19 / 04 / 2024

toki ankara kentsel dönüşüm projeleri 2022

toki ankara kentsel dönüşüm projeleri 2022

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara'nın Bala ilçesinde 142 konut ve 28 dükkanlık yeni proje inşa edecek. 

TOKİ Ankara Sincan kentsel dönüşüm projesinde son durum! 

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin altyapı tamamlama işinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Ankara Kalecik kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

Yeni projeler için start veren TOKİ, Ankara Kalecik Çansakale Mahallesi ve Halitçeviri Mahallesi projesi kapsamında 244 yeni konut inşa edecek.

Ankara kentsel dönüşüm planlarında yeni gelişme! 

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Ulus'taki Atıfbey-Hıdırlıktepe-İsmetpaşa Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı için yapılan imar değişikliklerinin iptali için açtığı davayı kazandı.

TOKİ Ankara Cinderesi Projesi'nde konutlar yükseliyor!

Ankara'nın Altındağ ilçesi Cinderesi bölgesinde özlem bitiyor. Uzun yıllar boyunca çözülmesi bekleyen Cinderesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde konutlar yükseliyor. 

TOKİ Ankara Mamak 519 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 519 Adet Konut İnşaatı ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Ankara Mamak 519 konut ihalesi 30 Mart'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 519 Adet Konut İnşaatı ihalesini 30 Mart tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık kentsel dönüşüm ihalesi 25 Aralık'ta!

Ankara Sincan Saraycık Mahallesi Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm Ve Gelişim Alanı Genel Altyapı Yapım İkmal İnşaatı İşi ihalesini 25 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Kızılcahamam 95 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Kızılcahamam Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Ankara Kızılcahamam ihalesi 27 Ağustos'ta!

Ankara Kızılcahamam Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi, 95 Adet Konut, 17 Adet Dükkan ve Kapalı Otopark İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Ağustos tarihinde yapılacak.

TOKİ Ankara Kızılcahamam Kentsel Dönüşüm ihalesi 20 Ağustos'ta!

TOKİ Ankara ili Kızılcahamam ilçesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi, 95 adet konut, 17 adet dükkan ihalesi 20 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleştirilecek...

Ankara kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar?

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşümünde kira yardımının 2019'da ne kadar olacağını açıkladı. Peki Ankara kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar?

TOKİ Ankara Mamak kentsel dönüşüm projesinin ihalesi yapıldı!

Sağlıksız ve afetlere karşı riskli alanları yaşanılabilir alanlara dönüştüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Mamak'ta Kentsel Dönüşüm ve Gelişim projelerine hızla devam ediyor.

TOKİ Ankara Mamak 548 konut ihalesi 15 Şubat'ta!

Ankara İli, Mamak İlçesi, Yenimamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 7. Etap 548 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi 15 Şubat 2019 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

toki ankara kentsel dönüşüm projeleri 2022 Haberi

toki ankara kentsel dönüşüm projeleri 2022

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, başkent projesi için start verdi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Ankara projesi, Bala ilçesinde inşa edilecek. Göztepe Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan proje kentsel dönüşüm projesi olarak yükselecek.

TOKİ Ankara Bala Göztepe projesinde 142 adet konuta yer verilecek. Konutların yanı sıra 28 adet dükkanın da yer alacağı projenin ihale tarihi de açıklandı.

Altyapı ve çevre düzenlemesi işine de yer verilen TOKİ Ankara Bala Göztepe projesinin ihalesi 12 Ekim 2022 tarihinde yapılacak. Başkentlilerin yüzünü güldüren projenin yer tesliminden itibaren 500 takvim gününde tamamlanması planlanıyor. 
 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi web sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:


İKN    :    2022/891730 
1-İdarenin
a)...