19 / 04 / 2024

toki altındağ projeleri 2020

toki altındağ projeleri 2020

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı yaptığı açıklamada TOKİ ile ortaklaşa yatay mimariye uygun 310 konut inşa edeceklerini söyledi.

TOKİ Altındağ Cinderesi Kentsel Dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

TOKİ'nin Ankara İli Altındağ İlçesi Cinderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 451 Adet Konut, 5 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Ocak'ta...

TOKİ Altındağ Cinderesi'nde 824 konut yaptıracak!

TOKİ Altındağ Cinderesi'nde 824 adet konut, 1 adet cami ve ticaret merkezi yaptıracak.29 Temmuz Cuma günü saat 10:30'da ihale edilecek proje Altındağ'daki ihtiyaç sahiplerinin konut hayalini gerçekleştirecek...

TOKİ Altındağ Aktaş 3. Etap Konutları'nda kuralar çekildi!

Altındağ'ın en hızlı değişen ve modern yapılaşmasıyla göz dolduran mahallesi olan Aktaş Mahallesi 3'üncü etap konutlarında hak sahipleri yeni evlerine kavuştu.

TOKİ Altındağ Aktaş 3. Etap Konutları'nda sona gelindi!

Altındağ Belediyesi, Aktaş 3'üncü etap toplu konutlarını da tamamladı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Aktaş Mahallesi'nde hayata geçirdiği toplu konut projeleriyle kentsel dönüşüme verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi.

TOKİ Altındağ Aktaş 3. Etap Konutları'nda sona gelindi!

ALTINDAĞLI vatandaşların daha modern yaşam alanlarına kavuşması için yıllardır özveriyle çalışan Altındağ Belediyesi, Aktaş 3'üncü etap toplu konutlarını da tamamladı.

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap kurası nerede çekilecek?

Kura çekimi yarın yapılacak olan TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap'ta 487,23 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor. Peki TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap kurası nerede çekilecek?

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ kura çekilişi 2015!

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ kura çekilişi 2015 kapsamında daire fiyatları 77 bin 795 TL'den başlıyor. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel 120 ay vadelendiriliyor.

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap kura çekimi yarın!

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap kura çekimi yarın. Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan kura çekilişi ile toplam 18 adet konut satışa sunulacak.

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ kura çekimi 2015!

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ kura çekimi 2015 kapsamında başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi. Projede daire fiyatları 101 bin 21 TL'den başlangıç gösteriyor.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları bugün sona eriyor!

Toplam 93 adet konutun kurayla satışa sunulduğu TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları bugün sona eriyor. Projede 10 bin 102 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ son başvuru günü!

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ son başvuru günü bugün. Toplam 18 adet konutun kura yöntemiyle satışa sunulduğu projede 487,23 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap kura 2015!

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap kura 2015 kapsamında başvurular bugün sona eriyor. Toplam 18 adet konutun kurayla satıldığı projede 120 aya varan vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap başvuruları için bugün son!

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap başvuruları için bugün son. Daire fiyatları 77 bin 795 TL'den başlangıç gösteren projede kura başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi.

toki altındağ projeleri 2020 Haberi

toki altındağ projeleri 2020

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Altındağ Belediyesi iş birliğinde, sporcuların daha rahat ve modern tesislerde spor yapmalarına imkan sağlamak için Başkentte "Olimpik Sporcu Fabrikası" inşa edilecek.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Olimpik Sporcu Fabrikalarında, okçuluktan güreşe, jimnastikten basketbola kadar birçok spor dalında yüzlerce sporcu aynı anda spor yapma imkanına sahip olacak.

Anadolu Ajansı muhabirine açıklamalar yapan Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, ilçe genelinde inşa edilecek olan Olimpik Sporcu Fabrikası ile Altındağ'da sürüdürülen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İlçede büyük oranda genç nüfusun olduğunu söyleyen Balcı, gençlerin spor ve sanatla vakitlerini değerlendirebilmeleri amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla birlikte Olimpik Sporcu Fabrikasını inşa edeceklerini söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ile yaptıkları toplantıda ilçede spor tesisleri yapılmasına karar verildiğini dile getiren Balcı, şunları söyledi:

"Sayın Bakanımız...