28 / 03 / 2024

toki ayvacık başvurusu

toki ayvacık başvurusu

Çanakkale Ayvacık TOKİ Evleri Emekli kura çekilişi 9 Ağustos Salı gününde yapılacak. Projede başvuru işlemleri başladı ve 29 Temmuz'a kadar devam ediyor.

Çanakkale Ayvacık Emekli TOKİ Konutları başvuru ücreti!

Çanakkale Ayvacık Emekli TOKİ Konutları başvuru ücreti 500 lira olarak belirlendi. Kura çekilişinin 9 Ağustos yapılacağı projede 160 adet daire satışta.

TOKİ Edirne konut başvurusu ne zaman, şartları neler?

TOKİ Edirne konut başvurusu ne zaman, başvuru şartları neler? Başvurular nasıl yapılacak? İşte merak edilen detaylar...

TOKİ 500 bin sosyal konut projesi: TOKİ Kahramanmaraş konut başvurusu nasıl, nereden yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 12. Kalkınma Planı kapsamında dar ve orta gelirlilere yönelik 500 bin konut üretileceği açıklandı. Peki, Kahramanmaraş TOKİ konut başvurusu ne zaman? TOKİ Kahramanmaraş konut başvurusu nasıl, nereden yapılır? İşte detaylar...

2023 TOKİ İzmir konut başvurusu başladı mı? Başvuru şartları neler?

İzmir’de ikamet eden vatandaşlar, TOKİ’nin İzmir’de yapacağı konut projesinin detaylarını merak ediyor. Peki, 2023 TOKİ İzmir konut başvurusu ne zaman? Başvuru şartları neler? TOKİ İzmir konut başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar...

2023 TOKİ Hatay konut başvurusu başladı mı? Başvuru şartları neler?  

12’nci Kalkınma Planı çerçevesinde dar ve orta gelirlilere ilişkin Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) 500 bin konut inşa edilecek. Peki, TOKİ Hatay konut başvurusu ne zaman yapılacak? Başvuru şartları neler? Başvurular nasıl yapılacak? İşte detaylar...

TOKİ işyeri başvurusu ne zaman? TOKİ işyeri başvuru şartları 2022?

TOKİ işyeri başvurusu gündemde yer alan konuların başında geliyor. Vatandaşlar TOKİ işyeri başvurusu ne zaman? şeklinde sorular sormaya başladı. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ ucuz konut başvurusu nasıl yapılır? Şartlar neler?

TOKİ'nin ucuz konutları en çok araştırılan konulardan biri. Konut sahibi olmayı düşleyen birçok vatandaş, konuyu merak ediyor. Peki TOKİ ucuz konut başvurusu nasıl yapılır ve şartları neler? İşte detaylar...

TOKİ Saraycık başvuru tarihleri ve şartları!

TOKİ Saraycık başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 35 adet konut bulunuyor.

TOKİ açık satış başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ Başkanlığı açık satış duyurularını kurumsal internet sitesinde bulunan satışlar sayfasından ilan ediyor. Bu sayfa üzerinde hem açık satış ile satılan konutlar hemde açık artırma ile satışa çıkarılan konutların ilanları bulunuyor. Peki TOKİ açık satış başvurusu nasıl yapılır?

Çanakkale Ayvacık TOKİ 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çanakkale Ayvacık projesindeki 3 konut bugün itibariyle satışa çıktı.

Ayvacık TOKİ başvuru tarihleri ve şartları!

Ayvacık TOKİ başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlara yer veriliyor.

TOKİ Çanakkale Ayvacık başvuruları 2 Mart'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çanakkale Ayvacık projesi 2 Mart tarihinde satışa çıkıyor.

TOKİ Ayvacık'ta 40 konut için kuralar çekildi!

2017 yılında Ayvacık'ta meydana gelen depremde evleri hasar gören vatandaşlar, TOKİ tarafından inşa edilen yeni evlerine kavuştu. AFAD tarafından Yukarıköy, Çamkalabak ve Kızılkeçili'deki 40 adet afet konutun hak sahipleri belirlendi.

Ayvacık TOKİ son başvuru tarihi!

Ayvacık TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 103 adet 2 oda 1 salon konut bulunuyor.

toki ayvacık başvurusu Haberi

toki ayvacık başvurusu

Toplamda 160 adet daire satışa çıkarıldığı TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli'de başvuru işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş yetkili şubelerinde kabul edilecek.


Ödeme planı kapsamında projede yüzde 12 peşin ödemede kalan bedeli 180 ay taksit ya da yüzde 20 peşinatta kalanı 240 aya kadar vade sağlanıyor.


Aylık taksitlerin konut teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacak olan projede başvuru ücreti 500 TL olarak belirlendi.


Çanakkale Ayvacık TOKİ Evleri Emekli kura çekilişi 9 Ağustos Salı gününde gerçekleşecek. Projede başvuru işlemleri dün başladı ve 29 Temmuz Cuma gününe kadar devam edecek. 



Satış duyurusu için