28 / 03 / 2024

toki Ayaş evleri başvuruları

toki Ayaş evleri başvuruları

Peşinatların 9 bin 228 TL'den başladığı projede fiyatlar 76 bin 900 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Ankara Ayaş başvuruları...

TOKİ Ankara Ayaş Konutları fiyat!

TOKİ Ankara Ayaş Konutları fiyat listesine göre 76 bin 900 TL'den başlıyor. Projede taksitler 376 liradan başlıyor.

TOKİ Ankara Ayaş başvuru!

TOKİ Ankara Ayaş başvuru işlemleri 18 Ağustos'ta başlayacak. Projede toplamda 10 adet konut satışta.

İstanbullulara müjde! TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 ev satışa çıkıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 evi satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan evlerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

TOKİ Yozgat Evleri'nin inşaatı hızlandı!

TOKİ tarafından Yozgat’ın Mutafoğlu Mahallesi'nde inşa edilen 643 konutun yapımı hızla devam ediyor. AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, projeyle ilgili ''22 Nisan'da ihale edilerek, inşaatına başlanıldığı gibi hız kesmeden devam etmektedir’’ açıklamasında bulundu.

TOKİ Kocaeli Evleri için 82.7 milyon TL'lik imza!

Kocaeli’de Köseler Mahallesi'nde TOKİ tarafından yapılacak 429 konutun ihalesi 2 Aralık 2019’da gerçekleştirildi. 83 milyar TL’lik projede imzalar atıldı.

Murat Kurum: TOKİ'nin evleri akıllı olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Ulusal Akıllı Şehirler Stratejisi ve Eylem Planı"nı açıkladı. Bakan Kurum, "TOKİ projelerimizi, akıllı şehir konseptine göre inşa edeceğiz" diye konuştu.

TOKİ 2020 evleri hangi illerde var?

TOKİ 2020 evleri hangi illerde var sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projeler için başvurular 16 Aralık tarihi itibariyle başlayacak.

Konya TOKİ Emekli Evleri ile ilgili 4 soru!

Konya'da TOKİ aracılığıyla yapılan evlerden emeklilerin yararlandırılmasına yönelik çalışmalar ve Meram Gödene ve Beybeste'de yapılan dairelerin çekilişlerinin tarihi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Şener, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

TOKİ Safranbolu Evleri'nin kurası çekildi!

TOKİ tarafından Karabük'ün Safranbolu ilçesindeki emekliler için inşa edilen 396 konutun kura çekimi gerçekleşti.

TOKİ Camikebir Evleri satışa hazırlanıyor!

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan Camikebir Mahallesinde toplamda 138 adet daire bulunuyor. TOKİ Camikebir Evleri satışa hazırlanıyor.

TOKİ Mamak Evleri'nin merkezi ısıtma sorunu mecliste!

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Mamak Kusunlar Mahallesi'nde dar gelirli aileler için yapılmış olan TOKİ projesinin merkezi ısıtma sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Gök, sorularının Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki tarafından yanıtlandırılmasını istedi..

TOKİ Ayaş Hacırecep Mahallesi teslim tarihleri!

Ankara Hacırecep Mahallesi Toplu Konut Projesi kapsamındaki 153 adet konutun teslim işlemleri, 06 Şubat - 10 Şubat 2016 tarihleri arasında gerçekleştiriliyor.

TOKİ Kargı Evleri kurası ne zaman?

1 milyon TL yatırım değeriyle inşa edilen proje 243 adet konut satışta. Peki TOKİ Kargı Evleri kurası ne zaman?

toki Ayaş evleri başvuruları Haberi

toki Ayaş evleri başvuruları

Taksit ödemelerin 376 liradan başlangıç gösterdiği projede ödeme seçeneklerinde 120 aydan 180 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.


Peşinatın 9 bin 228 TL'den başladığı ve yükseldiği projede başvurular T.C Ziraat Bankası A.Ş Ayaş Şubesi aracılığıyla yürütülecek.


Toplamda 153 adet konuttan meydana gelen TOKİ Ankara Konutları'nda 10 adet daire satışa çıkarıldı.


TOKİ Ankara Ayaş başvuruları 18 Ağustos ve 30 Eylül 2016 tarihleri arasında değişiyor. Fiyatlar 76 bin 900 TL ile 132 bin 46 TL arasında değişiyor.


Satış duyurusu için