20 / 04 / 2024

toki amasya konut ihalesi

toki amasya konut ihalesi

TOKİ Amasya İli Suluova İlçesi Borsa Mahallesi 127 Adet Konut ve 1 Adet Sosyal Tesis İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi ihalesi 8 Şubat'ta yapılacak.

TOKİ Amasya projesi için yeni tarih açıklandı! 186 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Amasya projesinde yer alan konutların ihalesi 15 Ocak tarihinde yapılacak.

TOKİ Amasya İlk Evim, İlk İş Yerim 2022 kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Amasya projesi kapsamında İlk Evim, İlk İş Yerim 2022 kuraları çekildi. İşte TOKİ Amasya 2022 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Amasya projesi için beklenen tarih geldi! 425 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Yeni konut üretimlerine son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Amasya projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Amasya projesi için düğmeye bastı! 125 yeni konut geliyor!

TOKİ'nin merakla beklenen Amasya projesiyle 125 yeni konut geliyor. Projenin ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Amasya'da 125 ucuz konut inşa edecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Amasya projesinin ihalesini 6 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

6 soruda TOKİ Amasya Sosyal Konut Projesi 2022! Amasya ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Sosyal konut projesinin detayları açılandı. Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Amasya 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. TOKİ Amasya projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Amasya 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Amasya projesi için tarih belli oldu! 425 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Amasya projesinin ihale tarihi açıklandı. İşte merak edilen proje ile ilgili son detaylar...

TOKİ Amasya projesiyle 425 yeni konut geliyor! İhale tarihi açıklandı!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Amasya Merkez projesi için start verdi. İşte detaylar...

TOKİ Amasya projesi için start verdi! O ilçede tam 125 yeni konut inşa edecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Amasya projesi için düğmeye bastı. İşte detaylar...

TOKİ Amasya projesi için düğmeye bastı! Amasyalılar bu tarihe dikkat!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Amasya projesinin de ihale tarihini açıkladı. İşte TOKİ Amasya projesi detayları...

TOKİ Amasya projesi için start verdi! Amasya'ya 100'e yakın ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Amasya projesi için beklenen tarihini açıkladı. Merakla beklenen TOKİ Amasya projesinin ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Amasya'da 425 yeni konut inşa edecek! İhalesi 20 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Amasya Merkez'de 425 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 20 Aralık tarihinde yapılacak.

TOKİ Amasya 87 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Amasya Merkez'de 87 konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

toki amasya konut ihalesi Haberi

toki amasya konut ihalesi

Amasya İli Suluova İlçesi Borsa Mahallesi 127 Adet Konut ve 1 Adet Sosyal Tesis İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İnşaatı İşi ihalesi 8 Şubat'ta saat 14:30'da gerçekleşecek. 


Amasya İli Suluova İlçesi Borsa Mahallesi 127 Adet Konut ve 1 Adet Sosyal Tesis İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır. 


İhale İlanı:

İhale Kayıt Numarası : 2017/32469  

1-İdarenin

a) Adresi : İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası : 2124954040 - 2124700316

c) Elektronik Posta Adresi :  

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi