23 / 04 / 2024

toki bingöl hükümet konakları

toki bingöl hükümet konakları

Bingöl İli Merkez Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 1 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

1940 yılında hükümet fakir halkı ev sahibi yapmak için harekete geçmiş!

1940 yılında hükümet, fakir halkın ev sahibi olabilmesi için düğmeye basmış. Vatandaşları ev sahibi yapmak isteyen hükümet belli şartlar dahilinde fakir vatandaşların ev sahibi olmasına destek olmuş. İşte o haber...

Hükümet dev bir paket hazırlığında, dolar, altın, borsa nasıl etkilenecek?

Hükümet KGF paketi hazırlığında. Peki, bu kredi paketinden kim yararlanacak? Kredi paketinin büyüklüğü ne kadar olacak? KGF kredi paketi, altını, dövizi, borsayı ve konut piyasasını nasıl etkileyecek? Merak edilen soruların tüm yanıtları haberimizde...

TOKİ Samsun Canik hükümet konağı ihalesi yarın!

Samsun ili, Canik Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Gaziemir Hükümet Konağı ihalesi bugün!

İzmir İli Gaziemir İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ'den İzmir Gaziemir'e hükümet konağı müjdesi!

İzmir İli Gaziemir İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Aralık 2020 tarihinde yapılacak.

TOKİ Adıyaman Samsat Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Adıyaman İli Samsat İlçesi Hükümet Konağı ve Ek Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Trabzon Yomra Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Trabzon İli Yomra İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Denizli Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Denizli İli Çardak İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Denizli Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Denizli İli Bozkurt İlçesi Hükümet Konağı inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Denizli Çardak'a hükümet konağı!

Denizli İli Çardak İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 24 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Konya Meram Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Konya İli Meram İlçesi Hükümet Konağı ve Ek Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Adıyaman Hükümet Konağı'nın ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi'nin hayata geçireceği Adıyaman Hükümet Konağı projesinin ihalesi yapıldı.

TOKİ Adıyaman Samsat Hükümet Konağı ihalesi 18 Haziran'da!

Adıyaman İli Samsat İlçesi Hükümet Konağı ve Ek Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi 18 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

toki bingöl hükümet konakları Haberi

toki bingöl hükümet konakları

Bingöl İli Merkez İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. 1 Nisan 2019 tarihinde yapılacak olan ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler şu şekilde;

İhale Kayıt Numarası    :    2019/96712  
1-İdarenin
a) Adresi    :    İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL
b) Telefon ve faks numarası    :    2124954040 - 2124700316
c) Elektronik Posta Adresi    :    [email protected]
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Niteliği, türü ve miktarı    :    Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle 1 Adet 13.513,55 m² İnşaat Alanına Sahip Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale...