27 / 04 / 2024

Bergama TOKİ konutlarında son durum ne?

Bergama TOKİ konutlarında son durum ne?

TOKİ'nin İzmir Bergama ilçesindeki konut inşası hızla devam ediyor. Konut inşaat alanını inceleyen Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Evlerimizi bir an önce bitirip hak sahiplerine teslim etmeyi planlıyoruz” dedi.



İzmir Bergama'da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen konutların çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sabah'ta yer alan habere göre; Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Hakan Koştu, Cumhur İttifakı AK Parti İlçe Başkanı Sebahattin Güzel, MHP İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Engin ve Belediye Meclis Üyeleri Memduh Çoban, Mehmet Sarıkaya ile birlikte  TOKİ  Bergama konutları inşaat sahasında inceleme yaptı. 

Uzun zamandır Bergama'da özlemi çekilen TOKİ Konutları için 31 Mart Seçimleri'nde vaatte bulunan Belediye Başkanı Hakan Koştu'nun bu vaadi Haziran 2019'da başlayan ve süratle devam eden inşaatla gerçeğe dönüşüyor.

Bergama TOKİ konutlarında son durum ne?

İlçenin en gözde bölgesinde 274 adet konut, 1 adet cami ile alt yapı ve çevre düzenlemesinin bir an önce tamamlanması için çalışmaları yakından takip ettiklerine dikkat çeken Başkan Koştu, "Konutlarımız tünel kalıp sistemi ile yapılıyor. Her gün 6 adet dairenin betonarmesi atılıyor. Bir an önce konutlarımızın inşaatını tamamlayıp, hak sahiplerine teslim etmeyi planlıyoruz. Sözümüzü yerine getiriyoruz. Konutlar ilçemizin gelişim yönü içerisinde bulunan Zafer Mahallesi'nde hem de kentimizin en gözde yerleri arasında bulunan Berksoy Otel'in kuzeyinde inşa ediliyor. Şimdiden hak sahibi hemşehrilerimize hayırlı olsun" dedi.
 

TOKİ'den İzmir'e 5 yeni okul!


Geri Dön