25 / 04 / 2024

toki 2022 sosyal konut

toki 2022 sosyal konut

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde geçlere özel fırsat! Ailesiyle birlikte ikamet eden gençler, anne baba gelirine ya da ev sahipliğine bakılmadan başvuru yapabilecek! Hemen bakın, bakan Kurum açıkladı.

TOKİ kura çekiliş tarihleri belli oldu! İller peş peşe açıklandı! TOKİ 2022 il il kura çekiliş takvimi...

TOKİ sosyal konut projesinde kuralar başladı. 31 Ekim 2022 tarihine kadar başvurularını yapan vatandaşlar, kura tarihlerini ve sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırmayı sürdürüyor. Peki TOKİ kura çekimi ne zaman başladı, kura sonuçları hangi tarihte açıklanacak?

TOKİ 2022 kura tarihleri belli oldu mu? İstanbul, Ankara, İzmir TOKİ kura çekilişi ne zaman yapılacak?

Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı konut projesi şeklinde belirtilen TOKİ 2022 sosyal konut projesi için kura heyecanı dün başladı. Peki İstanbul, Ankara, İzmir TOKİ kura çekilişi ne zaman? İşte ayrıntılar...

Ankara TOKİ 2022 nerede yapılacak? İşte TOKİ Ankara konut projesi detayları!

TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temelleri atıldı. Temeller Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Ankara'nın Sincan ilçesinde düzenlenen toplu törenle atıldı. Peki Ankara TOKİ 2022 nerede yapılacak? İşte detaylar!

TOKİ 2022 sosyal konut projesinde ilk temeller atılıyor!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olarak lanse edilen "İlk Evim İlk İş Yerim" projesi kapsamında 17 ilde, 5 bin 615 sosyal konutun ilk temelleri bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek törenle atılacak.

TOKİ 2022 kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ 2022 kura detayları!

TOKİ 2022 kura sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ sosyal konut ödemeleri nasıl yapılacak? Sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ 2022 kura çekimi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ 2022 sosyal konut projesinde 360 ay taksit ve peşinatsız ödeme fırsatı geliyor mu? Kanun teklifi resmen verildi!

CHP Grup Başkanvekilleri Engin Altay, Özgür Özel ve Engin Özkoç imzasıyla Toplu Konut Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Başkanlığına sunuldu. İşte o kanun teklifi ile ilgili tüm ayrıntılar...

TOKİ 2022 sosyal konut başvuruları 7,5 milyonu geçti!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ projeleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada  Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi için 7,5 milyonu aşkın bir başvuru geldiğini söyledi.

TOKİ 2022 sosyal konut başvuru süresi uzatılacak mı? Bakan Kurum açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ 2022 sosyal konut başvuru süresinin uzatılıp uzatılmayacağını açıkladı. Peki TOKİ 2022 sosyal konut başvuru süresi uzatılacak mı? İşte merak edilen sorunun yanıtı...

TOKİ 2022 sosyal konut başvuruları ne zaman sona erecek? 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdelediği Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi başvuruları ne zaman sona erecek? İşte merak edilen sorunun yanıtı...

TOKİ 2022 sosyal konut başvuru sayısı 5 milyonu geçti!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada TOKİ'nin 2022 sosyal konut projeleri için yapılan başvuruların 5 milyonu aştığını söyledi.

TOKİ 2022 arsa başvuruları 10 gün sonra başlıyor! Ucuz arsa arayanlar dikkat!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sosyal Konut Projesi kapsamında satışa çıkacak olan arsa sayısının 250 binden 1 milyona yükseleceğini açıkladı. Ucuz arsa arayanların radarına giren TOKİ 2022 arsa başvuruları 10 gün sonra başlıyor.

TOKİ Tuzla projesi nerede inşa edilecek? TOKİ Tuzla projesi 2022! 

‘İlk Evim ve İlk İşyerim’ ismi ile hayata geçecek olan TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi ile ilgili tüm detaylar açıklandı. Peki TOKİ Tuzla projesi nerede inşa edilecek? TOKİ Tuzla projesi 2022! 

TOKİ 2022 kura çekilişi tarihi! TOKİ sosyal konut sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ sosyal konut projelerine dair pek çok soru sorulmaktadır. Onlardan biri de TOKİ sosyal konut sonuçlarına dair olanlardır. İşte o soruların yanıtları!

toki 2022 sosyal konut Haberi

toki 2022 sosyal konut

Tarihi konut kampanyası somunda başladı. Ülke genelinde 5 senede 500 bin konut, 250 bin altyapılı arsa, 50 bin işyeri satışa çıkacak. İlk etapta ise 250 bin konut, 100 bin altyapılı arsa ve 10 bin işyeri projeleri gerçekleştirilecek.

Projelerden dar gelirli vatandaşın yararlanması için başvuru yapanlara evinin olmaması zorunluluğu getirildi ve gelir sınırı koyuldu. İstanbul’da hane geliri 18 bin Türk Lirası, diğer illerde 16 bin Türk Lirası altında olanlar bu konutlara başvurabilecek. Koşulların belirlenmesinden sonra ailesiyle yaşayan gençlerin büyük kısmı şartları karşılayamayacağını düşünse de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, müjdeyi verdi.

GECİN GELİRİ BAZ ALINACAK!

Sosyal Konut projesinin ayrıntılarını kamu ile paylaşmak için basın mensuplarının karşısına geçen Bakan Kurum,...