26 / 04 / 2024

TOKİ beyoğlu konut ihalesi

TOKİ beyoğlu konut ihalesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 2017 yılı içerisinde 65 bin konutu ihale edecek. TOKİ bu kapsamda Beyoğlu'nda 397 konutluk yepyeni bir proje başlayacak.

Beyoğlu'nda 7 adet arsa ile 8 konut ve 1 iş yeri satılıyor! 

İstanbul Beyoğlu Belediyesi, İstanbul ili, Beyoğlu ilçesinde yer alan 7 adet arsa ile 2 adet bağımsız bölüm ve 7 adet kat karşılığı sözleşmeden bağımsız bölümü satıyor. İşte detaylar...

İstanbul'da kentsel dönüşüm tam gaz: Beyoğlu ve Kağıthane'de 1.086 konutun teslimi yapıldı!

İstanbul'un Beyoğlu ve Kağıthane ilçelerinde, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 1.086 adet konut hak sahiplerine teslim edildi. İşte ayrıntılar...

Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm hızlanıyor: Emlak Konut GYO da proje geliştirecek!

İstanbul'da olası deprem karşı başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları Beyoğlu ilçesinde de tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Yıldız, kentsel dönüşüm çalışmalarının Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Emlak Konut ve belediyenin birlikte yapacağını aktardı.

Konut satışları en çok Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih'te azaldı! Beklenen deprem İstanbul'da satışları etkiledi

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Eylül Helin Gül, İstanbul'daki konut satışlarını mercek altına aldı ve satışların en çok azaldığı ilçelerin Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Beyoğlu Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

81 ilde yeni millet bahçesi projeleri hayata geçiren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Beyoğlu Küçükpiyale Mahallesi Millet Bahçesi projesinin ihalesini 19 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Türk Kızılayı'ndan Beyoğlu'nda konut inşaatı ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü tarafından Beyoğlu Cami Kebir Mahallesi'nde konut inşaatı yaptırılacak. İhale 18 Aralık'ta gerçekleşecek...

İmar barışı en fazla Beyoğlu ve Zeytinburnu'nda konut fiyatlarını artırdı!

Toplamda 10 milyon 250 bin vatandaşın başvurduğu ve bir yıldan fazla süren imar barışı düzenlemesi süresince İstanbul'da konut fiyatları en çok yüzde 12,77 ile Beyoğlu'nda arttı...

Beyoğlu Taksim 360 telefon!

Beyoğlu Taksim 360 telefon numarası haberimizde yer alıyor. Konut, rezidans, ofis ve çarşı alanlarından meydana gelen proje GAP İnşaat imzasını taşıyor.

Beyoğlu konut yatırımcısına kazandırıyor!

Beyoğlu, konut yatırımcısının yüzünü güldürdü. Bölgede yapılan yatırımın geri dönüşüm süresi 17 yıl olarak belirtiliyor. İstanbul’da bazı ilçelerde bu süre 31.5 yıla kadar yükseliyor. 

Beyoğlu’nda konut fiyatları uçuşa geçti!

İstanbul’un gözbebeği Beyoğlu’nda konut fiyatları yükselişe geçti. Markalı konut projelerinde dairelerin metrekare fiyatı 40 bin liraya çıktı. Ofis metrekare fiyatları da son 4 yılda yüzde 90 artarak, 12 bin lira oldu. 

Esta İnşaat Benesta Beyoğlu teslim tarihi!

Toplam 245 adet konut, 15 ofis ve 20 mağazadan meydana gelen Esta İnşaat Benesta Beyoğlu projesi ay sonunda satışa çıkacak..

TOKİ Beyoğlu dönüşüm projesinde son durum!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi Sütlüce ve Örnektepe Mahallesi 1. Etap Kentsel Yenileme Projesi TOKİ tarafından yürütülüyor. İşte, TOKİ Beyoğlu dönüşüm projesinde son durum.. 

Yıl sonuna kadar Beyoğlu'nda 1700 konut satılacak!

"Beyoğlu’nun Yatırım Değeri" GYODER özel raporu yayınlandı. Rapora göre Beyoğlu'nda 11 adet marklı konut projesi inşa ediliyor. Teslimlerin en geç 2022 yılına kadar tamamlanması planlanıyor.

TOKİ beyoğlu konut ihalesi Haberi

TOKİ beyoğlu konut ihalesi

2016 yılı içinde 60 bin, 2016-2019 yılları arasında 250 bin, 2016-2023 yılları arasında da 500 bin konutun yapımı hedefleyen TOKİ yeni konut projelerinde hız kesmiyor. 


TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada; ''15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası 2016 hedefimiz yeniden gözden geçirilmiş ve 2016 yılı için belirlenen 60 bin rakamı 64 bine çıkarılmıştır. Bu rakam idaremizin 13 yılık ortalamalarının oldukça üstünde bir rakamdır. Kasım ayı itibariyle bu rakama ulaşılmış olup, Aralık sonu itibari ile de bu rakam aşılmış olacaktır'' diye konuşmuştu. 


2017 yılı içinde 65 bin konutu ihale edecek olan TOKİ,  bugüne kadar 81 ilde sosyal donatılar ve kamu kuruluşlarına yapılan hizmetler hariç 754 bin konutu inşa etti.


Bu yılın ekim ayı sonu itibariyle ülke çapında şantiye sayısı yaklaşık...