19 / 04 / 2024

toki ayvacık 2017 projesi

toki ayvacık 2017 projesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çanakkale’nin Ayvacık İlçesi’nde inşa edeceği 157 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Çanakkale Ayvacık 2022 projesinde 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle! 

Dar gelirli vatandaşların merakla beklediği TOKİ Çanakkale Ayvacık 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Çanakkale Ayvacık projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Çanakkale Ayvacık 2022 ucuz konut projesi...

Çanakkale Ayvacık TOKİ 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çanakkale Ayvacık projesindeki 3 konut bugün itibariyle satışa çıktı.

Ayvacık TOKİ başvuru tarihleri ve şartları!

Ayvacık TOKİ başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlara yer veriliyor.

TOKİ Çanakkale Ayvacık başvuruları 2 Mart'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çanakkale Ayvacık projesi 2 Mart tarihinde satışa çıkıyor.

TOKİ Ayvacık'ta 40 konut için kuralar çekildi!

2017 yılında Ayvacık'ta meydana gelen depremde evleri hasar gören vatandaşlar, TOKİ tarafından inşa edilen yeni evlerine kavuştu. AFAD tarafından Yukarıköy, Çamkalabak ve Kızılkeçili'deki 40 adet afet konutun hak sahipleri belirlendi.

Ayvacık TOKİ son başvuru tarihi!

Ayvacık TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 103 adet 2 oda 1 salon konut bulunuyor.

TOKİ Çanakkale Ayvacık başvuru tarihleri 2019!

TOKİ Çanakkale Ayvacık başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 103 adet konut bulunuyor.

TOKİ Çanakkale Ayvacık başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çanakkale Ayvacık projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

TOKİ Ayvacık 110 konut kurası çekildi!

TOKİ tarafından Ayvacık'ta yapımı devam eden 110 konut için kura çekim töreni düzenlendi. Törende konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Turan, "TOKİ'miz yatay mimariye önem vererek adımlar attığını hepimize gösterdi" dedi...

Ayvacık Yukarıköy Deprem Konutları teslim edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, 6 Şubat 2017 tarihinde Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde meydana gelen depremden sonra yaklaşık bir yıl gibi çok kısa zamanda, bölgenin mimarisine uygun, az katlı, "örnek" denilebilecek 205 konutu halka kazandırdıklarını belirtti.

Nidapark İstinye Aralık 2017 fiyatları 2+1!

Nidapark İstinye Aralık 2017 fiyatları metrekare bazında 23 bin TL'den başlıyor. Proje 3 etap şeklinde planlanıyor.

Pendik Yeşilce Aydos Aralık 2017 fiyat listesi!

Pendik Yeşilce Aydos Aralık 2017 fiyat listesi 284 bin 280 TL'den başlıyor. Yeşilce Aydos projesinde 2+1 ve 3+1 daire tiplerine yer veriliyor...

TOKİ Erzurum Ilıca kura sonuçları 15 Aralık 2017!

TOKİ Erzurum Ilıca kura sonuçları 15 Aralık 2017 henüz açıklanmadı. Projede yer alan konutların kura çekilişi yarın yapılacak.

toki ayvacık 2017 projesi Haberi

toki ayvacık 2017 projesi

TOKİ tarafından Çanakkale’nin Ayvacık İlçesi’nde hayata geçirilecek 157 konutun ihalesi gerçekleşti. Dün gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca cami, büfe ile altyapı ve çevre düzenleme işi de bulunuyor. Yükseklikleri zemin+3 olan konutlar 2 oda 1 salon planında inşa edilecek.

Yöreye özgün olarak hayata geçirilecek projede, modern ve yöresel mimarinin izleri buluşturuldu. Bina cephelerinde zemin kat seviyesinde taş kaplama, ahşap görünümlü cephe kaplamaları, söveler, kat silmeleri, dekoratif pencereler ve ferforje korkuluklar kullanıldı. Yerleşim alanı, nitelikli sosyal çevre imkânı sunan, kente değer katacak yeni bir yaşam merkezine dönüşecek.