28 / 03 / 2024

TOKİ Amasya Göynücek ihalesi

TOKİ Amasya Göynücek ihalesi

Amasya Göynücek Cumhuriyet Mahallesi'nde TOKİ atrafından hayata geçirilecek yeni projenin ihalesi 24 Ağustos'ta yapılacak.

Çeşme'de Gücücek Koyu kiralama ihalesinde karar çıktı! 

İzmir Çeşme'de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın, ücretsiz denize girilen yerlerden biri olan Gücücek Koyu için kiralama ihalesine çıkması ile başlatılan hukuki mücadele sonuçlandı. Buna göre, mevcut bölgeye beş yıldızlı halk plajı yapılacağı kaydedildi.

Bolu Göynük'te 7 adet arazi ile 1 adet arsa yüzde 20 indirimle satılıyor!

Bolu Göynük Milli Emlak, Bolu ili, Göynük ilçesinde yer alan 7 adet arazi ile 1 adet arsayı peşinde yüzde 20 indirim veya 8 ay taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Bolu Göynük'te yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

Prof. Dr. Naci Görür,Türkiye'de 7,2 ve 7,4 büyüklüğünde deprem beklenen illeri peş peşe duyurdu. Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

TOKİ 2022 Amasya Göynücek’de 240 taksitle sosyal konut!

TOKİ'nin Amasya Göynücek projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Amasya Göynücek projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Amasya Göynücek 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Bolu Göynük 106 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bolu Göynük'te 106 konut ve 1 adet ticaret merkezi inşa edecek.

TOKİ Bolu Göynük 106 konut ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bolu Göynük 106 konut projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Bolu Göynük'te 106 konut inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bolu'nun Göynük ilçesinde 106 yeni konut inşa edecek.

Mudanya'nın Çağrışan ve Göynüklü bölgesinde imar düğümü!

Sınırları Mudanya’ya bağlı olan Çağrışan-Göynüklü bölgesinin imar planları yılan hikayesine döndü. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin bölge için hazırladığı imar planları 7 defa mahkemeden döndü. Yeni planlar ise Haziran ya da Temmuz gibi hazır olacak...

Kemer Emniyet Müdürlüğü, Göynük'teki yeni binasına taşındı!

Antalya Kemer Emniyet Müdürlüğü yeni binası olan Kemer Belediyesi Göynük Hizmet Binası'na taşındı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yeni binasında hizmet vermeye başlayacak emniyet teşkilatını ziyaret etti.

Bolu Göynük için acele kamulaştırma kararı!

Bolu ili, Göynük ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura sonucu isim listesi 2+1 ve 3+1!

TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura sonucu isim listesi 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura sonucu isim listesi 2+1 ve 3+1 ve Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap TOKİ kura sonuçları 2020...

TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura sonuçları 08.05.2020!

TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura sonuçları 08.05.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura sonuçları 08.05.2020 ve Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura sonucu...

TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura çekilişi bugün!

Dar ve orta gelirlilerin yüzünü güldürmeye devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap projesinde yer alan konutların kura çekimi bugün yapılacak.

TOKİ Amasya Göynücek ihalesi Haberi

TOKİ Amasya Göynücek ihalesi

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Amasya'nın Göynücek ilçesi'nde yeni proje inşa edilecek.


TOKİ Amasya Göynücek yeni konut projesi kapsamında 110 adet konut, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet cami hayata geçirilecek. Projenin ihalesi 24 Ağustos'ta yapılacak. 


İhale ilanı: 

Amasya İli, Göynücek İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi 110 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 24 Ağustos 2017 tarihinde saat 14:30'da...