29 / 03 / 2024

Toki bergama

Toki bergama

31 Mart’ta başkanlık koltuğuna oturan Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, 100 günlük görev süresini değerlendirdi. Ulaşılabilir bir yönetim oluşturduk diyen Koştu, kurası belirlenen TOKİ konutlarının inşasının etap etap devam edeceğini söyledi. 

9 soruda TOKİ İzmir Bergama 2022 ucuz konut projesi! TOKİ Bergama projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur?

TOKİ sosyal konut projeleri için başvurular bugün itibariyle kabul edilmeye başlandı. TOKİ, 250 bin konut projeleri kapsamında İzmir'de de yeni konut projeleri inşa edecek. Peki TOKİ Bergama projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 9 soruda TOKİ İzmir Bergama 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ İzmir Bergama alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bergama TOKİ alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ İzmir Bergama orta gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bergama TOKİ orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

Bergama TOKİ konutlarında son durum ne?

TOKİ'nin İzmir Bergama ilçesindeki konut inşası hızla devam ediyor. Konut inşaat alanını inceleyen Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Evlerimizi bir an önce bitirip hak sahiplerine teslim etmeyi planlıyoruz” dedi.

TOKİ'den İzmir Bergama 4 yeni okul! İhalesi yarın!

İzmir İli, Bergama İlçesi, 24 Derslikli Gazi-Kınık İlçesi 24 Derslikli Şehit Cafer Atilla-Foça İlçesi 16 Derslikli Yeni Foça Reha Midilli Ortaokulları ve Menemen İlçesi 16 Derslikli Türkelli İlkokulu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ İzmir Bergama projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Bergama 2020 projesi için ÇED süreci başladı.

TOKİ İzmir Bergama 274 konut ihalesi bugün!

İzmir İli Bergama İlçesi Zafer Mahallesi 274 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ İzmir Bergama 274 konut ihalesi yarın!

İzmir İli Bergama İlçesi Zafer Mahallesi 274 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ İzmir Bergama 2020 projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Bergama'da 274 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den İzmir Bergama'ya 274 yeni konut!

İzmir İli Bergama İlçesi Zafer Mahallesi 274 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Nisan 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Bergama'da TOKİ inşaatları devam edecek!  

31 Mart’ta başkanlık koltuğuna oturan Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, 100 günlük görev süresini değerlendirdi. Ulaşılabilir bir yönetim oluşturduk diyen Koştu, kurası belirlenen TOKİ konutlarının inşasının etap etap devam edeceğini söyledi. 

TOKİ İzmir Bergama 2019 kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi tarafından İzmir’in Bergama ilçesinde hayata geçirilecek olan 293 konutun kura çekimi yapıldı.

TOKİ Bergama Zafer 17 Temmuz kura sonucu öğrenme!

TOKİ Bergama Zafer 17 Temmuz kura sonucu öğrenme ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projedeki konutların fiyatları 175 bin TL'den başlıyor.

Toki bergama Haberi

Toki bergama

31 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkanlığı'nı kazanan Ak Partili Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, ilk 100 gününü değerlendirdi. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, Başkan Koştu, göreve geldiği ilk günden itibaren tüm faaliyet ve çalışmalarını kamuoyu ile paylaşmaya özen gösterdiğini belirtti.Koştu, ilk olarak Belediyeyi halkın belediyesi haline getirdiklerinin vurgulayarak "Doğma büyüme bir Bergamalı olarak, her zaman hemşerilerimle bir araydım ve olmaya da devam edeceğim. Mümkün olduğunca iyi günlerinde, kötü günlerinde onların yanında bulunarak, Başkanlık makamının kapılarını halkımıza açarak, onlardan aldığımız güçle şehrimizin geleceğini birlikte inşa edeceğiz" dedi.

TOKİ BELİRLENDİ

Borçlu bir belediye devraldıklarını belirten Hakan Koştu, çözüm üreterek kısıtlı bütçeyle bir çok çalışma yaptıklarını söyledi.Kentin özelikle tarım, turizm ve belediyecilik anlamında hak ettiği yerde olmadığını söyleyen Başkan Hakan Koştu şu ifadeleri kullandı:...