28 / 03 / 2024

TOKİ 2018de kaç konut satacak

TOKİ 2018de kaç konut satacak

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 2018'de de ev sahibi olmak isteyenler için konut satmaya devam edecek. Peki ev sahibi olmadan önce nelere dikkat edilmeli? İşte cevabı..

TOKİ arsa kaç metrekare? TOKİ arsa peşinat ne kadar?

TOKİ arsaya dair merak edilen detaylar bulunmaktadır. Onlardan bazıları da TOKİ arsa kaç metrekare? TOKİ arsa peşinat ne kadar? İşte merak edilen bu soruların yanıtları!

TOKİ evleri kaç senede ödeniyor?

TOKİ sosyal konut başvuruları duyurulduğu ilk günden beri büyük bir ilgi gördü. Vatandaşlar, bu konuya dair pek çok soru soruyor. Onlardan biri de “TOKİ evleri kaç senede ödeniyor?” İşte merak edilen yanıtlar!

TOKİ başvuruları bitiyor! Acelen edin! TOKİ son başvuru tarihi ne zaman?

Cumhuriyet tarihini en büyük sosyal konut projesi olarak adlandırılan TOKİ ilk evim konutlarının başvuru tarihinde sona yaklaşıldı. Peki, TOKİ son başvuru tarihi ne zaman?  TOKİ’ye kaç kişi başvuru yaptı? İşte detaylar…

TOKİ evlerinde oturma zorunluluğu var mı?

TOKİ evleri kaç para 2022? TOKİ evlerinde oturma zorunluluğu var mı? soruları gündemde yer alıyor. İşte araştırılan detaylar!

TOKİ Antalya Kaş'ta 2+1, 3+1 konutlar ne kadar? 6 soruda TOKİ Antalya!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Antalya 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Antalya Kaş projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Antalya Kaş 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Trabzon Maçka 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Maçka projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Maçka 2022 sosyal konut projesi...

6 soruda TOKİ Muş Sosyal Konut Projesi 2022! Muş ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?    

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, heyecanla beklenen yüzyılın projesi için müjdeyi verdi! Cumhurbaşkanı, TOKİ ucuz konut projesinin ayrıntılarını vatandaşlara duyurdu. Peki, TOKİ 2022 Muş'ta kaç konut inşa edilecek? İşte TOKİ 2022 Muş Sosyal Konut projesi detayları...

6 soruda TOKİ Tunceli Sosyal Konut Projesi 2022! Tunceli ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Tüm Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Tunceli 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Tunceli projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Tunceli 2022 hangi ilçelerde yapılacak? 

5 soruda TOKİ Uşak Sosyal Konut Projesi 2022! Uşak ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak...

TOKİ Uşak konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Uşak ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

6 soruda TOKİ Kahramanmaraş Sosyal Konut Projesi 2022! Kahramanmaraş ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, heyecanla beklenen yüzyılın projesi olarak tanımladığı TOKİ ucuz konut projesinin ayrıntılarını halk ile paylaştı. Peki, TOKİ 2022 Kahramanmaraş'ta kaç konut inşa edilecek? TOKİ 2022 Kahramanmaraş'ta konut fiyatları ne kadar? İşte TOKİ 2022 Kahramanmaraş Sosyal Konut pro

6 soruda TOKİ Şırnak Sosyal Konut Projesi 2022! Şırnak ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Herkesin merakla beklediği TOKİ  Şırnak 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Şırnak projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Şırnak 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

5 soruda TOKİ Van Sosyal Konut Projesi 2022! Van ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak...

TOKİ Van konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Van ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

6 soruda TOKİ Siirt Sosyal Konut Projesi 2022! Siirt ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Herkesin merakla beklediği TOKİ  Osmaniye 2022 sosyal konut projesinin detaylarını açıklandı. TOKİ Siirt projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Siirt 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ 2018de kaç konut satacak Haberi

TOKİ 2018de kaç konut satacak

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Kentsel Yenileme/Dönüşüm çalışmalarını, şehirden şehire, kendine has özellikler arz eden yapısal sorunların çözümü için ülkemiz adına bir fırsat olarak görmektedir. 

TOKİ kanunlar çerçevesinde verilen yetki ve görevler kapsamında, yerel yönetimler ile işbirliği içersinde, proje odaklı alternatifler oluşturarak çözüme  kavuşturmaktadır. 

2023 hedefi 1 milyon 200 bin konut

2017'nin 10 ayında 50 bin konut rakamına ulaşan TOKİ,  Superbrands'in 2016-2017 Türkiye Araştırması'nda, tüketiciler tarafından belirlenen "süper marka"lar arasında tek kamu idaresi olarak açıklandı.

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "2023 hedefimizi 1 milyon 200 bin konuta çıkardık. 2018’de 33 ilde yer alan 45 bin 456 konutumuzu daha önce hiç konut sahibi olmamış vatandaşlarımız için açık satışa sunacağız." açıklamasında bulundu.


 

 
TOKİ'den kimler ev alabilir?


1-) Aynı evde ikamet eden...