28 / 03 / 2024

TOKİ Beşiktaş Abbasağa'daki arsasını satıyor!

TOKİ Beşiktaş Abbasağa'daki arsasını satıyor!

TOKİ İstanbul Beşiktaş Abbasağa Mahallesi'ndeki konut alanı fonksiyonlu arsasını satıyor. Açık artırma usulü ile satışa sunulan arsanın ihalesi 2 oturum şeklinde ve 2 ayrı günde gerçekleştirilecek.



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Abbasağa Mahallesi'nde bulunan konut alanı fonksiyonlu arsasını satışa sundu. 

Açık artırma usulü ile satışa sunulan arsa İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Abbasağa Mahallesi 347 ada 1 parselde yer alıyor. 

TOKİ Beşiktaş Abbasağa daki arsasını satıyor!

Emsale esas inşaat alanı 33 bin 330 metrekare olan arsa, 17 bin 665 metrekare alana sahip. 

İhalenin ilk oturumu 27 Mayıs tarihinde saat 15:00'te  TOKİ   Ankara  Hizmet Binası Bilkent Plaza B1 Blok Ankara'da gerçekleştirilecek. 

Satış ihalesi, "Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Satış, Devir, İntikal, Kiraya Verme, Trampa, Sınırlı Ayni Hak Tesisi ve Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale Yönetmeliği" çerçevesinde 2açık İhale Usulü' ile 'Kapalı Zarf Teklif Alma (1. Oturum) ve Pazarlık - Açık Artırma (2. Oturum) şeklinde iki ayrı oturum halinde ve iki ayrı günde gerçekleştirilecek. 

TOKİ Beşiktaş Abbasağa daki arsasını satıyor!

Sabah Gazetesi'nde yayınlanan ilan metni şu şekilde:

1) İhalenin ilk oturumu 27.05.2021 tarihinde saat 15:00'de TOKİ Ankara Hizmet Binası Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent / ANKARA adresinde yapılacaktır. 

2) "Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Satış, Devir, İntikal, Kiraya Verme, Trampa, Sınırlı Ayni Hak Tesisi Ve Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale Yönetmeliği" kapsamında "Açık İhale Usulü" ile "Kapalı Zarf Teklif Alma (1. Oturum) ve Pazarlık - Açık Artırma (2. Oturum)" olarak iki ayrı oturum halinde ve iki ayrı günde yapılacaktır. 

3) ihale, yerli ve yabancı inşaat firmalarına ve bunların kendi aralarında ya da finans kuruluşlarıyla yapacakları ortak girişimlere açıktır. Ancak bu uluslararası bir ihale değildir. 

4) Teklifler, Teklif Alma Şartnamesinin ilgili maddeleri esaslarına göre değerlendirilecek olup, herhangi bir şartli teklif kabul edilmeyecektir. 

5) Bu işin geçici teminat tutarı, isteklinin satış toplam geliri olarak teklif ettiği bedelin %2'sidir.

İhale konusu işlerin yapılacağı taşınmazların ada/parsel bilgi tablosu

TOKİ Beşiktaş Abbasağa daki arsasını satıyor!

 

TOKİ'den ayda 400 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!


Geri Dön