25 / 04 / 2024

TOKİ Batman etüd raporu ihalesi

TOKİ Batman etüd raporu ihalesi

TOKİ Batman, Konya, Manisa, İstanbul ve Sakarya illerinde zemin etüd raporları hazırlatılması hizmet alımı işi yapım işi ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleşecek.

TOKİ Hatay ve Batman'da etüd raporu hizmet alımı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay ve Batman illerinde zemin etüd raporları hazırlatılması hizmet alım işi yapım işi ihalesi bugün saat 11.00 'de gerçekleşecek.

Gaziantep'te depremde yıkılan sitede detaylı zemin etüdü yapılmadığı tespit edildi: 134 kişi hayatını kaybetmişti!

Depremlerde 134 kişinin yaşamını yitirdiği Ayşe Mehmet Polat Sitesi'nde detaylı zemin etüdü uygulanmadığı ,bazı temellerin ana kaya bazılarının ise dolgu ve alüvyon zemin üzerine oturduğu ve bunun da yer değiştirmelere sebep olduğu belirlendi. İşte detaylar...

Bakan Kurum açıkladı: Yeni inşa edilecek deprem konutları için zemin etüdü başladı!

Deprem bölgesinde arama kurtarma faaliyetlerinin sonuna gelinirken sıra depremzedelerin geçici olarak barınmalarının sağlanması ve daha da önemlisi kalıcı konutlar için zemin etüdü çalışmaları da başladı...

TOKİ Batman Ciğerlo kura sonuçları 24 Ağustos2022! Batman Ciğerlo 2+1 ve 3+1 kura sonucu!

TOKİ Batman Ciğerlo kura sonuçları 24 Ağustos 2022! Batman Ciğerlo 2+1 ve 3+1 kura sonucu haberimizde yer alıyor.  İşte 2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Batman projesi ile ilgili d

Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi.'nin merkez nakli yapıldı!

Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Zemin ve Temel Etüdü Uygulama Esasları ve Rapor Formatına Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ!

Zemin ve Temel Etüdü Uygulama Esasları ve Rapor Formatına Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31398 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Zemin etüdü yıkıcılığı engelliyor!

İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü öğretim görevlisi ve İnşaat Mühendisi Şeref Alpago, Ege Denizi'nde yaşanan 6.6 büyüklüğündeki depremin, Bayraklı'daki yıkıcı etkisinin, zemin etüdünün önemini ortaya koyduğunu dile getirdi. 

Enerji etüdü yapılması gereken bina sayıları mecliste!

Enerji etüdü yapılması gereken bina ve tesis sayıları meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ İzmir'de Jeofizik Etüd Raporu hazırlatacak!

İzmir İli Torbalı İlçesi Ayrancılar Mh., Iğdır İli Merkez İlçesi Karaağaç Mh., Kayseri İli Melikgazi İlçesi Mimar Sinan Mh. Muhtelif Ada/Parsellerde İmar Planına Esas Jeolojik, Jeoteknik ve Jeofizik Etüd Raporları Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 30 Eylül'de gerçekleştirilecek.

Zemin Ve Temel Etüdü Uygulama Esasları Ve Rapor Formatına Dair Tebliğ!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bugünkü  30709 sayılı Resmi Gazete'de Zemin Ve Temel Etüdü Uygulama Esasları Ve Rapor Formatına Dair Tebliğ'i yayımladı ve tebliğ yürürlüğe girdi. İşte tebliğ esasları...

TOKİ Eskişehir zemin etüd raporu ihalesi bugün!

TOKİ Eskişehir İlinde İmar Planına Esas Jeolojik, Jeoteknik ve Jeofizik Zemin Etüt Raporu Hazırlatılması Hizmet Alım İşi hizmet alımı ihalesi bugün yapılıyor. 

İzmit'te zemin etüdü olmayana ruhsat yok!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, zemin etüdü olmayan binalara ruhsat vermiyor.

TOKİ 3 ilde zemin etüd raporu hazırlatacak!

İzmir İlinde İmar Planına Esas Jeolojik, Jeoteknik ve Jeofizik Zemin Etüt Raporu Hazırlatılması İşi İle Edirne ve Denizli İllerinde Zemin Etüd Raporları Hazırlatılması Hizmet Alımı İşi ihalesi 8 Şubat 2018 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ Batman Merkez Emekli konut teslimleri!

TOKİ Batman Merkez Emekli konut teslimleri hakkında bilgiler haberimizde yer alıyor. Toplamda 163 daireden meydana gelen projede teslim dönemi 11 Ocak'ta başladı.

TOKİ Batman etüd raporu ihalesi Haberi

TOKİ Batman etüd raporu ihalesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Batman, Konya, Manisa, İstanbul ve Sakarya illerinde zemin etüd raporları hazırlatılması hizmet alımı işi yapım işi ihalesini bugün saat 11:00'de yapacak. 


İhale İlanı;

Batman, Konya, Manisa, İstanbul ve Sakarya İllerinde Zemin Etüd Raporları Hazırlatılması Hizmet Alımı İşi hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır: 


İhale Kayıt Numarası: 2015/97389

1-İdarenin

a) Adresi: İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası: 2124954040 - 2124700316

c) Elektronik Posta Adresi:  

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu hizmetin

a) Niteliği, türü ve miktarı:Batman, Konya, Manisa, İstanbul ve Sakarya İllerinde Toplam 2550 mt. Sondaj, 69 Nokta Sismik Kırılma,...