29 / 03 / 2024

TOKİ Balıkesir Edincik 2. Etap kura satışları

TOKİ Balıkesir Edincik 2. Etap kura satışları

Balıkesir Edincik 2. Etap TOKİ kura çekilişi emekli kategorisinde gerçekleşecek. Daire tipleri 2 oda 1 salon olarak tasarlanan projede aylık taksitler teslimden sonra ödeniyor.

Balıkesir Edincik TOKİ başvuru tarihleri!

Balıkesir Bandırma Edincik 316 adet Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 1 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Balıkesir Edincik'te konut teslimleri sona eriyor!

Balıkesir Bandırma Edincik'te yer alan 316 adet konutun teslimleri başlıyor. Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap’ta inşa ettirilen proje çerçevesinde; konutların son telim tarihi bugün olarak belirlendi.

Balıkesir Edincik Evleri restore edilecek!

Balıkesir Edincik'in tarihi evlerinin restore edilmesi için ilk adım atıldı. Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve Mimar Sinan Üniversitesi Öğretim Üyeleriyle birlikte Edincik'te restore edilmesi planlanan tarihi evler gezildi.

TOKİ Balıkesir Manyas Emekli başvuru dönemi yarın bitiyor!

Konutların 2+1 şeklinde tasarlandığı proje başvuru bedeli 500 TL olarak kabul edilecek. Projede 500 adet daire satışa çıkarılıyor. TOKİ Balıkesir Manyas Emekli başvuru dönemi yarın bitiyor.

TOKİ Balıkesir Manyas Emekli Evleri başvuruları için son gün yarın!

TOKİ Balıkesir Manyas Emekli Evleri başvuruları için son gün yarın olarak belirlendi. Toplamda 500 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor.

2016 TOKİ Balıkesir Manyas başvuru!

2016 TOKİ Balıkesir Manyas başvuru dönemi başladı. Kura çekilişinin 20 Nisan 2016 tarihinde yapılacağı projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı. Projede başvuru bedeli 500 TL 'dir.

TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce'de 1 adet konut için başvurular başladı!

TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce Evleri'nde 1 adet 3+1 için başvurular başladı. Açık satış yöntemi ile satışa çıkarılan projede fiyat 204 bin 836 TL 'dir.

TOKİ Balıkesir Bandırma Kayacık 1. Etap'taki 1 adet konut için başvurular başladı!

TOKİ Balıkesir Bandırma Kayacık 1. Etap kapsamında yer alan 1 adet 3+1 standart konut için başvurular bugün başladı ve 30 Haziran'a kadar devam edecek.

TOKİ Balıkesir Manyas Evleri başvuru bedeli!

Ödemelere göre 240 aya kadar vade imkanı sağlanan projede kura çekilişi 20 Nisan 2016 tarihinde yapılacak. TOKİ Balıkesir Manyas Evleri başvuru bedeli 500 TL olarak kabul edilecek.

TOKİ Balıkesir Manyas Emekli kura çekilişi ne zaman?

Dairelerin 2+1 olarak tasarlandığı projede TOKİ Balıkesir Manyas toplamda 500 adet daire emekliler için satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Balıkesir Manyas Emekli kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Balıkesir Manyas Emekli Konutları kura çekimi!

TOKİ Balıkesir Manyas Emekli Konutları kura çekimi 20 Nisan 2016 olarak belirlendi. Toplamda 500 adet dairenin emekliler için satışta olduğu projede ev tipleri 2+1 olarak tasarlandı.

2016 TOKİ Balıkesir Manyas Emekli kura çekilişi!

Konutların 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede 500 adet daire satışa çıkarılıyor. Projede başvuru bedeli 500 liradır. İşte 2016 TOKİ Balıkesir Manyas Emekli kura çekilişi detayları...

TOKİ Balıkesir Manyas Emekli Konutları başvurusu bugün başlıyor!

Başvuru bedelinin 500 lira olarak belirlendiği TOKİ Balıkesir Manyas Emekli' de dairelerin tipleri 2+1 olarak tasarlandı. TOKİ Balıkesir Manyas Emekli Konutları başvurusu bugün başlıyor.

TOKİ Balıkesir Edincik 2. Etap kura satışları Haberi

TOKİ Balıkesir Edincik 2. Etap kura satışları

TOKİ Balıkesir Edincik 2. Etap Konutları satış fiyatları, proje ihalesi yapıldıktan sonra belli olacak. Projede taksitler teslimden bir sonraki ay ödenmeye başlanacak. 


Balıkesir Edincik 2. Etap TOKİ kura çekilişi emekli vatandaşlara özel olarak, 32 adet konut için düzenlenecek. Projede daireler 75 metrekare büyüklükte 2+1 şeklinde dizayn edildi. 


Kura çekiliş tarihi 15 Şubat 2016 olarak belirlenen TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap'ta başvuru işlemleri 30 Aralık 2015 tarihinde kadar kabul edilmişti. 


Edincik TOKİ 2. Etap Konutları için yüzde 12 peşinatta kalan bedel 180 ay, yüzde 20 peşinatta ise kalan bedel 240 ay vadelendiriliyor. 



Satış duyurusu için