05 / 05 / 2024

TOKİ başvurusu gerekli şartları

TOKİ başvurusu gerekli şartları

Dar gelirli vatandaşın ev hayali TOKİ sayesinde gerçek oluyor. Peki TOKİ alt gelir grubu başvurusu nasıl yapılır? Gerekli belgeler nelerdir? 

E-devlet'ten TOKi Mayıs projelerine başvurmak isteyenler hemen bakın! Mayıs 2024 adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

Dar gelirli vatandaşlar TOKİ'nin Mayıs 2024 projelerine nasıl başvuru yapacağı ile ilgili detayları merak ediyor. Peki Mayıs 2024 adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor? TOKİ'den ev almak isteyenler dikkat: TOKİ başvuru ne zaman 2024? 

TOKİ konutlarına başvuru yapacak vatandaşlar, TOKİ 2+1, 3+1 konut başvurularının nasıl yapılacağını merakla araştırıyor. Peki TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor? TOKİ başvuru ne zaman 2024? 

Nisan 2024 TOKİ projelerine başvurmak isteyenler hemen bakın! e-Devlet'ten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın satış süreci devam eden yeni projelerine başvurmak isteyenler başvuru detayları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki e-Devlet'ten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ Mart 2024 projelerine başvurmak isteyenler aman dikkat! e-Devletten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor?

TOKİ'nin satışları devam eden yeni projelerine başvurmak isteyenler söz konusu başvuruları nasıl yapacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki e-Devletten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor?

TOKİ 2024 projelerine başvurmak isteyenler dikkat! e-Devlet üzerinden adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ 2024 projelerine başvurmak isteyenler TOKİ başvuruları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki e-Devlet üzerinden adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır? 

2023 konut kredisi başvurusu için gerekli belgeler neler?

Konut kredisi alırken bazı belgelerin ilgili bankaya teslim edilmesi gerekiyor. Peki 2023 yılında 2023 konut kredisi başvurusu için gerekli belgeler neler? İşte detaylar...

TOKİ başvurusu yapanlar hemen baksın! Kuralar yeniden çekilecek!

TOKİ başvurusu yapanlar aman dikkat. Kuralar yeniden çekilecek. İşte detaylar!

E-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ başvurularının birden çok yolu bulunmaktadır. Onlardan biri de e-devlet üzerinden yapılandır. Peki E-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılır? İşte merak edilenler!

TOKİ başvuru iptali nasıl yapılır? TOKİ başvurusu iptal edilince para iadesi yapılır mı?

TOKİ Sosyal Konut Projesi başvuruları daha ilk günlerden rekor seviyelere ulaştı. Peki yapılan TOKİ başvuruları nasıl iptal edilir? TOKİ başvurusu iptal edilince para iadesi alınabilir mi?

E-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılır? İşte 10 adımda TOKİ konut başvurusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 81 ilde 250 bin konut yapılacağı müjdesi vermesinin ardından milyonlarca kişi TOKİ evlerine sahip olabilmek için başvuru hazırlığına girişti. Peki e-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor? 10 adımda TOKİ başvurusunu anlattık.

Tapu satış başvurusu nasıl yapılır? Tapu başvurusu için gerekli belgeler nelerdir?

Gayrimenkul alım satım işlemlerinde alıcı ve satıcılar genellikle en büyük problemi satış aşamasında yaşıyorlar. Peki, Tapu satış başvurusu nasıl yapılır? Tapu başvurusu için gerekli belgeler nelerdir? Tapuda süreç nasıl işler? İşte tüm detaylar...

Riskli yapı tespit başvurusu için gerekli belgeler neler?

6306 numaralı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun’un 3. maddesine göre riskli yapı tespiti için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş kurumlara başvuru yapılması gerekiyor. Peki, Riskli yapı tespit başvurusu için gerekli belgeler nelerdir?

2B arazi satış başvurusu nasıl yapılır? İşte gerekli belgeler!

Orman niteliği olmayan alanlara 2B arazi deniyor. Arsanın ve bölgenin kişiye ait olup orman dışında bulunan yer olarak ifade ediliyor. Peki, 2B arazi satış başvurusu nasıl yapılır? Gerekli belgeler nedir? İşte tüm detaylar...

TOKİ başvurusu gerekli şartları Haberi

TOKİ başvurusu gerekli şartları

Dar gelirli vatandaşlar TOKİ sayesinde ev sahibi oluyor. 2019- 2023 yılları arasında dar gelirli aileler için TOKİ tarafından 280 bin yeni konut inşa edilecek.Yeni inşa edilen konutlar ile  ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar en az 388 TL'lik taksitlerle konut alabilecekler.

TOKİ ALT GELİR GRUBU ve EMEKLİ BAŞVURU ŞARTLARI

Projeye başvuru yapabilmek için, başvuru sahibinin;
1-T.C. vatandaşı olması,
2-Projenin bulunduğu il/ilçe sınırları içerisinde 1 yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya projenin bulunduğu il nüfusuna kayıtlı olması (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuracakların en az 3 yıldır ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekmektedir),
3-Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması (Şehit Aileleri, Harp...