılmak üzere satılan ve hafriyat işlemine başlanan çocuk parkının etrafında adeta sıkıyönetim ilan edildi.

Tokat Artova TOKİ son başvuru tarihi!

Tokat Artova Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 3 adet konut açık satışa çıkarılıyor. İşte, Tokat Artova TOKİ son başvuru tarihi!

TOKİ Tokat Artova'da 3 konutu satışa çıkardı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Tokat Artova Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 3 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor.

Tokat Erbaa Park Vadi'ye ahşap mescit yapılıyor!

Tokat’ın Erbaa ilçesinde yöre halkının piknik yapmak ve güzel vakit geçirmek için sıklıkla gittiği Park Vadi’de Erbaa Belediyesi, rekreasyon alanının estetiğine uygun ahşap mescit yapımına başladı.

tokat park uygulaması Haberi

tokat park uygulaması


Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, ”Bundan on beş gün öncesine kadar 'ne olacak bu Tokat’ın trafik sorunu' cümlesi artık tamamen havada kaldı” dedi.


Tokat’ta park metre uygulamasını faaliyete geçmesi ile birlikte Gaziosmanpaşa Bulvarı’nda park sorunu büyük ölçüde ortadan kalktı. Başkan Çiçek de park metre uygulamasını sonuçlarından son derece memnunun olduğunu belirterek, “Bir takım tepkiler olabilir bunları da anlayışla karşılamak gerekiyor. Bir ay önce ne olacak bu Tokat’ın trafik sorunu artık tamamen havada kaldı. Eski trafiği insanlar artık birazda özleyecekler. Çünkü yapmış olduğumuz uygulama son derece başarılı bir uygulama oldu. Birkaç gün içerisinde çevre yolumuz açılıp, ağır taşıt trafiği çevre yoluna kaydıktan sonra, artık Tokat’ta çok uzun yıllar trafik sorunu konuşulmayacak diye düşünüyoruz” diye konuştu.


Kentte yaşamanın belirli kuralları olduğunu ifade eden...