26 / 04 / 2024

toki beğendik 2016 başvuru

toki beğendik 2016 başvuru

TOKİ Edirne Keşan Beğendik projesi toplamda 456 adet daireden meydana geliyor. Projedeki 1 adet daire için başvuru dönemi için geri sayım başladı.

TOKİ Keşan Beğendik başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ imzasıyla Edirne Keşan Beğenik'te hayata geçirilen 456 konuttan stoklarda yer alan 1 adet konut kurasız olarak satılıyor. TOKİ Keşan Beğendik başvuruları yarın başlıyor...

TOKİ beşinci etap il il kuraları gün gün çekilecek! 7-13 Ocak Ankara, Adana, Kahramanmaraş çekilişi peş peşe yapılacak!

TOKİ sosyal konut projesinin kura çekilişi tüm hızıyla devam ediyor. TOKİ beşinci etap il il kuraları gün gün çekilecek. Bu kapsamda Ankara, Adana, Kahramanmaraş çekilişi peş peşe yapılacak. İşte detaylar...

TOKİ beşinci etap il il kura çekimi takvimi belli oldu! 26 Aralık-13 Ocak kuraları peş peşe çekilecek! Ankara, Adana...

TOKİ beşinci etap kura çekiliş takvimi belli oldu. 26 Aralık-13 Ocak kuraları peş peşe çekilecek. Peki TOKİ çekiliş kurası bu hafta hangi illeri kapsıyor? İşte detaylar...

Suberta İnşaat Gıda Ve İhtiyaç Maddeleri Ticaret Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Suberta İnşaat Gıda Ve İhtiyaç Maddeleri Ticaret Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi Beykoz’da 640 bin TL sermaye bedeli ile Ata Beğendik tarafından açıldı.

TOKİ Beşiktaş Abbasağa ihalesinin ilk oturumu bugün! 

TOKİ İstanbul Beşiktaş Abbasağa Mahallesi'nde yer alan konut fonksiyonuna sahip arsasını satışa çıkardı. Açık artırma usulü ile satışa çıkarılan arsanın ihalesinin ilk oturumu bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Beşiktaş Abbasağa'daki arsasını satıyor!

TOKİ İstanbul Beşiktaş Abbasağa Mahallesi'ndeki konut alanı fonksiyonlu arsasını satıyor. Açık artırma usulü ile satışa sunulan arsanın ihalesi 2 oturum şeklinde ve 2 ayrı günde gerçekleştirilecek.

TOKİ Beşiktaş Abbasağa'daki arsasını satışa çıkardı!

TOKİ İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Abbasağa Mahallesi'nde yer alan konut alanı fonksiyonlu arsayı satışa çıkardı. İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Abbasağa Mahallesi 347 Ada 1 Parselde Bulunan Taşınmaza İlişkin Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesi 27 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek.

Botan Çayı Beğendik Köprüsü açıldı!

Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Beğendik Beldesinde yapımına 2014 yılında başlanan, Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Beğendik Köprüsü açıldı...

Beğendik Köprüsü bugün açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı bağlantıyla katılacağı Beğendik Köprüsü bugün hizmete açılıyor...

Türkiye'nin en yüksek Botan Çayı Beğendik Köprüsü yarın açılıyor!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ni, Doğu Anadolu Bölgesi'ne bağlayan Beğendik (Botan) Köprüsü yarın törenle hizmete açılıyor.

Türkiye'nin en yüksek Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor!

Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor. 450 metre uzunluğu ve 165 metre yüksekliği ile Türkiye’nin en yüksek köprüsü ile Van-Pervari yolu 2 saat olacak.

TOKİ Beşikdüzü kura çekilişi 2019 ne zaman?

TOKİ Beşikdüzü kura çekilişi 2019 ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon toplam 122 adet konuta yer veriliyor.

TOKİ beş ayda 21 bin 118 dar gelirliyi ev sahibi yaptı!

Toplu Konut İdaresi, 250 bin sosyal konut için kolları sıvarken, mevcut projelerinde de teslimlere devam ediyor. TOKİ ile birlikte 5 ayda, toplam 21 bin 118 dar gelirli vatandaş yeni evine kavuştu.

TOKİ Beşminare kura sonucu 17.05.2019!

TOKİ Beşminare kura sonucu 17.05.2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor.

toki beğendik 2016 başvuru Haberi

toki beğendik 2016 başvuru

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Edirne Keşan Beğendik 456 adet Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 1 adet standart konut mevcut hali ile; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.


TOKİ Edirne Keşan Beğendik projesindeki dairelerin satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Keşan Şubesi olacak. 


TOKİ Edirne Keşan Beğendik başvurusu!

TOKİ Edirne Keşan Beğendik başvurusu 24 Ekim – 31 Aralık 2016 tarihleri arasında ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecek.


Konut seçimini yapan alıcılar yüzde 10, yüzde 15, yüzde 20 peşinat ve 120 ay,156 ay,180 ay vade, alternatifleri çerçevesinde peşinatlarını ilgili banka şubelerine yatırarak Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalayacaklar.


Satış duyurusu için