26 / 04 / 2024

TOKİ Kocaeli Evleri için 82.7 milyon TL'lik imza!

TOKİ Kocaeli Evleri için 82.7 milyon TL'lik imza!

Kocaeli’de Köseler Mahallesi'nde TOKİ tarafından yapılacak 429 konutun ihalesi 2 Aralık 2019’da gerçekleştirildi. 83 milyar TL’lik projede imzalar atıldı.



Kocaeli Köseler Mahallesi'nde  TOKİ  tarafındayapılacak 429 konutun ihalesi 2 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirildi. TOKİ bu dev ihale için 107 milyon TL muhammen bedel belirtti. Ülke çapında birçok firmanın katıldığı bu ihaleyi Ankaralı Arsaş İnşaat kazandı. Arsaş İnşaat  ihalede 82 milyon 723 bin TL ile en düşük teklifi yaptı.

Kocaeli Barış Gazetesi’nde yer alan habere göre; Dilovası İstanbul Arsaş İnşaat İhaleden yaklaşık bir ay sonra, 9 Ocak Perşembe günü TOKİ ile Arsaş İnşaat ile sözleşme imzalandı. 83 milyon TL’lik bu büyük projede yer teslimi de yapıldı. TOKİ aracılığıyla firmaya ilk ödeme yapıldı ve kısa süre içinde inşaatlar ortaya çıkmaya başlıyor. Arsaş Demir Çelik İnşaat Yapı Malz. Petrol Ürn. SAN. ve TİC. A.Ş. isimli firma ihaleyi kazandı. Dilovası’ndaki TOKİ projesi kapsamında 1 cami, 14 dükkânlı ticaret merkezi, altyapı ve çevre düzenlemesi işinin de yapılacak. İnşaatın 600 gün içinde tamamlanması bekleniyor.


Geri Dön