25 / 04 / 2024

TOKİ alt ve orta gelir konut satışı

TOKİ alt ve orta gelir konut satışı

TOKİ alt ve orta gelir grubu için İzmir Tire ve Ankara Polatlı'da toplam 505 konutu satışa çıkardı. İzmir'in kampanyası geçen hafta, Ankara'daki kampanya ise dün başladı.

TOKİ açıkladı! TOKİ'den 3+1 Orta Gelir konut projesi...

TOKİ alt ve orta gelir grubu konut projesi için yeni satış duyurusunu açıkladı. İlk kez ev alacaklara, hiç evi olmayanlara yeni sosyal konut projesi haberi geldi. İşte haberin ayrıntıları...

Bakan Özhaseki açıkladı! Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracaklarını açıkladı.

Hatay Altınözü'ndeki kalıcı deprem konutlarında 4 blokun kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Altınözü ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlardan 4 blokun kaba inşaatında sona gelindi.

TOKİ aylık 1442 liraya konut satış duyurusu yaptı! TOKİ'nin ucuz konutlarına sahip olmak isteyenler dikkat

Toplu Konut İdaresi TOKİ, alt ve orta gelir gruplarına yönelik konut üretim faaliyetlerine devam ederken aylık 1442 lira taksitle konut satış haberini duyurdu. TOKİ'nin söz konusu konutlarından edinmek isteyen ihtiyaç sahipleri bu şartları karşıladığı takdirde konutlardan satın alabilecek.

TOKİ'den aylık 1.165 liraya sıfır daire fırsatı! Evlerin ateş pahası olduğu bugünlerde 233 bin liraya tapu

TOKİ, alt ve orta gelir grubuna yönelik yaptığı sosyal konut projelerine hız kesmeden devam ediyor. Siirt'in Kurtalan ilçesinde başlayan TOKİ konut projesinden sonra bir projenin daha temeli atıldı. Daireler 233 bin liraya tapu teslim olacak. Aylık ödeme ise 1.165 lira!

Erzincan Kemaliye TOKİ alt gelir son başvuru tarihi!

Erzincan Kemaliye TOKİ alt gelir son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte Erzincan Kemaliye TOKİ alt gelir son başvuru tarihi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Kırşehir Kındam TOKİ alt gelir başvuru tarihleri 2021!

Kırşehir Kındam TOKİ alt gelir başvuru tarihleri 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Kırşehir Kındam TOKİ alt gelir başvuru tarihleri 2021 ve proje detayları...

Dikkat o saatte yasak var! 20 yaş altı ve 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı hangi illerde?

Düşük ve orta risk grubunda yer alan illerde 65 yaş ve üzeri vatandaşlar ile 20 yaş altı genç ve çocukların sokağa çıkma kısıtlaması kaldırıldı.

20 yaş altı ve 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri!

1 Mart tarihinde gerçekleştirilen Kabine Toplantısı'nın ardından vaka sayısı düşük olan illerde hafta sonu yasaklarının yanı sıra 65 yaş üstü ve 20 yaş altı sokağa çıkma yasakları kaldırıldı.

TOKİ'den 7 ilde 1.205 konut ve iş yeri satışı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 7 ilde 1.205 adet konut ve iş yerini satışa çıkardı. Alt ve orta gelirli aileler için satışa çıkartılan konutların ihalesi açık satış usulü ile yapılacak. İşte satışa sunulan konutların başvuru detayları...

TOKİ’den ucuz konut ve dükkan fırsatı!

Konut ya da dükkan almak isteyen kişiler için TOKİ’den müjdeli haber ard arda gelmeye başladı. TOKİ alt kazanç grubu aileler için ev ve dükkan satışlarına başladı...

Kavaklı TOKİ alt gelir son başvuru tarihi!

Kavaklı TOKİ alt gelir son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte Kavaklı TOKİ alt gelir son başvuru tarihi ve proje detayları..

TOKİ'den ucuza ev fırsatı! 140 bin liradan başlıyor!

TOKİ, alt ve orta gelir sahibi vatandaşları ev sahibi yapmaya devam ediyor.  Türkiye’nin çeşitli illerinde bulunan konutlar uygun fiyatlarla satışa sunuluyor.

TOKİ alt ve orta gelir konut satışı Haberi

TOKİ alt ve orta gelir konut satışı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı İzmir Tire'de 80'i alt gelir grubuna olmak üzere 320 ve Ankara Polatlı'da 185 konutu satışa çıkardı.

Ankara Polatlı'da 137'si 112 ve 48'i 135 metrekare olan konutların satış kampanyası dün başladı. Konutların fiyatı şerefiye bedellerine göre 73 bin 861 YTL'den başlıyor ve 112 bin 660 YTL'ye kadar yükseliyor.İstenilen peşinat yüzde 10 ile yüzde 40 arasında. Kalan borç için 120 aya kadar taksit yapılabilecek.

İzmir Tire'deki konutların kampanyası ise geçen hafta Perşembe günü başlamıştı. 138'i 106 metrekare ve 102'si 120 metrekare olan konutların ortalama fiyatı 93 ile 105 bin YTL arasında. Peşinat oranları yüzde 10 ile yüzde 25 arasında değişen kampanyada başlangıç taksiti 581 YTL'den başlıyor ve kalan borca 120 aya kadar taksit yapılıyor. Kampanya...