28 / 03 / 2024

TOKİ Balıkesir İvrindi kura

TOKİ Balıkesir İvrindi kura

Balıkesir'in İvrindi ilçesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen 110 konut için kuralar çekildi.

TOKİ Balıkesir İvrindi’de 2 bin 280 TL taksitle ev sahibi olun! TOKİ Balıkesir tüm detaylar..

Balıkesir’in İvrindi ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir İvrindi projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? Sosyal konutta taksitleri ne kadar olacak?

Balıkesir İvrindi TOKİ son başvuru tarihi!

Balıkesir İvrindi TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 32 adet konut bulunuyor.

TOKİ Balıkesir İvrindi 2019 başvuru tarihleri!

TOKİ Balıkesir İvrindi 2019 başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 32 adet konut bulunuyor.

TOKİ Balıkesir İvrindi 110 konut ihalesi yapıldı!

TOKİ'den Balıkesir İvrindi’ye yöresel mimaride 110 konut geliyor. TOKİ Balıkesir İvrindi 110 konut ihalesi 7 Haziran'da yapıldı..

TOKİ Balıkesir İvrindi 110 konut ihalesi bugün!

TOKİ Balıkesir İli İvrindi İlçesi Kurtuluş Mahallesi 110 Adet Konut , 1 Adet Büfe ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Balıkesir İvrindi son günü!

Balıkesir İvrindi Belediye Başkanlığı ve TOKİ tarafından hayata geçirilen TOKİ Balıkesir İvrindi projesinde başvurular bugün sona eriyor.

TOKİ Balıkesir İvrindi başvuruları için bugün son!

TOKİ Balıkesir İvrindi başvuruları için bugün son. Daire fiyatlarının 157 bin 500 TL'den başladığı projede 2 oda 1 salon ile 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Balıkesir İvrindi TOKİ başvuru yeri!

TOKİ'nin 168 konut olarak hayata geçirdiği Balıkesir İvrindi projesinde 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri bulunuyor. İşte, Balıkesir İvrindi TOKİ başvuru yeri...

Toki Balıkesir İvrindi başvuru bedeli!

TOKİ ile Balıkesir Belediye Başkanlığı'nın işbirliğiyle hayata geçirilecek olan 168 konut için başvurular sürüyor. İşte, Toki Balıkesir İvrindi başvuru bedeli...

TOKİ Balıkesir İvrindi başvuruları 17 Haziran'da bitecek!

Başvuru sürecinin devam ettiği TOKİ Balıkesir İvrindi başvuruları 17 Haziran'da bitecek. Daire fiyatlarının 111 bin 750 TL'den başladığı projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Balıkesir İvrindi TOKİ son başvuru tarihi!

Balıkesir İvrindi Belediyesi Toplu Konut Projesi kapsamında yer alan 168 konut için başvuru süresi uzatıldı. İşte, Balıkesir İvrindi TOKİ son başvuru tarihi...

TOKİ Balıkesir İvrindi başvuru süresi uzadı!

TOKİ ve İvrindi Belediye Başkanlığı işbirliği çerçevesinde talep örgütlenmesi yöntemiyle hayata geçirilen TOKİ Balıkesir İvrindi başvuru süresi uzadı...

Balıkesir İvrindi TOKİ son başvuru günü!

Ödeme planına göre 240 aya kadar vade imkanı sağlanan projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Balıkesir İvrindi TOKİ son başvuru günü 17 Haziran Cuma günü olarak belirlendi.

TOKİ Balıkesir İvrindi kura Haberi

TOKİ Balıkesir İvrindi kura

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Balıkesir'in İvrindi ilçesinde inşa edilen 110 konut için kura çekimi yapıldı.

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre, Kurtuluş Mahallesi'nde inşaatı devameden İvrindi 315 Konut Projesi'ndeki 110 konut için kuralar çekildi. 

Kura çekim töreni İvrindi Belediyesi Kültür Merkezi'ndeki konferans salonunda yapıldı.  Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, TOKİ yetkilisi Özgür Murat Demir konuşma yaparak adaylara bilgilendirdi. 

Demir, "Yüzde 90 oranında tamamlanan 54 '2+1', 56 da '3+1' dairelerimizin kura çekimini yapacağız. Toplam 110 daire için 63 başvuru oldu. Geri kalan daireler için ileriki süreçte tekrar satış yapılacak" diye...