24 / 04 / 2024

TOKİ arsa satışık

TOKİ arsa satışık

TOKİ 32 ilde bulunan 242 arsayı açık artırma usulü satışa sundu. Toplam 2 milyon 198 bin 188 metrekare büyüklüğe sahip arsaların ihalesi 28 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek.

1942 yılında Emlak Bankası Küçük Çamlıca'da büyük arsa satıyormuş!

1942 yılında Emlak ve Eytan Bankası ''Bulunmaz büyük fırsat'' başlığı altında Küçük Çamlıca'da açık artma ve peşin fiyatla büyük arsa satış ilanı vermiş.

Nova Arsa Ayvalık'ta peşin ödemelerde yüzde 5 indirim avantajı!

Nova Arsa Ayvalık projesi ile satın aldığınız arsalara kendi projenizi inşa etme imkanı sunuyor. Nova Arsa Ayvalık projesinde peşin ödemelerde yüzde 5 indirim avantajı devam ediyor. İşte detaylar... 

Belediyeden satılık arsa fırsatı! 3 şehirdeki 6 arsa satışa çıkıyor!

Isparta, Diyarbakır ve Aksaray illerinde yer alan 6 adet arsa satışa sunuluyor. Peki 3 ilde satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman yapılacak? 

3 ildeki 42 adet arsa satılıyor! Belediyeler fiyatları ve tarihleri açıkladı! 

Kırşehir Mucur, Aydın Didim ve Yalova Çiftlikköy'de yer alan toplam 42 adet arsa satılıyor. Peki hangi ilde arsaların fiyatları ne kadar? İşte ihale tarihleri ve fiyatlar...

O ilde Belediyeler arsa satışlarını hızlandırdı! En ucuzu 125 bin Türk Lirası!

Elazığ'da, Belediyeler arsa satışlarına hız verdi. Aralık ayı içinde 13 arsasını ihaleyle satışa sunan Elazığ Belediyesi'nden sonra Yurtbaşı Belediyesi de arsa satışı yapacağını açıkladı. İşte o arsaların fiyatları...

Kütahya ve Gaziantep'te 17 adet arsa satılıyor! Belediyeler ihale tarihini açıkladı! 

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ile Gaziantep Oğuzeli'ndeki 8 adet arsa satılıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? Arsaların fiyatları ne kadar? 

Antalya’dan arsa almak isteyenlere müjde! O ilçede arsa satılacak!

Antalya ili, Muratpaşa ilçesinde bir adet arsa satılacak. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 14 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Nevşehir’de iki arsa satılacak! İhale tarihi 13 Aralık!

Nevşehir ili, Ürgüp ilçesinde iki adet arsa satışa çıktı. Arsaların fiyatı belli olurken, açık teklif usulüyle satılacak.

Ankara’da bir arsa satılacak! Fiyatı belli oldu!

Ankara ili, Beypazarı ilçesindeki bir adet arsa satışa çıkarıldı. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 18 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Dilovası'nda 357 metrekarelik arsa satışa çıkıyor! İhalesi 6 Aralık'ta! 

Kocaeli Dilovası'nda yer alan 357 metrekarelik arsa satılıyor. Peki Dilovası'ndaki arsanın fiyatı ne kadar?

O ilde 3 arsa satılacak! İhale tarihi belli oldu!

Çorum ili, Alaca ilçesinde yer alan 3 adet arsa satışa satılacak. Arsaların satışı için 4 Aralık’ta açık teklif usulüyle ihale düzenlenecek.

TOKİ duyurdu! 44 ilde KDV'den muaf arsa satışı başladı...

Deprem nedeni ile vatandaşlar zemini sağlam bölgelerden arsa alıp prefabrik ev yapmaya yoğun ilgi gösteriyorlar. Bu kapsamda da devletin de prefabrik ev yapanlara verdiği hibe, arsalara olan talebi giderek artırdı. KDV'den muaf arsa satışı için TOKİ görevlendirdi. İşte haberin ayrıntıları...

44 ilde 622 arsa satışına kimler, nasıl başvurabilir? Arsalarda büyük avantajlar açıklandı!

Son günlerde sık sık gündem olan arsa satışı ile ilgili merak edilenler tek tek açıklandı. 44 ilde 622 arsa satışına kimler, nasıl başvurabilir? Bu arsaların avantajları neler? İşte ayrıntılar...

TOKİ arsa satışık Haberi

TOKİ arsa satışık

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya,  Balıkesir, Bitlis, Burdur, Çankırı, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep, Gümüşhane, Hatay, Isparta, İstanbul, Karabük, Karaman, Kırşehir, Kocaeli, Mardin, Mersin, Muğla, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Yalova ve Yozgat illerinde bulunan 242 arsayı satışa sundu.

Toplam 2 milyon 198 bin 188 metrekare olan gayrimenkullerin toplam muhammen bedeli yaklaşık 1 milyar 110 milyon TL olarak açıklandı. 

Açık artırma usulüyle satışa sunulan arsaların müzayedesi 28 Mart 2019 tarihinde (Perşembe günü), saat 13:30’da TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkezinde ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda düzenlenecek. 

Satışa sunulan arsalardan bazılarının özellikleri şu şekilde:

İSTANBUL
Başakşehir Kayabaşı’nda özel sağlık, özel eğitim, Büyükçekmece’de konut, Çatalca’da konut,  Eyüpsultan’da konut+ticaret, Küçükçekmece’de özel eğitim, ticaret, Sancaktepe’de akaryakıt, Sultanbeyli ve Tuzla’da konut niteliğinde imarlı arsalar.

ANKARA
Yenimahalle...