19 / 04 / 2024

TOKİ Ankara inşaat işi ihalesi

TOKİ Ankara inşaat işi ihalesi

TOKİ Ankara Gölbaşı İncek 2. Etap 1585 Adet Konut, Otopark, Sosyal Tesis, İlköğretim Okulu, Cami, Spor Salonu, Ticaret Merkezi, Büfe İnşaatı Ve Etimesgut Yapracık Cami, Aile Sağlık Merkezi, Büfe İnşaatı işi ihalesi bugün yapılıyor...

Adana Ticaret Odası açıkladı! TOKİ Adana'da inşaat için ‘fahiş’ fiyat uyguluyor...

Adana Ticaret Odası (ATO) Ayakkabıcılar Meslek Komitesi Başkanı Efgan Kumlu ve ATO Meclis Üyesi Ayhan Kaliç, yaptıkları açıklama kapsamında, TOKİ‘nin inşaat için ‘fahiş’ fiyat istediğini ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin de altyapı ve yol konusunda destek vermekten kaçındığını kaydetti.

Konut satışları arttı: İnşaat sektörü hareketleniyor!

Ankara inşaat sektöründe bahar ayında olması beklenen gelişmelere yönelik konuşan Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım, TÜİK Türkiye geneli konut satış istatistiklerine dair de açıklama yaptı.

Ankara İnşaat'a 1 yıllık kesin mühlet verildi!

Konkordato talep eden Ankara İnşaat Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi hakkında yeni bir karar alındı...

Amasya Taşova TOKİ Konutları'nın inşaatı tamamlanıyor!

Amasya Taşova'da Tekel depoları ile Kapalı Spor salonu arasında, 158 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi yapım işi kapsamında yapılan 500 takvim günü içinde tamamlanması planlanan TOKİ konutları inşaatı sürüyor.

Nevşehir’de TOKİ inşaatı yeniden başlıyor!

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı yapımı bir süredir durdurulan TOKİ evlerinin inşaatının tekrar başladığını söyledi.

Ankara'da TOKİ inşaatında eylem!

Ankara'da TOKİ inşaatında çalışan ve maaşlarını alamadıklarını iddia eden işçiler eylem yaptı. Meclis önünde basın açıklaması yapmak isteyen TOKİ işçilerinde 4 kişi gözaltına alındı. 

Tokat TOKİ Konutları'nda inşaat yeniden başladı!

Tokat’ta 2 yıl önce başlayan ve yüklenici firmanın işi yürütememesi nedeniyle durdurulan TOKİ Konutları inşaatı, ihale sürecinin tamamlanması ile birlikte yeniden başladı. 

TOKİ'nin inşaatı devam eden 10 alt gelir grubu projesi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) alt gelirli gruba yönelik konut projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İşte, TOKİ'nin inşaatı devam eden alt gelir grubu projeleri..

İşte TOKİ'nin İstanbul'da inşaatı devam eden projeleri!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin konut rakamına ulaşmayı hedefleyen TOKİ projelerinde inşaat çalışmalarını hızla sürdürüyor. İşte TOKİ'nin İstanbul'da inşaatı devam eden projeleri..

İşte TOKİ'nin inşaatı devam eden konut projeleri!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), konut projelerinde inşaat çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İşte TOKİ'nin inşaatı devam eden 10 konut projesi.. 

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nın yapımı Metrostav Ankara İnşaat'ın!

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nın yapım ihalesini Çek firması Metrostav Ankara İnşaat kazandı. Firma, hat inşaatı için 114 milyon 392 bin 854 lira teklif verdi.

Ankara'da inşaat molozları kaçak bölgelere dökülüyor!

Ankara’da, yasak olmasına rağmen inşaat molozları İmrahor, Eymir ve Kekiklikpınarı'na boşaltılıyor. Kaçak dökümün en çok zarar verdiği İmrahor’daki su yatağı hergeçen gün yok oluyor.

Ankara Orman Müdürlüğü inşaat ihalesi 11 Ocak'a ertelendi!

Ankara Orman Bölge Müdürlüğü, Etimesgut ve Keçiören parsellerine karşılık Çankaya'da ve Antalya'da çeşitli inşaat işleri yaptıracak. İhalesi daha önce 13 ve 27 Aralık'ta gerçekleşen inşaat işi 11 Ocak'ta yeniden ihale edilecek.

TOKİ Ankara inşaat işi ihalesi Haberi

TOKİ Ankara inşaat işi ihalesi

TOKİ Ankara Gölbaşı İncek 2. Etap 1585 Adet Konut, Otopark, 1'er Adet Sosyal Tesis, 32 Derslikli İlköğretim Okulu, Cami, Spor Salonu, Ticaret Merkezi, 3 Adet Büfe İnşaatı Ve Etimesgut Yapracık 1 Adet 2.500 Kişilik Cami, 2 Adet 6 Hekimli Aile Sağlık Merkezi, 5 Adet Büfe İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşleri ihalesi bugün saat 14.30'da yapılıyor.


İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden...